Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי יונדאי קופה 2008 חדשה (מצ"ב תמונה).

מחפש המלצה למקום שיגרום לה להיראות כאילו שיצאה ממהיר ועצבני.. (עבודת צבע ושדרוגים חיצוניים בלבד)

איזור המרכז (רצוי ת"א), מקום איכותי ומקצועי שלא יהרסו לי אותה.

תודה :-D

MyCar.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש, יש לך רכב יפייפה, ולדעתי אתה לא צריך לעשות את הרכב כאילו יצא ממהיר ועצבני בארץ זה לא ממש תופס כי אין הרבה רכבים שעושים את זה, דבר שני יהיה חבל להרוס או לצבוע על הרכב שיצא ככה מהחברה, וגם אמורה להיות לך אחריות יצרן של החבר, תברר עם תצבע את הרכב בכל מיני חלקים או תוסיף דברים שלא הותנו על ידי היצרן יבטלו את האחריות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בארץ זה לא ממש תופס כי אין הרבה רכבים שעושים את זה

זה כל הרעיון.. אני רוצה רכב יחודי.

לגבי האחריות, כמובן שאני אבדוק אך קשה לי להאמין שעבודת צבע בלבד תסיר אחריות יצרן.

פורסם
זה כל הרעיון.. אני רוצה רכב יחודי.

לגבי האחריות, כמובן שאני אבדוק אך קשה לי להאמין שעבודת צבע בלבד תסיר אחריות יצרן.

תאמין לי שיש לך רכב יחודי, לדעתי מספיק אנשים שיראו את הרכב שלך יחשבו שזאת מינימום פרארי או אסטון מרטין שהם אתמול ראו תמונות באינטרנט כמו שכמה פעמים קרה עם יונדאי קופה בפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוא לא רוצה יונדאי רגילה כמו כולם הוא רוצה יחודיות מה רע בזה כל עוד משפרים בטוב טעם אני חושב שזה טוב רק תיזהר לא להפוך אותה לערסית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...