Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי שאלות לגבי גולף 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חבר חדש בפורום ויש לי שתי שאלות פתיחה

1- קניתי לא ממזמן גולף שנת 2003 עם "גבות" בפנסים הקדמיים.מאוד לא אהבתי ורציתי להוריד אבל כשבאתי לעשות את זה גיליתי שהדביקו אותם לפנסים.אז רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי להוריד את הגבות האלה מבלי לפגוע בפנסים הקדמיים ואם כן איך,ואם יש בעל מקצוע שעושה את זה אני אשמח לשמוע זה ממש ממש מפריע לי לא יודע למה ואני מת להוריד את זה.

2-כמו שאמרתי קניתי גולף במצב סבבה לגמרי ואני מעוניין לשמור עליה.היא עברה ותעבור טיפולים בזמן אבל חוץ מזה בשוטף רציתי לדעת ממי שמבין בפולקסווגן אם יש תוספים שאפשר לקנות בלי קשר למוסך או לטיפולים ושמומלץ וכדאי להוסיף למנוע/דלק וכאלה על מנת להאריך את אורך חיי המנוע ובכלל כל המכלולים המכניים של האוטו ולשמור עליו,ואין פה שיקול למחיר,רק תמליצו לי איזה תוספים כדאי לקנות ואני אשמח לעשות את זה,ואם בכלל יש עוד דברים שבעזרתם אפשר לשמור על מצב הרכב אני בכיף אשמח לדעת

תודה לכולכם יא תותחים :-D

פורסם

לפי מיטב הבנתי הדלק בארץ לא באיכות הכי הכי...ולכן ניתן להשתמש בתוספי דלק למניעת משקעים וכד'. דבר אחד שעשיתי ו"ננזפתי" עליו בפורום והוא כמובן אסור ע"פ הוראות יצרן והוא הוספת כל תוסף מכל סוג לאגן השמן.

בקשר לבעיה הקוסמטית אין לי מושג, אולי לשאר החברים בפורום יש דרך לסייע לך

• תוכן חדש...