Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רלוונטי DF אם קנית מגבר וזה לא הנתון היחיד שיש להתחשב

יש לו חשיבות אבל לא עצומה

W3 בארצות הברית תוכל לקנות במחיר לא רע, הוא גם ישב בול על המגבר והוא גם איכותי

אתה פשוט צריך לשמוע עם הסאב מתאים לך במידה 10 או 12 (עומק באס ב12)

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17146

JL W3 V2 10/12

פורסם

ידידי, אני מקווה שהבנת אותי נכון

ברור שה DF זה לא בעל החשיבות המכריעה, קודם תסתכל על איכות הסאב ומאיזה חברה הוא בא,

אחר כך תתחיל להסתכל על כל מה שמסביב.

דבר שני סאבים בעלי התנגדויות נמוכות הומצאו בעיקר לצורך מערכות שמכוונות ל SPL,

כדי שינצלו יותר את המגברים שלהם מבחינת הספק (כמובן שהמגברים צריכים לאפשר עבודה בהתנגדות כזו)

אבל החיסרון בא לידי ביטוי בפחות נצילות, התחממות, ופחות איכות. זאת גם הסיבה שנדיר מאוד שתמצא קומפוננטים

בהתנגדויות פחות מ 4 אוהם.

לגבי המקרה שלך התכוונתי שברגע שתהיה סגור על סוג הסאב, אז תלך על התנגדות של 4 אוהם (אם יש) כי זה לא משנה

מבחינת הספק אם תוריד את המגבר פחות מזה ובאותו זמן תשמור על DF יותר גבוה.

זה כמו שיגידו לך תקנה Y בסכום X או תקנה Y+סוכריה בסכום X :-), על מה היית הולך? אני אישית זה עם הסוכרייה:-P

אה, ומצטרף להמלצה על ה W3, אכן סאב משובח.

סלמאן.

פורסם
לא חשבתי על זה, אבל אמרו פה בפורום שה DF זה נתון סתמי וחסר משמעות כי כל מה שמעל 100 נשמע אותו דבר.

בכל מקרה אני עדיין מבקש המלצה ספיצפית על משהו איכותי בצורה ודאית במחיר הזה.

וחוץ מעניין הDF יש עוד השפעות שכדי להתחשב בהן בקשר להתנגדות?

אני לא יודע מי אמר את זה בפורום אבל זה כלל לא נכון, DF אפקטיבי של מתחת כבר לגבול ה50 מתחיל להיות שמיע.

לא חשוב DF במגברים? זה רק אחד הנתונים היותר חשובים במגברי מונובלוק במיוחד במגבר חלש של 250 וואט RMS, היכולת של המגבר לשלוט בסאב יורדת משמעותית בעבודה עם DF נמוך.

כתוצאה ישירה לכך הסאב לא ידייק ולא יהיה מספיק מהיר.

אם זה לא חשוב אז אני כבר לא יודע מה.

אם היה מדובר על מפלצת RMS הייתי אומר לך לבדוק נצילות ויכולות עבודה תחת עומס, אבל על מונו קטן עם ספק מיוצב אחד הפרמטרים החשובים זה DF.

under construction..

• תוכן חדש...