Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך הסדרה.. זה שהיא יקרה מאוד אני כבר יודע.. ויש לי הצעה דיי מפתה

הבנתי שזאת אחת הסדרות הכי טובות היום שקיימות... איכות עוצמה,

המחיר שהציעו לי הוא 1800 ש"ח... חדש דנדש עם אחריות...

כדאי ?

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר אז אולי תראה לנו את הנתונים שלו מאיזה אתר ונגיד לך מה חושבים... :?:

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

פורסם

טוב אחי תשמע... בחיים לא שמעתי אותם אז אני לא יכול להגיד עליהם שום דבר אבל גם לא שמעתי על הרבה אנשים עם רמקולים של ROCKFORD אז יכול להיות שזה אומר משהו.

הכי טוב זה לשמוע אותם אם אתה יכול. אבל דוגרי הם נראים לי בסדר... לא יודע בקשר ל100RMS אבל זו רק דעתי

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

פורסם

יש אותם למישהו מהפורם של אוטוסאנוד לשרון טרופר הוא משבח אותם חבל על הזמן

אני שמעתי אותם אצלו באוטו ולפי דעתי הטוויטרים שלהם טיפה צורחים מדי

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
טוב ידידי היקר תשמע... בחיים לא שמעתי אותם אז אני לא יכול להגיד עליהם שום דבר אבל גם לא שמעתי על הרבה אנשים עם רמקולים של ROCKFORD אז יכול להיות שזה אומר משהו.

הכי טוב זה לשמוע אותם אם אתה יכול. אבל דוגרי הם נראים לי בסדר... לא יודע בקשר ל100RMS אבל זו רק דעתי

אם לא שמעת אותם אל תזרוק סתם דברים באוויר.

יש שיאהבו ויש שלא, רמקולים זה סה"כ עיניין של טעם.

ובקשר ל100W, אם אני אגיד לך שמישהו מחבר להם 500W תאמין לי?!

פורסם

הרבה אנשים לא אוהבים את הקומפוננטים של רוקפורד בגלל שהם ממש צורמים ומדממים את האוזניים.

יצא לי לשמוע קומפוננט של רוקפורד, לא זכור לי הסדרה, אבל הסדרה היתה או ה fanaticP או ה fanaticX והם היו מממש צורמים ולא נעימים לשמיעה

שמעתי אותם על SOUNDBOARD יחד עם MBQ ו JL.

אז תשמע אותם לפני שאתה קונה. חשוב מאוד.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

למרות חוסר בדעות כאן, נקנה הסט.. לא שמעתי, אבל שמעתי את הסטים היותר חלשים של רוקפורד של ה 50 וואט, ונהנתי .. היה מאוד לטעמי.

אני משער שאני יגיד איך הסט ביום ראשון\שני אחרי ההתקנה שלו.

פורסם

הם נותנים יותר WATTAGE כדי לתת יותר גב לרמקול.

באנגלית headroom.

אפשר להגיד שכמעט לכל רמקול מתאים כל מגבר.

(רק בתנאי שנזהרים על הווליום כמובן).

כמו בדוגמה הזאת שהרמקול הוא 100Wrms ומחברים לו מגבר 500Wrms שזה קצת ניראה לי יותר מידי בהגזמה, כי הבדל בשמיעה פה הוא לא ירגיש, ואותו בן אדם היה מסתדר ושומע אותו הדבר עם איזה 150-200wrms לרמקול. חבל על ההשקעה והכסף פה.

ותמיד עדיף לתת יותר כוח מאשר פחות.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אלון, את אותו בחור שחיבר להם כזה מגבר גם אני וגם אלדד (205) מכירים. הוא עשה את זה זמנית והוא מתכוון ללכת על סט אקטיבי בעתיד.

דרך אגב יש מתחרה IASCA שנהג לתת למידים שלו 900W ולמידבאסים 600W. יש סטים שנשמעים טוב יותר עם הספק גבוה ושגם מסוגלים לקבל כזה הספק. יש להבין שלא מדובר כאן דווקא בהספק לצורך עוצמת שמע גבוהה יותר שכן זו לא תעלה הרבה בדציבלים אלא ההספק הגבוה יגרום לרמקולים להישמע דינמים ופתוחים יותר.

פורסם
אלון, את אותו בחור שחיבר להם כזה מגבר גם אני וגם אלדד (205) מכירים. הוא עשה את זה זמנית והוא מתכוון ללכת על סט אקטיבי בעתיד.

דרך אגב יש מתחרה IASCA שנהג לתת למידים שלו 900W ולמידבאסים 600W. יש סטים שנשמעים טוב יותר עם הספק גבוה ושגם מסוגלים לקבל כזה הספק. יש להבין שלא מדובר כאן דווקא בהספק לצורך עוצמת שמע גבוהה יותר שכן זו לא תעלה הרבה בדציבלים אלא ההספק הגבוה יגרום לרמקולים להישמע דינמים ופתוחים יותר.

בדיוק מה שאמרתי.... דינמיים ופתוחים יותר = יותר headroom.

• תוכן חדש...