Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל החברים, יש לי בעיה די רצינית..........אני פריק של סטריאו לרכב אך אני חושב שהגיע זמני להתייעץ עם מאגר המוחות העומד כאן לרשותי............יש ברשותי 2 סטים uri36 של dls ובנוסף עוד 2 סטים של נובליום גם הם של dls, סאב 13W7 של JL שמוגבר על ידי alphasonik 1000htc .

הבעיה היא כזאת, אין לי שמץ איך לחלק את הסטים ברכב, למקם את 2 האולטימייט מקדימה והנובליום מאחורה?

למקם אותם ההיפך? או בכלל לשלב בין ה 2 , כלומר אחד אולטימייט ואחד נובליום מקדימה ואותו הדבר מאחורה?

בנוסף יש לי מגבר של phase לסטים.......opus הספק 4*170 ב 4 אוהם, האם הוא יספיק לכל זה או שאאלץ לשדרג?

תודה מראש חברים

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'יפ לנד קרוזר קצר, hd pioneer לא זוכר את הדגם, מכשיר dvd משולב אבל אין שום בעיה לשדרג אותו, הבעיה היא בסטים ובהגברה שלהם

פורסם

לדעתי מידות הרמקולים אצלך הם 6/9 אינטש, אז זה אומר שתיהיה בניה בדלתות?,

מאחור אני לא זוכר מה יושב שם אך אם זכרוני אינו מטעה אותי אז אותו הדבר כמו הקדמיים

בכל אופן יש לציין שיש לך סט-אפ מהמובילים שיש היתי הולך על מגבר DLS אבל כנראה כבר מאוחר מידי..

פורסם

כמובן שתהיה בניה, זאת לא הבעיה כרגע, השאלה היא איך לחלק את הסטים ברכב, אמרת מגבר של dls התכוונת ל A4?

או למגבר אחר? אחד או 2? איפה קונים ובכמה?

המגבר של phase קיים אך לא מחייב.................ודרך אגב............תודה

פורסם

כשתחליט איזה מגבר אז אולי יהיה לנו יותר קל ליעץ על המיקום

תן לי לבדוק את הנתונים של רמקולים שישי לך ואז יהיה לי יותר פשוט

לדעתי יש יבואן חדש למגברים האלה תחפש בגוגל יבוא DLS

פורסם

אממממ............איך המגבר יכול להשפיע על המיקום של הסטים..........אני פתוח להצעות

פורסם

טוב אז בארץ ה-A4 עולה כמעט 7000 ש''ח

אבל יש את ה CA41 מגבר מעולה

ויחד איתו הייתי הולך על האולטימט מקדימה , (כל אחד והאוזן שלו) יש להם טוויטר חלומי!

צליל רך ונעים.. לדעתי אחד הרמקולים הטובים ששמעתי.

אתה מתקין לבד או אצל מתקין?

פורסם

אצל מתקין........לא החלטתי אחליט אחרי שאקנה מגבר.........בקשר לca41.......מה ההספק וכמה כאלה אצטרך לכל 4 הסטים? כמה עולה ואיפה?

תודה.........

פורסם

לא........יש לי 2 סטים של uri36 ועוד 2 סטים נובליום........עכשיו אתה צריך לעשות חשבון מחדש..........

פורסם

אם אתה מתכוון להתקין 2 סטים בכל דלת אז אני הייתי יושב לעומק הנתונים של הפריטים

ומכין תרשים מדוייק של המערכת..

אם תרצה אוכל לעזור לך...אבל כרגע אני הולך לישון

..לילה טוב..

• תוכן חדש...