Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה, יש דבר כזה מגנט של צרות? :shock:

יוסי מיודענו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוסי מיודענו.

אל תדבר שטויות.

זה לא שלי זה קורה יותר מאחרים, אלא שאני פשוט מספר על זה במקום שיש לי, שהוא פורום רכב.

להרבה אנשים זה קורה שבאים אליהם באלימות אבל הם לא מספרים על זה הרבה פעמים.

לך אולי משהו כזה יכול להיראות נורמלי אבל לי זה נראה חמור מאוד כשמוכנים להרביץ לך בגלל הצורה שאתה נוהג או כי אמר להם משהו.

שים לב שיש המון אנשים ממש חולים על הכביש שאין להם כבוד בסיסי לנהגים אחרים ולזולת. אלו הם אנשים שעליהם אי אפשר לשלוט וככול שנוהגים יותר ככה גם נתקלים בהם יותר.

זה לא שיש מגנטים של צרות, אלא פשוט יש אנשים שמספרים על זה יותר או פחות ואנשים שעליהם זה משפיע יותר או פחות.

פורסם

יוסי היקר, יוצא לי לנהוג בכבישים רבים שבהם נוהגים בני דודינו, בין עם בשלוש השנים שביליתי ביפו כחייל ובין עם בכבישי הצפון בדרך לנצרת או סתם בכביש בדרך לירושלים (יוצא לי הרבה לאחרונה).

אני לא נוהג בצורה "עדינה" מדי ויצא לי לנהוג בשכונות שגם מג"ב לא תמיד יבקרו בהן (כל זה על מדים).

תסכים איתי שגם בין החברים שלך יש כאלה שזה הגיוני יותר שיכניסו עצמם למצבים מוזרים.

בחיים לא הגעתי למצב שמישהו יצא עלי מהרכב ואני נוהג קרוב ל5 שנים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כמו שמישהו פה כתב, הערבים "המציאו" מדינה משל עצמם, מעיין מדינה בתוך מדינה,והחוקים שם מקבילים לחוקי מהערב הפרוע, כך שצריך להתנהג איתם שם על פי הכללים שלהם,מה שאומר שכשבאים להשתמש בכוח נגדך,תשתמש ביותר כוח.

משפט נכון מאוד!!:mm_yeah:

פורסם
חברים, עם כל "הניתוחים בתנאי מעבדה" שנעשים בדיעבד, צריך לזכור מספר דברים:

- לעיתים - למרות שמתנהגים ונוהגים בצורה נורמטיבית - עלולים לפגוש מישהו שמחפש צרות. הפגישה הזו עלולה להגיע למקומות לא רצויים בלי שאפשר לעשות הרבה כדי לעצור את זה.זה נכון , אבל רק בגלל שאתה לא ממש חושב (לא אישי ) מי בדיוק מגיע לכאלו מצבים. אנשים שמאלצים אחרים להגיע למצבים כאלו הם בריונים , ובריונים מבינים שפה אחת ויחידה פחד

- זה שהארוע הזה הסתיים כפי שהסתיים, זה מזל בלבד. הסיטואציה הזו בקלות יכלה להתפתח למשהו שמגיע לכותרות העיתונים.

- ישנם חברי פורום (אינני מכוון לפותח השרשור) שאיך שהוא קורה שכל הזמן אירועים כאלה נדבקים בהם.

מה, יש דבר כזה מגנט של צרות? :shock:

אם אתה "משדר" דברים מסויימים אז כן , ואם אתה "משדר" אחרים אז יתרחקו ממך

אל תדבר שטויות.

לך אולי משהו כזה יכול להיראות נורמלי אבל לי זה נראה חמור מאוד כשמוכנים להרביץ לך בגלל הצורה שאתה נוהג או כי אמר להם משהו. אין שום ספק שזה חמור . אבל אתה חייב להבין שיש יותר בריונים שעושים רעש מאנשים נורמאטיביים שכועסים ומגיעים לאלימות . אם אתה מגיע ליותר מידי מקרי אלימות , המשמעות היא שאתה "מושך" בריונים

שים לב שיש המון אנשים ממש חולים על הכביש שאין להם כבוד בסיסי לנהגים אחרים ולזולת. אלו הם אנשים שעליהם אי אפשר לשלוט וככול שנוהגים יותר ככה גם נתקלים בהם יותר. כולנו נתקלים בכאלו יום יום , אבל להרבה מאיתנו זה אף פעם לא קורה שזה מגיע לאלימות

זה לא שיש מגנטים של צרות, אלא פשוט יש אנשים שמספרים על זה יותר או פחות ואנשים שעליהם זה משפיע יותר או פחות.

בריונים "מריחים" משהו ואיליו הם נמשכים , והם "נדחים" ממשהו אחר . אני מציע שכן תבדוק את עצמך

בברכה יהודה

פורסם

כמה שאתה צודק ועצבני והרגשת מאויים, אבל אתה אשם באותה מידה, למה להוציא נשק?

עדיף היה לברוח להיתקע גם בעץ וברכב ולא לשלוף אקדח ועוד לירות?

בשניה בלי שרצית בכלל נפלט כדור, ואני מדבר מניסיון, אני בטעות דרכתי אקדח בבית ונפלט גדור, מזל שהוא ריסק את הטלויזיה ולא את הכלבה שלי או לילה מישהו מבין המשפחה.

אני יודע שהמשטרה לא תעשה כלום, ואין טעם להתלונן, רק אם הם היו מתחילים לתקוף אותך ואת הרכב אז יכלת לשלוף אקדח ורק לירות באוויר ותאמין לי שהיו לך מספיק עדי ראיה להצדיק אותך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפותח השירשור- היית צריך להשכיב אותם על הריצפה ולקרוא למשטרה, פעם הבאה זה יכול להיות מישהו אחר שגם יחטוף את זעמם.

זה אני (כנראה) אבל כמעט בכל שירשורי" אלימות בדרכים" , מציינים הכותבים מוצא ערבי\מזרחי ,

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
לפותח השירשור- היית צריך להשכיב אותם על הריצפה ולקרוא למשטרה, פעם הבאה זה יכול להיות מישהו אחר שגם יחטוף את זעמם.

ואז השוטרים היו עוצרים אותו בעוון שימוש בלתי חוקי בנשק / הפרעה לשוטר במילוי תפקידו (אכילת שווארמה).

כשמדובר בארוע עברייני שבו הקורבן נבחר באופן אקראי ולא יודעים איך לאתר אותו - אני ממליץ פשוט להרים עוגן ולסיים את הארוע מהר ככול האפשר. כשיבואו השוטרים אז כבר תהיה לך בעיה גם עם העולם התחתון.

פורסם
מסקנה

לא צריך להתחרקש יותר מדי עם הערבים של יפו

זה "הבית שלהם" והם עושים שם מה שבא להם

אפשר פשוט להחרים אותם, כמו באינתיפדה שהם ערכו לפני מספר שנים ברחוב הראשי של יפו, חסמו אותו והשליכו אבנים לכל עבר והתפרעו.

לאחר שהמהומות פסקו אף יהודי לא נכנס ליפו כדי לקנות משם, כאשר בכיס כואב אז מתנהגים אחרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה יודע מה היה קורה במקרה הזה? המשטרה היתה מאשימה אותו בכליאת שווא (או איך שלא קוראים לזה), בשימוש בנשק חם שלא כדין ובעוד דברים שאלוהים יודע מאיפה הם מביאים אותם.

איזה כיף שיש על מי לסמוך :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבעיה היא לא רק המשטרה, הבעיה היא שבני המיעוטים מאוד מאוחדים ברגע שיש "בלגאן", והיית משכיב אותם על הריצפה ומתוך הסימטאות היו מגיעים לך עוד כמה בריונים גדולים שהיו קוראים לעוד ביריונים, שהיו קוראים לעוד ביריונים, הבנת את מה שהתכוונתי לומר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לחבר שלי היה אקדח גלוק 17 (GLOCK 17), ומה שקרה זה שיום אחד הילד שיחק באקדח, אני לא יודע איך הוא מצא אותו, ומזלו של החבר שלי שהנוקר היה בחוץ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
לחבר שלי היה אקדח גלוק 17 (GLOCK 17), ומה שקרה זה שיום אחד הילד שיחק באקדח, אני לא יודע איך הוא מצא אותו, ומזלו של החבר שלי שהנוקר היה בחוץ.

ידידי היקר בגלוק לא ניתן לפרק את הנוקר (לא בפרוק של משתמש) וגם אין באקדח הזה ניצרה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זאת אומרת שהוא טמבל? כי הוא אמר לי, ולא אני המצאתי את זה. (אני לא מבין כלום באקדחים וכלי נשק, חוץ מלירות בהם, כמובן...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...