Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אני אישית מכיר ונהגתי על K8ZE ממש פה בארץ הקויידש.

ב. אם כבר אתה נוסע ליפן - לפחות תעשה סיבוב על KLZE . . . :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קונדסון, שכחת לציין שכמה שהאוטו יפה מבחוץ - ככה הוא מכוער מבפנים. דשבורד (כולל לוח מחוונים) מתפרק ומכוער בדיוק כמו ב-323F שנמכרת בעשיריה.

פורסם

לא, עדיף וולקן... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סליחה?!

הסיבה היחידה שיש (הייתה) לי וולקן היא כי זה מה שהתקציב שלי מאפשר לי. ה-MX3 עולה יותר מפי 2 מהוולקן. (והייתי מעדיף 106GTI על פניה בתקציב הזה).

(אגב, הופתעתי לטובה כשגיליתי כמה תמורה אפשר לקבל תמורת סכום קטן).

פורסם
א. אני אישית מכיר ונהגתי על K8ZE ממש פה בארץ הקויידש.

ב. אם כבר אתה נוסע ליפן - לפחות תעשה סיבוב על KLZE . . . :wink:

לפי מה אני יודע, מדובר על בדיוק אותו מנוע, רק שהZE הוא JDM, הבדל של 5 סוסים שגדל להבדל של 15 מאוחר יותר.

אם מישהו בארץ היה צריך להחליף מנוע ו"על הדרך" הביא ZE מיפן אז כל הכבוד.

אבל בתור שיפור זה נראה לא ממש משתלם.

בקשר לנס-הרים ו S2000, נס-הרים זה לא רק פונקציה של כ"ס אלה גם גודל הביצים של הנהג :lol:

אם כל זה שMX רכב חביב מאוד, הוא לא יתקרב לS2000 בשום מסלול.

ותסכים איתי שביפן יש דברים יותר מעניינים לעשות.

פורסם
סליחה?!

הסיבה היחידה שיש (הייתה) לי וולקן היא כי זה מה שהתקציב שלי מאפשר לי. ה-MX3 עולה יותר מפי 2 מהוולקן. .

סולחים - אל תתרגש, פשוט נותנים לך אמת מידה - אני מוכנה להתערב אתך שזה אפילו לא נועד להעליב אלא פשוט להראות לך שאתה טיפל'ה לא בכיוון...

הדשבורד של הMX-3 לא כזה גרוע כמו שאתה מתאר אותו, ולדעתי אם כבר משווים ל-106, נראה מבפנים טוב יותר (שלא נדבר על זה שמבחינת נוחות נסיעה, ואחרי נסיעות בשתיהן משום מה אני מעדיפה את ה-MX (מדברת על נסיעה-לא נהיגה, לא יצא לי לנהוג ב-MX).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

MX3 לא שווה את המחיר שלה.

מנוע ה-V6 בעל סאונד יפה, פעולה חלקה ומטריפה בסל"ד גבוה מאוד כאילו שאין לו התנגדות,

אבל מבחינת כוח הוא בינוני.

העיצוב החיצוני אכן יפה מאוד, והפנימי דומה מאוד לזה של ה-323F (כולל בדי המושבים) שאאל"ט ה-MX3 מבוססת עליה.

נוחות הנסיעה של הרכב זוועתית, ההתנהגות יכולה להיות נחמדה לעיתים, אבל רק על אספלט טוב, לרכב יש אחיזה אבסולוטית לא גבוהה.

ב-30-40 אלף ש"ח זה כבר יותר מידי.

אם רק הייתה נוסעת כמו שהיא נראית...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
סליחה?!

הסיבה היחידה שיש (הייתה) לי וולקן היא כי זה מה שהתקציב שלי מאפשר לי. ה-MX3 עולה יותר מפי 2 מהוולקן. (והייתי מעדיף 106GTI על פניה בתקציב הזה).

(אגב, הופתעתי לטובה כשגיליתי כמה תמורה אפשר לקבל תמורת סכום קטן).

הכוונה הייתה בהקשר לפלסטיקה - מה שאתה התייחסת לגביו.

בשני הרכבים אין הצטיינות יתרה בבתחום זה, ובכל מקרה מי שקונה רכב "ספורטיבי" משנות ה- 90 המוקדמות

לא ישלה את עצמו למצוא עיצוב פנימי מפנק (שגם לא מתפרק).

אגב, תחזוקה נאותה של הרכב והפלסטיקה (בלי התקנות חאפריות!), ב- MX3 לפחות, תבטיח מחסור חמור בקרקושים.

העדפות זה עניין אישי, תסכים איתי ש MX3 "קצת" יותר מיוחדת מ 106 שסה"כ נראית כמו הרכב של השכנה רק בגרסת 2 דלתות.

שלא לדבר על זה שיש לה סאנרוף מקורי, חימום מושבים (ברכב משנת 93!) ועוד...

לפי מה אני יודע, מדובר על בדיוק אותו מנוע, רק שהZE הוא JDM, הבדל של 5 סוסים שגדל להבדל של 15 מאוחר יותר.

אתה עושה קצת סלט.

מנוע K8ZE הינו מנוע V6 בנפח 1840 סמ"ק, בעל כ- 150 כ"ס.

מנוע KLZE הינו מנוע V6 בנפח של 2,500 סמ"ק (לא זוכר על הסמ"ק הבודד) שמפיק בין 195 ל210 כ"ס בגרסאותיו השונות.

זהו המנוע שיש ב MX6 לדוגמה, אגב.

מנוע ה-V6 בעל סאונד יפה, פעולה חלקה ומטריפה בסל"ד גבוה מאוד כאילו שאין לו התנגדות,

אבל מבחינת כוח הוא בינוני.

העיצוב החיצוני אכן יפה מאוד, והפנימי דומה מאוד לזה של ה-323F (כולל בדי המושבים) שאאל"ט ה-MX3 מבוססת עליה.

נוחות הנסיעה של הרכב זוועתית, ההתנהגות יכולה להיות נחמדה לעיתים, אבל רק על אספלט טוב, לרכב יש אחיזה אבסולוטית לא גבוהה.

אם רק הייתה נוסעת כמו שהיא נראית...

אז תרשה לי לחדש לך - מבחינת כח MX3 נוסעת יותר חזק מ 106 רעלי, וככל שהמהירות עולה - ההפרש ניכר יותר.

על רכב עם בולמים תקינים (!!!) נוחות הנסיעה היא על הצד הטוב יותר, בהחלט יותר טובה משל הרעלי

(ונסעתי נסיעות ארוכות גם כנוסע וגם כנהג בשתיהן).

אני אסכים איתך שבתחום ההתנהגות הרעלי יותר טובה, אבל להגיד ש MX3 "לא נוסעת כמו שהיא נראית" זו סתם השמצה.

פורסם

עם כל הכבוד לרצון העז של ננסון לעשות מהMX משהו שהיא לא, לדעתי הרכב נראה כמו משהו שחלף זמנו

תקרא לי משוגע אבל הייתי מעדיף צרפתיה חדשה ומתנהגת יותר על רכב עם עיצוב "אופנתי" (מהימים שאופנת GAZOZ היתה"IN" ).

מושבים מחוממים ? אין ספק שזה מאוד חיוני במדינה כמו שלנו , נשמע מוזר ממישהו שחופר הלוך ושוב לגבי כמה מינימליזם זה דבר MUST כשזה נוגע לרכב "ספורטיבי".

:roll:

אגב השמצות יש בכנסת , הרכב באמת לא נוסע כמו שהוא נראה (וכן נהגתי על אחת הרבה לפני שעשית תאוריה)

פורסם

לטעמי אין הרבה הבדל בין צרפתיה "חדשה" ממודל 95-97 (106 ראלי) לבין הMX3 מודל 93.

מה עוד שהעיצוב של המאזדה הנ"ל, גם היום נראה ספורטיבי ומרשים.

ודרך אגב- במזג האוויר של הימים האחרונים, מושבים מחממים יכולים להיות אחלה תוספת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מר תעלול, אנחנו לא מדברים על KLZE.

אנחנו מדברים (אני לפחות) על ההבדלים בין K8DE לבין K8ZE.

וכן אני מודע שיש אחת 2.5 בארץ.

פורסם

אז תרשה לי לחדש לך - מבחינת כח MX3 נוסעת יותר חזק מ 106 רעלי, וככל שהמהירות עולה - ההפרש ניכר יותר.

על רכב עם בולמים תקינים (!!!) נוחות הנסיעה היא על הצד הטוב יותר, בהחלט יותר טובה משל הרעלי

(ונסעתי נסיעות ארוכות גם כנוסע וגם כנהג בשתיהן).

אני אסכים איתך שבתחום ההתנהגות הרעלי יותר טובה, אבל להגיד ש MX3 "לא נוסעת כמו שהיא נראית" זו סתם השמצה.

ידידי ה-MX3 זה רכב שבהחלט זכאי לתואר לא נוסע כמו שהוא נראה, גם הגרסה של הסליקה שהגיע לארץ ככה,

וגם עוד הרבה מכוניות "קופה" מוחצנות, כולל יונדאי קופה מהדגמים הראשונים ואופל טיגרה.

ל-MX3 יש מאפיין יחודי וזה המנוע היחודי בעל הפעולה המשגעת, אבל ללא הברקה בשום תחום אחר.

בענייך זה מספיק ?

בעיניי זה לא.

ביחוד כשנדרשים לשלם על זה כ-30-40 אלף ש"ח.

יתכן שהיא חזקה מהראלי, אבל זה ידוע שלראלי יש ביצועים בינונים.

ומעבר לזה אין בכלל השוואה בין הרכבים.

ה-MX3 נותרה הבטחה שלא קוימה, היא נחמדה מאוד ולא יותר מזה.

ראלי נחשבת לאחת ההנעות הקדמיות המהנות ביותר שיש.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
לטעמי אין הרבה הבדל בין צרפתיה "חדשה" ממודל 95-97 (106 ראלי) לבין הMX3 מודל 93.

עידן

הזוי לחלוטין.

יש הבדל ענקי,

ה-106 נראית אולי כמו הרכב של השכן, אבל בסוף נוסעת כמו שהשכן יכול רק לחלום.

ה-MX3 נראית אולי כמו החלום הרטוב של השכן, אבל בסוף נוסעת (כמעט) כמו המכונית הרגילה שלו.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

ה-MX3 נראית אולי כמו החלום הרטוב של השכן, אבל בסוף נוסעת (כמעט) כמו המכונית הרגילה שלו.

בחור יקר - אתה די טועה בעניין הזה, אבל כפי שנראה, גם להוכיח לך לא יעזור.

BTON - אמנם הוא לא נוסע כמו שהוא נראה, אבל הוא גם לא נוסע כמו שראלי ממוצעת נראית :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...