Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא עושים עסקים עם משפחה או חברים!

נ-ק-ו-ד-ה!!

אני חושב שמי שחושב כך כנוע לגישה מאוד לא בוגרת.

כשאתה קונה רכב מכל אדם צריך לקחת בחשבון שתהיינה תקלות, ככה שאין להאשים את המוכר (גם אם הוא קרוב)

ההבדל היחיד ברכישה מקרוב משפחה\חבר היא שיש לך שקיפות מלאה לגבי הסטוריית הטיפולים והתיקונים ברכב.

לדוגמא: הרכב שבבעלותי נקנה מאחי. הרכב הזה עבר התקנות שונות וטיפולים מסויימים שבוצעו ע"י שנינו עוד לפני שבכלל דמיינתי שהרכב יעבור אלי. טרם הקניה הכרתי את הרכב הזה וחיפשתי במשך חודשים אקזמפלר כזה ולא מצאתי.

בסוף אחי החליט לעבור לרכב אחר שרצה תמיד ושמור ברמה, ומכר לי את רכבו.

אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב ללא חשש בכלל וללא תחושה שהוסתר ממני מידע, תיקון, תאונה וכו.

בקיצור, אם אתה מספיק בוגר כדי לדעת שתקלות קורות וברגע שהרכב עבר אלייך אתה האחראי אזי אין שום בעיה לבצע עסקאות שכאלה ואולי אפילו עדיף בגלל השקיפות.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

כשאתה קונה רכב מכל אדם צריך לקחת בחשבון שתהיינה תקלות, ככה שאין להאשים את המוכר (גם אם הוא קרוב)

ההבדל היחיד ברכישה מקרוב משפחה\חבר היא שיש לך שקיפות מלאה לגבי הסטוריית הטיפולים והתיקונים ברכב.

לדוגמא: הרכב שבבעלותי נקנה מאחי. הרכב הזה עבר התקנות שונות וטיפולים מסויימים שבוצעו ע"י שנינו עוד לפני שבכלל דמיינתי שהרכב יעבור אלי. טרם הקניה הכרתי את הרכב הזה וחיפשתי במשך חודשים אקזמפלר כזה ולא מצאתי.

אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב ללא חשש בכלל וללא תחושה שהוסתר ממני מידע, תיקון, תאונה וכו.

בקיצור, אם אתה מספיק בוגר כדי לדעת שתקלות קורות וברגע שהרכב עבר אלייך אתה האחראי אזי אין שום בעיה לבצע עסקאות שכאלה ואולי אפילו עדיף בגלל השקיפות.

רענן.

+1 בגדול!

כשקונים רכב מאדם קרוב שמכירים, אכן יש שקיפות מלאה לגבי היסטוריית הרכב, לטובה כשהרכב שמור ולרעה כשהרכב מוזנח!

נ.ב: לגבי השרשור הנ"ל, יש עדכון בשרשור חדש, פותח השרשור לקח את הרכב לבדיקה, תוצאות הבדיקה כ"כ טובות שזה מחשיד. אני בספק אם רכב שיצא זה הרגע מהסוכנות, יזכה לתוצאות כאלה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

פקחתם את עיני - עסקים יש לעשות רק עם סוחר רכב שלא מכירים אותו, כי הוא בטוח לא ירמה אותכם.

עסקים עושים עם כולם. אם אני הייתי מוכר רכב לחבר הייתי מחייב אותו בבדיקה, ביקור במוסך המטפל ואחרי קבלת חוות הדעת מהם - שיחליט אם לרכוש את הרכב או לא.

אחרי הסיבוב הזה, אם תתקבל החלטת קנייה, אני לא אהיה מוכן לשמוע שום טענות או תלונות על הרכב.

אני באופן פורמלי לא יודע דבר על מצב הרכב.

פורסם

רענן.

אל תשווה בין אחיך לחבר.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

למה לא להשוות? אתה חושב שעל אחי אני סומך יותר?

אם על חברים שלי לא הייתי סומך ב-100 אחוז אז כנראה שהם היו "חברים" (מכרים כלשהם) ולא חברים.

ייתכן מאד שהמושג חברים אצל אנשים מסויימים נתפס באופן שונה מה שמסביר את המשפט ש"עם חברים לא עושים עסקים".

אם אתה לא סומך על החברים שלך אז אל תקרא להם חברים זה אחד. דבר שני אם יש לך חבר שהוא באמת חבר אז הרווחת אם יצא לך לקנות ממנו רכב. עם כל שאר ה"חברים" באמת לא כדאי לעשות עסקים.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
למה לא להשוות? אתה חושב שעל אחי אני סומך יותר?

אם על חברים שלי לא הייתי סומך ב-100 אחוז אז כנראה שהם היו "חברים" (מכרים כלשהם) ולא חברים.

ייתכן מאד שהמושג חברים אצל אנשים מסויימים נתפס באופן שונה מה שמסביר את המשפט ש"עם חברים לא עושים עסקים".

אם אתה לא סומך על החברים שלך אז אל תקרא להם חברים זה אחד. דבר שני אם יש לך חבר שהוא באמת חבר אז הרווחת אם יצא לך לקנות ממנו רכב. עם כל שאר ה"חברים" באמת לא כדאי לעשות עסקים.

עזוב ,הזמן יעשה את שלו .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...