Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 99

shlomo5001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

אני רוצה לקנות גולף שנת 99 אבל אני לא יודע מה היה לי יותר טוב מצד אחד ה1400 חיסכוני ואבל אני לא יודע איך הוא נוסע או אם הוא כבד והיה לו קשה נגיד בעליות כי זה 1400

ומצד שני את ה1600 ניראה לי הוא שותה הרבה ומי שיודע בבקשה יגיד לי איך האוטו בבעיות בלאי!!!(יקר ?!)

פורסם
שלום!!

אני רוצה לקנות גולף שנת 99 אבל אני לא יודע מה היה לי יותר טוב מצד אחד ה1400 חיסכוני ואבל אני לא יודע איך הוא נוסע או אם הוא כבד והיה לו קשה נגיד בעליות כי זה 1400

ומצד שני את ה1600 ניראה לי הוא שותה הרבה ומי שיודע בבקשה יגיד לי איך האוטו בבעיות בלאי!!!(יקר ?!)

אם תקנה גולף 1400 הוא ישתה דלק הרבה יותר מ 1600 כי הוא יתאמץ הרבה יותר בעליות.

בקיצר לא מומלץ, רק 1800 ומעלה.

סאב-וופר: Rockford P1

מגבר: BOSS 4CH 800W

אחוריים 9*6: Kenwood 350W

פאנל: Pioneer Deh-P7950UB.

פורסם

שום בעיה. נכון שעדיף 1.8, אבל ה1.4 מספיק חזק, בפרוש חסכוני יותר בתנאי נסיעה רגילים, אמין וטוב. אם האוטו במצב טוב, שמור ומתוחזק אין לך ממה לפחד.

פורסם

אז מה זאת אומרת לקנות עם מנוע גדול יותר???

אני רוצה לחסוך בדלק ומן הסתם שהוא ייקח פחות המנוע הקטן....

מישהו יודע כמה בערך לוקח ה1800 ידני או ה1600 ידני (ביחס קילומטרים לליטר?)

• תוכן חדש...