Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הסביר את הכותרת קצת ביותר פרטים.

לדוגמא ואני רוצה לקנות מאזדה 3 יד שלישית, והבעלים סתם דוגמא טוען שכל הידיים היו פרטיות, איך אפשר להוכיח זאת?

עם סתם דוגמא מדובר ברמאי הטוען שכל הידיים פרטיות אך הוא מסתיר את העובדה שהרכב במקור היה מליסינג?

איך אפשר לדעת עם רכב שעבר מספר ידים אכן היה בליסינג?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

1) משרד הרישוי

2) מחשב מרכזי של מוסך מורשה יבואן

בשני המקרים הגישה רק לבעל הרכב הנוכחי (או קומבינה)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

סינון ראשוני, ואני אסביר:

אם הרכב יד III, אז הוא כבר וותיק עוד מהתקופה בה הליסינג היה לוקח את הרמת גימור הכי נמוכה.

בדוק איזה דגם הרכב ?

נדיר שיד פרטית קנתה רכב מהיבואן ללא תוספות כמו חישוקים קלים, ידיות בצבע הרכב, שליטה על הרדיו מגלגל ההגה ועוד...

בהצלחה !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
תבדוק ברישון הרכב שבשורה "רישום קודם" לא כתוב כלום.

להפתעתך, יש רכבי ליסינג שברשיום הקודם שלהם לא רשום כלום.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם ככה זה לא רלבנתי כי לא תהיה בעיה במכירה בעתיד.

רק צריך לבדוק את מצב המכאני ללא שום קשר לליסינג

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אם ככה זה לא רלבנתי כי לא תהיה בעיה במכירה בעתיד.

רק צריך לבדוק את מצב המכאני ללא שום קשר לליסינג

למה?

רק רכבים שעלו לכביש החל מינואר 2008 בליסינג יהיו מחויבים שיופיע להם ברשיון רישום קודם "ליסינג", עד עכשיו ברכבים כאלה לא מופיע כלום כיד 1

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ז"א רק עם בעל הרכב אני יכול לגלות שהוא ליסינג?

עם הבעלים מסתיר את זה, הוא ימכור לי את הרכב, ובסוף אני יגלה שהוא ליסינג?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם!

אני חושב לקנות מאזדה 121 97 ידנית.

התברר לי שהרכב היה בבעלות המדינה עד לשנת 2004.

בבדיקה במוסך התברר שהמנוע הוא טוב, אך צריך טיפול חצי אוברול בשווי 3000-4000 ש"ח. (החלפת שסתום + רינגים)

הרכב כרגע שותה הרבה דלק ושורף הרבה שמן. בנוסף הטורים שלו גבוהים (בממוצע נוסע על 40000 סל"ד).

בנוסף ישנם לרכב בעיות קוסמטיות נוספות. כגון כפתור לחלון חשמלי, ומנעול לתא המטען (כולל פחחות - מוערך בכ 1000 ש"ח)

אחר כל האמור לעיל, ברצוני לשאול אתכם בבקשה, האם כדאי להתעסק בזה? ואם כן, אז כמה שווה לתת עליו.

המחירון של רכב זה הוא 17,500 לפי לוי יצחק ו- 16500 לפי יד2. לפני הורדה של 25% על כך שהיה בבעלות המדינה.

לאחר ההורדה הוא 12375 ש"ח לפי יד2.

אשמח מאד באם תעזרו לי בזה בדחיפות!

תודה ויום טוב.

פורסם

יש לך טעות קלה בהבנה,

כשאומרים "יש לו טורים גבוהים" הכוונה בדר"כ לסלד סרק.

כשאתה אומר 4000 סל"ד (אני מניח שהתכוונת לארבע אלף סל"ד ולא ארבעים אלף סל"ד, אלא אם יש לו מנוע סילון), אתה מתכוון שצריך למשוך הילוך כדי להגיע לביצועים סבירים (מנוע מת, כמו שכתבת), או שהרכב רק מתחיל לזוז ב- 4000 סל"ד? (קלאץ' מחליק)

בכל מקרה, רכב שהיה בשירות המדינה זאת לא מציאה גם בשלושת רבעי מחיר.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
שלום לכם!

אני חושב לקנות מאזדה 121 97 ידנית.

התברר לי שהרכב היה בבעלות המדינה עד לשנת 2004.

בבדיקה במוסך התברר שהמנוע הוא טוב, אך צריך טיפול חצי אוברול בשווי 3000-4000 ש"ח. (החלפת שסתום + רינגים)

הרכב כרגע שותה הרבה דלק ושורף הרבה שמן. בנוסף הטורים שלו גבוהים (בממוצע נוסע על 40000 סל"ד).

בנוסף ישנם לרכב בעיות קוסמטיות נוספות. כגון כפתור לחלון חשמלי, ומנעול לתא המטען (כולל פחחות - מוערך בכ 1000 ש"ח)

אחר כל האמור לעיל, ברצוני לשאול אתכם בבקשה, האם כדאי להתעסק בזה? ואם כן, אז כמה שווה לתת עליו.

המחירון של רכב זה הוא 17,500 לפי לוי יצחק ו- 16500 לפי יד2. לפני הורדה של 25% על כך שהיה בבעלות המדינה.

אשמח מאד באם תעזרו לי בזה בדחיפות!

תודה ויום טוב.

לא!!!

פורסם

>>"במוסך התברר שהמנוע הוא טוב, אך צריך טיפול חצי אוברול"

מה טוב במנוע אם הוא צריך שיפוץ כזה?

לאור תיקונים שדרושים כדי להחזיר את הרכב לכביש, לא כדאי לקנות אותו. במיוחד לא בהנחה זעומה שמראה המחיר המשוקלל.

קו אדום למחיר של רכב הזה הוא 4~5Kש"ח וזה אחרי שעשו לו חצי אוברול. אל תשכח שגם מכלולים אחרים סובלים גם מבלאי גבוה.

אני מאוד בספק שרכב ששורף שמן בכמויות יעבור טסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...