Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

כבר כמה זמן שאני מתחבט בשאלה,האם למכור את הרכב או לא.

הרכב הוא קליאו RSI ,סטנדרטית ושמורה,שמשרתת אותי נאמנה.

היו לי בעבר 106 ראלי (דור 1 ודור 2) וסקסו VTR .

המחירון רק הולך ויורד עם הזמן והמכוניות הטובות הולכות ונעלמות מהנוף.

השאלה היא,במידה ואני מצליח לגרד סכום נאה של עד 35K ,מה כדאי לקנות? לאיזה כיון ללכת?

האם לחפש לי RS2000 (ולהתאזר ב-ה-מ-ו-ן סבלנות) ,או אולי לעבור לעולם המוגדשות ולחפש (שוב,עם ה-מ-ו-ן סבלנות)

איזה פונטו GT חביבה ולהביא אותה למצב של הרגע-יצאה-מהמפעל (יישור קו עצבני).

האם כדאי לי ללכת בכיון הזה או שפשוט להישאר עם האוטו ולהתבעס שאני לא מוצא משהו אחר?

דעתכם חשובה לי ואני אשמח לתשובות רציניות.

תודה רבה!

פורסם

לפי דעתי בסכום הזה שווה לך להשאר עם הרכב שלך כי הוא נותן תמורה טובה למחיר שלו.

בתקציב של עד 35K ש"ח לא תמצא משהו יותר טוב (לפי דעתי). ה-RS תהיה חזקה יותר ויקרה משמעותית לאחזקה. ה-GT תהיה חסרה את ההתנהגות של ה-RSI.

בשורה תחתונה זה הכל תלוי בך ומה אתה מחפש. אני הייתי חוסך עוד והולך על HGT, 206 GTI אם אתה מחפש הוט האצ' שתתן לך את מה שאתה רגיל מה-RSI.

ד"א, למה אתה מתבאס מה-RSI? אם תגיד לנו מה חסר לך בה אז אולי נוכל לעזור לך בכיוון של רכב אחר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא התבעסתי ממנה. ממש לא.

פשוט,חשבתי לשדרג למשהו אחר.

HGT לא בא בחשבון.סורי,לא אוהב את האוטו הזה (וייסלחו לי כל בעלי ה-HGT).

האמת שפחות חשובה לי ההתנהגות,אני כבר מזמן לא מאלה שמרביצים נס הרים כל שבת,או את הירידות של סדום

סתם בשביל הכיף.

אשמח לשמוע עוד דעות. תודה 8)

פורסם

אני מסכים עם אלעד, בסכום הזה עדיין לא שווה לשדרג את הרכב, עדיף שתחכה שיהיה לך משהו כמו 50-55K ואז השידרוג יהיה שידרוג אמיתי.

כרגע יש לך אוטו במצב טוב (ככה זה נשמע) שמשרת אותך אז עדיף לחכות שיהיה סכום גדול יותר.

ד"א אל תסתכל בכלל על המחירון, חוץ מזה כל המחירון כל הזמן יורד, גם של רכב שאתה עתיד לקנות ...

נ.ב.

אם וכאשר יהיה לך סכום גדול יותר ופחות חשובה לך ההתנהגות, אני ממליץ על איביזה טורבו מהשנים 01-02

נשמע שהיא תתאים לך בול ...

פורסם

איביזה טורבו בהחלט אופציה,אבל לא בעתיד הקרוב (כסף).

פונטו GT במצב טוב קשה לי להאמין שאמצא :-(

• תוכן חדש...