Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ואוטוטו שנה טובה לכולם :)

שמתי לב בחודש האחרון שכל יום-יומיים ימים מטפטפות לי כמה טיפות של נוזל הקירור הירוק שלי על שטיח הגומי באוטו.

כמות הנוזל שדולפת היא מזערית, ז"א שבקושי יורגש שינוי במיכל העודפים גם אחרי חודש של טיפטוף כזה.

לשאלתי, האם זה יכול לפגום ביעילות מערכת קירור המנוע ברכב? אולי זה מפחית את הלחץ במערכת או משהו בסגנון?

תודה :)

פורסם

עדיף שתסגור את הברז לכיוון רדיאטור החימום,לא יהיה לך חימום האוטו,אך לפי דעתי זה עדיף מאשר שהצינורות יתפוצצו יום אחד,

ואז תישאר בלי חימום ובלי מים במערכת הקירור

פורסם

תסתכל בשני צינורות המים שנכנסים לתוך האוטו,

פורסם

הברז לא יסגור רק צד אחד של הרדיאטור?

אני חושב שדרוש לפרק את 2 הצינורות מקיר האש ולגשר ביניהם , עד להחלפת רדיאטור החימום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הברז לא יסגור רק צד אחד של הרדיאטור?

אני חושב שדרוש לפרק את 2 הצינורות מקיר האש ולגשר ביניהם , עד להחלפת רדיאטור החימום.

זה בדיוק מה שאני עשיתי בזמנו עם ה309 שהייתה לי.

ניתקתי את שתי הצינורות - כניסה ויציאה מקיר האש וחיברתי אותם יחד בעזרת מתאם קצר ממתכת.

זה היה לפני 4 שנים, כשהלכתי לברר כמה עולה להחליף את הרדיאטור המחיר הרתיע אותי (כ 2000 ש"ח) ומאחר שזה היה הרכב השני במשפחה ששירת רק אותי כשעה ביום - החלטתי לוותר ולסבול קצת בחורף.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אין ברז, יש שתי אפשרויות:

1. לנתק את שני הצינורות מקיר האש ולחבר אותם אחד לשני

2. להחליף רדיאטור חימום (לא מומלץ אם אין לך דש בורש רזרבי בצד)

פורסם
זה בדיוק מה שאני עשיתי בזמנו עם ה309 שהייתה לי.

ניתקתי את שתי הצינורות - כניסה ויציאה מקיר האש וחיברתי אותם יחד בעזרת מתאם קצר ממתכת.

זה היה לפני 4 שנים, כשהלכתי לברר כמה עולה להחליף את הרדיאטור המחיר הרתיע אותי (כ 2000 ש"ח) ומאחר שזה היה הרכב השני במשפחה ששירת רק אותי כשעה ביום - החלטתי לוותר ולסבול קצת בחורף.

אריאל

אוקיי,לפחות הייתי בכיוון

פורסם

הרדיאטור עולה 300 ש"ח לחילופי(יחזיק מספיק עם מים ירוקים איכותים).

להחליף 3/4 שעה ב 205.

ממש לא סיפור גדול.

2000 ש"ח זה גזל!

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...