Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למתנה

^The_ScorpioN^
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני לא יודע אם זה מתאים לפה כ"כ או לאוף טופיק אבל אם המנהל רוצה שיעביר לאן שבא לו

טוב עכשיו לדיון

בעוד כמה שבועות יש לחבר שלי יומלדת וחשבתי לקנות לו משהו לג'יפ/אוטו

אתם יודעים משהו קטן כזה אבל שיכלול הרכבה לדוגמא אגזוז או כסאות ספארקו

או אפילו מגן למתחת הגיפ ( לא יודע איך קוראים לזה ) אפילו חשבתי על חגורות ספורט כאלה יפות

אני מתכוון לא לשיפורים גדולים אלה דברים שמוסיפים חוויה לנהיגה או למכונית.

מה אתם מציעים לי ואם מישהו יודע על מקומות שמוכרים או מזמינים כאלה דבברים בבקשה להביא לי פרטים

בתודה אני.

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה להיות חבר שלי? :lol:

איזה רכב יש לו?

ראסמי!!

בטח אתה מהרצליה שם זה כמו לקנות דיסק :D

בכל אופן אתה יכול ב3000 שקל לשים לו אגזוז מאודדדדדדדדד יפה ואפילו ב1500 אגזוז מצויין אפשר לקנות, אם אתה רוצה להוסיף עוד משהו קטן וחמוד שלדעתי שווה אז שים עוד 250-300 שקל ותקנה לו ידית יפה להילוכים, אחת עם עור וניקל, יש כאלה ממש יפות.

בכל אופן בקשר למקומות יש לך את E&A שפה בפורום לא כ"כ אוהבים אותם משום מה אבל שם אני התקנתי את הידית שלי להילוכים והם עשו עבודה מאוד טובה, היו יותר זולים מספארקו והיו להם דברים יותר יפים, יש להם גם כיסאות אם אתה רוצה שאני חושב שמגיעים למשהו כמו 1200 לכסא אם אני לא טועה.

הם נמצאים בבני ברק קצת אחרי קניון איילון.

יש לך את ספארקו שנמצא בבית סובארו אפשהו שם בדרום ת"א שהם יש להם גם כסאות, הגהים וכל האופרציה, מומלץ ביותר.

בקשר לאגזוזים יש את E&A, יש את המשתיק בחולון שמוכר רק סופרספרינט, יש את א.פ.ל בבת ים שמייצרים ומוכרים את ה"דרגון", יש להם שם גם אגזוזים של רמוס מהתקופה שעוד היו מייבאים אותם לארץ, שם אני עשיתי הם מאוד מקצועיים, רק לא הכי זריזים אבל לא נורא :D .

יש עוד אפשרויות אבל אלו הטובים שבטובים שעלו בראשי.

בהצלחה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה להיות חבר שלי? :lol:

איזה רכב יש לו?

206 וגיפ toyota לנד קרוזר

פשש מפוצץ חבר שך

ניראה לי שהוא יכול ליקנות את זה לעצמו :?:lol:

אני גם רוצה להיות חבר שלכם :lol::lol:(סתם בצחוק)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל חנויות שיפורי השטח למיניהן (גתוס וכו) יש קיטים נחמדים לחילוץ שכוללים כננות ידניות,כבלים וכו וכו.זה בערך עונה על התקציב וזה גם אביזר שניתן להעביר לג'יפ הבא ולא ייאבד במכירה כמו אגזוז.

וזה גם שימושי לחילוצים-זה לא איזה חירטוט צפוני-הערכות האלה ממש יעילות ומקצועיות (אם אתה שם איזה 1500 שקל).

כל פעם שהוא יהיה תקוע עמוק בבוץ הוא יחשוב עליך...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב נראה לי לקנות אגזוז ושיפורים כאלה לגיפ או 206 זה קצת אידיוטי... אבל בכל זאת החלטה שלך...

אני הייתי הולך יותר על משהו לג'יפ כגון מגן גחון כמו שהוזכר קודם או אולי גי פי אס...

עוד רעיון זה אולי די וי די לרכב או מסכי טלויזיה כאלה...

בזמן האחרון אני רואה הרבה גיפים כאלה (סטייל גראנד צירוקי) על גב המושב הקידמי והילדים יושבים ורואים סרט... נראה לי דבר די חמוד, ובתקציב המאד לא קטן שהבאת גם אפשרי אני חושב... תנסה לבדוק לכיוון הזה כי זה באמת דבר מגניב ויש בזה סטייל!

רועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...