Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מהות השיפור? מה אתה רוצה להשיג? מהו התקציב?

ברור שיש שיפורים גם למכסחת דשא, במה אתה מעוניין?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מניסיון על רכב צמוד של חבר (צבאי :twisted:) שינוי תוכנה שינה לרכב את כמות הכח והמומנט בנדיבות.

זמן התגובה אמנם עלה משמעותית והרכב "עישן" המון אבל אי אפשר להכיר את הרכב אחרי "הצ'יפ".

בערך כמו שקורא ל1.8T של VAG רק בדיזל :lol:

*יש לציין שהרכב לא עבר טסט עקב פליטת עשן גבוהה מאוד ושממש לא היה אכפת לחבר מאמינות המכלולים השונים*

אני בטוח שתימצא מישהו (גיא,ספויילד) שיבנה\ייבא לך תוכנה שתתאים לצרכים ולדרישות שלך.

פורסם

במידה הפלטה לא תהיה תקינה אז לא, זה גם עכשיו יכל לקרות לך בלי קשר לציפ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל רכב עובר טסט השאלה איך? :wink:

דבר נוסף- אפשר לכוון צ'יפ לרמה פחות מזהמת - גיא בהחלט מומחה בתחום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מניסיון על רכב צמוד של חבר (צבאי :twisted:) שינוי תוכנה שינה לרכב את כמות הכח והמומנט בנדיבות.

זמן התגובה אמנם עלה משמעותית והרכב "עישן" המון אבל אי אפשר להכיר את הרכב אחרי "הצ'יפ".

בערך כמו שקורא ל1.8T של VAG רק בדיזל :lol:

*יש לציין שהרכב לא עבר טסט עקב פליטת עשן גבוהה מאוד ושממש לא היה אכפת לחבר מאמינות המכלולים השונים*

אני בטוח שתימצא מישהו (גיא,ספויילד) שיבנה\ייבא לך תוכנה שתתאים לצרכים ולדרישות שלך.

על זה לא חשבתי ;-):lol:

אני מקווה שחבר שלך גם החליף את הצמיגים. האליאנס מספקים תת-היגוי בטונות גם בקונפיגורציה המקורית ;-)

פורסם

החליף, בפעם האחרונה בקשו ממנו למלא דו"ח תאונה בגלל שהוא מחליף כל כך הרבה צמיגים. :lol:

בכל מקרה אלו צמיגים של הצבא ככה שאין לי מושג מה מורכב לו היום אבל אני יכול לנחש...

פורסם
החליף, בפעם האחרונה בקשו ממנו למלא דו"ח תאונה בגלל שהוא מחליף כל כך הרבה צמיגים. :lol:

בכל מקרה אלו צמיגים של הצבא ככה שאין לי מושג מה מורכב לו היום אבל אני יכול לנחש...

אל תיקח צ'אנס - קח אליאנס :roll:

יש גם את ה-GT צ'יפופו (CHAMPIRO או משהו בסגנון).

• תוכן חדש...