Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לנסר 2006 האוטו עבר כ 30000 והחלטתי להחליף במקומות גלגלים קדמיים ואחוריים ,כמו כן נעשה איזון גלגלים.

הבעיה היא שעכשיו כאשר אני אוזב את ההגה,ההגה מושך שמאלה. (כאשר אני מחזיק אותו האוטו נושא ישר.)

לפני זה לא היה שום משיכה שמאלה,אבל היו רעידות קטנות במהרות מעל 100,שנשארו גם עכשיו.

מה יכולה להיות הבעיה למשיכה של ההגה שמאלה ?

האם אני צריך לשלם שוב על איזון גלגלים למרות שזה נעשה רק לפני יומיים ?

פורסם

כדאי לך לחזור למי שהתקין את את הגלגלים שיבדוק שוב פעם את האיזון. לגבי המשיכה תעשה כיוון פרונט זה עולה בסביבות ה 150 ש"ח אם אני לא טועה. כדאי לך לא לנסוע יותר מדי ככה כי זה יגרום לשחיקה לא אחידה של הצמיגים הקדמיים וברגע שהם נשחקים הכיוון לא יעזור ותאלץ להחליף שוב וחבל

פורסם

תחזור לאותו מוסך תסביר לו את הבעיה, ותזכיר שהיית אצלו לפניי יומיים, אני לא חושב שיש סיבה שהוא יקח לך עוד כסף על דבר כזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה אינה בפרונט,אלא בצמיגיפ,אחד הצמיגים"עקום" ז"א שחוק בצורת חרוט,

בנוגע לרעידות יתכן שהאיזון לא בוצע כמו שצריך(אני בספק) או שמקורן במקום אחר.

בכל מקרה,צמיגים הם הרכיב הבטיחותי הכי חשוב במכוניות,שבמדינתנו נוטים להזניח אותו,במידה והצמיגים כבר שחוקים,החלף ל4 חדשים.

פורסם

רציתי לעשות הצלבת צמיגים,משום פנצ'ריה איפה שעשיתי את האיזון אמרו לי שזה אסור ואפשר רק מקדימה לאחורה באותו צד.

למרות ששמאתי שניתן לעשות הצלבת אבל אז צריך להחליף את הצמיג על הג'ינט .

אולי היה יותר טוב לעשות הצלבת ?

לפני החלפת מקומות לא הייתה כל משיכה,אולי צריך לחכות לצמיגים שעכשיו מקדימה יתפסו צורה...?

הצמיגים עברו רק 30,000 חבל סתם להחליף אותם,כבר עדיף להחזיר הכל איך שהיה ...

פורסם
תחזיר את הגלגלים למקומם המקורי ובדוק האם המשיכה נפסקת.

1. אם הבעיה תפסק אז להשאיר ככה וזהו ? לא לעשות שוב פעם הצלבה ?

2. האם ניתן פשוט להחליף בין צמיגים קדמיים ולראות אם המשכיה שינתה כיוון ? ואם כן אז בעיה כנראה אם צמיגים ומה אז לעשות ?

פורסם

עם הבעיה היא בצמיגים גש לפנצ'ריה שממנה קנית את הצמיגים ותגיד לו להביא לך חדשים,אני כמעט בטוח שיש לך אחריות על הצמיגים,נגיד באליאנס מביאים אחריות לכמה שנים.

פורסם
עם הבעיה היא בצמיגים גש לפנצ'ריה שממנה קנית את הצמיגים ותגיד לו להביא לך חדשים,אני כמעט בטוח שיש לך אחריות על הצמיגים,נגיד באליאנס מביאים אחריות לכמה שנים.

לא הייתה לי שום בעיה לפני שהחלפתי מקומות.

פורסם

החלפתי בין גלגלים קדמיים ועכשיו משיכה ימינה.

מובן שבעיה היא בגלגל,השאלה ממה זה יכול לנבואה איזון לא טוב ?

פורסם

קודם כל תחזיר את הצמיגים למקומם הטבעי. זה לא בריא להפוך את כיוון הסיבוב של הצמיג.

כנראה שהצמיגים שלך שחוקים בצורה לא אחידה. זה נגרם בדרך כלל בגלל כיוון פרונט לא תקין או לחץ אוויר שגוי. כרגע מה שאפשר לעשות זה לכוון את הפרונט ולקוות לטוב. אם אחרי כיוון פרונט מלא (שלא יכוונו לך רק Toe IN/Out כמו שעושים חאפרים שרק רוצים להעביר טסט, אלא גם קאסטר קאמבר ושות') המשיכה נשארת - יש להחליף צמיגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קודם כל תחזיר את הצמיגים למקומם הטבעי. זה לא בריא להפוך את כיוון הסיבוב של הצמיג.

כנראה שהצמיגים שלך שחוקים בצורה לא אחידה. זה נגרם בדרך כלל בגלל כיוון פרונט לא תקין או לחץ אוויר שגוי. כרגע מה שאפשר לעשות זה לכוון את הפרונט ולקוות לטוב. אם אחרי כיוון פרונט מלא (שלא יכוונו לך רק Toe IN/Out כמו שעושים חאפרים שרק רוצים להעביר טסט, אלא גם קאסטר קאמבר ושות') המשיכה נשארת - יש להחליף צמיגים.

חמממ הסיפור נראה לי יקר קצת. השאלה אם הצמיגים כבר שחוקים בצורה לא שווה ,הפרונט יפתור את הבעיה ?

כמובן אני יכול להחזיר הכל בחזרה כמו שהיה לפני ההחלפת קדמיה -אחורה.

לפני שהחלפתי הכל היה פיקס,פשוט רציתי שהצמיגים יהו שחוקים שווה.

• תוכן חדש...