Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי היכן ניתן לקנות את ההרצים למיניהם.. (לא הdiECi ולא הenergy) תוכל לתת לי לינק? או לומר לי מה מחירם של ה165.. של 2 הסדרות?

תוכל לומר לדבר איתי בפרטי בקשר לסט של חבר שלך?

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון רכב, MBQ, רוקפורד, ועוד לא מעט עברו בתוך הרכב, בנוסף התקנתי כבר איזה 8\9 מערכות אצל אנשים ואחרי שאתה שעה\שעתיים יושב על כיוון של סט אתה דיי מכיר אותו כבר

פורסם

ואחרי כל הרקע המכובד שלך וביחס לבקשות שלי אתה מוצא לנכון להמליץ על הJBL? :wink:

דרך אגב.. איך ההרצים? (כלומר המיד נותן באס? הטוויטר לא צורח?) ואולי אתה תוכל לתת לי לינק למקום שמוכר אותם בארץ (אולי אני אשמע גם אותם לפני שאני אחליט)

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

תבין שבפחות מ 1000 שח אתה לא תשיג שלמות , או אפילו משהו שקרוב לזה .

אנחנו בישראל , איפה שמגברי JL 250 RMS עולים 3500 ש"ח .

אני לא יכול להפסיק עכשיו :) ... בכל מקרא , הבנת את הנקודה , אל תצפה לניסים ונפלאות , ביחוד לטוויטר מדוייק ולא צורם במחיר הזה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כמובן שהכל יחסי... אבל כמו שלדוגמה אמרו לי שהרוקפורד מאוד צורמים (ביחס לJBL) רציתי לדעת היכן ההרץ עומדים. :?:

דבר נוסף הוא, לא משנה מה הסכום שאני אשקיע (כן גם אם זה פחות מ1000 ש"ח) זה לא אומר שאני לא רוצה לקנות את הדבר הטוב והמשתלם ביותר בשבילי בסכום הזה..

תבין זה שאני לא משקיע אלפי שקלים בסט לא אומר שאני רוצה לזלזל ולקחת את הסט הראשון אני רואה (או שומע במקרה הזה..) ואני מעדיף לחשוב ולבדוק מה הדבר הכי מוצלח שאני אוכל להביא בסכום שאני יכול להרשות לעצמי.

המון תודה על הנכונות לעזור! :wink:

!JBL

פורסם

דווקא בדיוק לפני שבועיים חבר עם איביזה התקין אנרג'י (הוא קנה אותם מטום-קאר ברנתיה) הסט נשמע לא רע לדעתי האישית יש מעט בעיה בדיוק של הטוויטרים, ששומעים מוזיקה ממש מהירה הטוויטר מאבד את עצמו מעט, גם הבאס טיפה לא פאנצ'י ומעט מתקשה לרסן את עצמו (ואני פחות מיחס את זה לדמפינג פקטור של המגבר - היותר וכמובן זה דרך קרוס פסיבי)

בגדול אפשר להגיד שעדיין עד 1200 שקל (המחיר של הדוטק אוב') הJBL מבחינתי הפשרה הכי פחות כואבת,

אגב אם אתה רוצה ולא כלכך ממהר מבחינת לסגור את הסיפור תוכל לחכות למפגש הבא של אודיו מרכז ותשמע גם את האנרג'י אצל חבר שלי וגם את הJBL אצלי,

נ.ב. אתה עושה בשכל שאתה לא מקבל החלטה מהירה ומנסה לעשות החלטה שקולה ומחושבת !

פורסם

קודם כל, תודה על העזרה "עתיד"!

תוכל לומר לי כמה עלה האנרג'י של החבר עם האיביזה? באתר שלהם ההרץ אפילו לא מופיעים (הוא טוב יותר מהדיקי? - עולה יותר?) אני אומר לך אם זה בכלל רלוונטי לעומת הJBL.

!JBL

פורסם

אני לא יכול להפסיק עכשיו :) ... בכל מקרא , הבנת את הנקודה , אל תצפה לניסים ונפלאות , ביחוד לטוויטר מדוייק ולא צורם במחיר הזה .

לא צריך להגזים ב 1000 שקל אפשר להביא קומפוננט מצויין

לא כל אחד יכול לקנות קומפוננטים ב10 אלף שקל הגזמתם כבר

פורסם

אתה צודק.

וסאב של רוקפורד T1 שעולה בחו"ל 1000 שקל עולה בארץ 4500 שקל. ( והוא ממש גרוטה בטווח המחירים הזה)

למה מגברי ג'נסיס סטריאו 60. עולים יותר מ3500 ש"ח ונותנים פחות RMS (בגלל היופי? הצורה?)

לפותח השרשור.

JBL ואינפיניטי הם יחסית דומים עד זהים. (הם של אותו בית. קונצרן, הרמן)

עכשיו להמליץ לך אפשר עד הירח.

אבל אנחנו לא נשב ונשמע בזה כל יום. אתה זה שתשב.

אתה צריך לאהוב את הסט. ולא אנחנו.

ולכן. כמו שאתה מבין הפתרון הוא לשמוע סטים אצל אנשים. ואז להחליט.

אבל. תמיד יש לקחת בחשבון שכל סט ישמע טיפה שונה. בין רכב אחד לשני. בגלל ! בניות. מגבר. כיווונים שונים, רכב אחר, התקנה, ועוד.

אבל האופי הכללי דומה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדוואי,כמו שאתה רואה מטרתי הראשונית היתה לצמצם את האפרויות (כמו שראית היו לי הרבה..) בכדי ללכת לשמוע את הסטים ולהחליט.

אז ככה, נשארתי עם 4 דגמים:

JBL GTO 6507C

Morel Tempulse 6(©כל הזכויות שמורות לדיפורס) :arrow::wink:

Focal V1

Hertz energy+dieci 165

את הJBL והמורלים שמעתי - אהבתי את הצליל של JBL יותר. 8)

הפוקל לא יצא לי לשמוע (עדין - ולכן אני לא קונה, יש סבלנות)

ההרצים לא מצאתי עדין איזה מהם בטווח המחירים שלי :? - תוכלו לעזור?

מחר ומחרתיים אני אהיה בת"א ומקווה למצוא חנות בה אוכל לשמוע את הפוקל וההרץ (זה שיהיה במחיר המתאים) ולהחליט - יש חו"ד על מקומות? עצות?

אני רוצה להודות לכל המגיבים והעוזרים! :wink: אני שוב שמח שלא טעיתי, ידעתי לאן לפנות!

יום טוב לכולם, מאור.

!JBL

פורסם

בתקציב שלך נכנס הרץ אנרג'י לא היי אנרג'י - אם תחכה למפגש תוכל לשמוע אותם אם לא אתה יכול לשמוע אותם בקיבוץ רנתיה אצל טום-קאר רק אל תקנה ישר יש שם נטיה לגרום לאנשים לקנות דברים שהם ממש לא הגיעו במטרה לקנות אותם,

פורסם

אני מקווה להגיע למפגש (זה תהיה פעם ראשונה..) אני אנסה לשמוע לפני כבר את האנרג'י (כמו שאמרתי אני אוכל לעשות זאת מחר או מחרתיים) בכמה הוא מתומחר בחנות הנ"ל? והאם האנרג'י היא סדרה מעל הדיצ'י?

ותודה על האזהרה :-) אני אבהיר להם מהתחלה שאני מגיע בכדי לשמוע. (נקודה)

!JBL

• תוכן חדש...