Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קשה בקשר להמשך המערכת שלי..

כמו שרשום בחתימה יש לי זול של GBL מאחורה רמקולים מובנים מקדימה שבאמת שנדהמתי מהם והייתי בטוח כששמעתי אותם בפעם הראשונה שהם באמת מובנים עד שפתחתי את הדלת!

כל זה מחובר לפנסוניק 5401 שאני מרוצה ממנו עד השמיים ובכללי מכל המערכת, שומעים נקי איכותי ולא כל כך חלש כמו שאתם חושבים! וכיוונתי את המערכת ככה שהבמה באמת תיהיה מקדימה כמו שאני אוהב וזה ממש תורם לשמיעה.

עכשיו כל מה שאני צריך מבחינתי זה סאב שישלים את השמיעה אבל ההתלבטות שלי היא כזאת.

1. או לקנות מונובלוק + סאב ולא להגביר את הרמקולים בכלל

2. לקנות מגבר 4 ערוצים ולחבר אליו סאב ואת הרמקולים שאתם תגידו לי לחבר (גם אחורה גם קדימה/רק קדמיים/רק אחוריים)

התקציב די גבולי בעניין: 1200 שקל+-

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

זוג קומפוממט מקדימה ומגבר 4

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אילו רמקולים יש לך בקדימה?

בעיקרון תמיד עדיף לסאב מונו בלוק הוא מתמודד יותר טוב עם הסאב מאשר גישור של מגבר 4 ערוצים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אין לך הרבה אופציות.

אני ממליץ לך לספר לנו מה יש לך בדיוק מקדימה! שאולי שווה לך לשדרג ואולי לא.

ומה כלול בתקציב 1200. (התקנה. מגבר. סאב. ?)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...