Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נכשלתי בטסט ויש לי עד יום ראשון להחליף צמיגים. יש לי פונטו HGT 2002 והייתי בטוח שיאשרו לי 195\45\15 והם אומרים שאי אפשר אז אני צריך 185\55\15. איפה אני יכול למצוא צמיגים ממש זולים במידה? אני מכיר את צמיג ישיר בפ"ת... שם קניתי את הנוכחיים.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הם בדקו באוטודאטה ולא הסכימו לאשר את המידה החדשה או שפשוט המידה לא תאמה לרשיון אז הם הכשילו אותך?

כמו שציינו מעלי, ל HGT לא אמורה להיות בעיה לאשר מידה של ה"אבארט'".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המידה הנ"ל מאושרת בחו"ל ולדעתי גם באוטודאטה. הבחור שקנה ממני את ה hgt שלי התקין צמיגים במידה זו ברכב ועבר טסט ללא קושי.

פורסם

לרכב כזה אני חושב שצריך להתקין צמיגים טובים שממילא יהיו יקרים יותר.

אחד המקומות הזולים הנם גם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 44 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הכשילו ועוד איך. נסעתי למוסך המרכזי שם התקשרו ליבואן אני חושב, ובישרו לי שלא ניתן לאשר. מה עוד אני יכול לעשות?

ואני רוצה זולים כי אני רוצה להחליף חזרה אחרי הטסט.. אני אוהב את הצמיגים שלי :\

פורסם

לפי דעתי אך ורק אם הצמיגים הם כדי "לעבור טסט" אזי הכנס לפנצריה הקרובה לביתך וקנה רביעיית צמיגים משומשים אך במצב תקין לרכבך.אם אתה גם יודע להתמקח הייתי סוגר איתו על מחיר שולי בתמורה לכך שאחרי הטסט אתה מחזיר לו את הצמיגים...

(קומבינה ישראלית או לא? :)).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חפש פה את האוטו שלך. אני זוכר שהוא מופיע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה, אז מסתבר שאין באוטודאטה, מי ידע? בכל מקרה קניתי חדשים רק לעבור כבר את השטות הזו. תודה רבה לכולם!

פורסם
לרכב כזה אני חושב שצריך להתקין צמיגים טובים שממילא יהיו יקרים יותר.

אחד המקומות הזולים הנם גם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 44 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353.

בברכה - רפי לין :-)

לא תאמינו,הפנצריה שם זה כמו מפעל,אין רגע שהפנצריה במנוחה,מה יש במקום הזה שכולם באים לשם?

זול? אני לא כל-כך בטוח!

פורסם

שמישהו יסביר לי מה הייתה מטרת ההודעה שמעליי. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...