Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבטת לגבי קנית רכב חדש: מאזדה 2 ,דהייטסו סיריון או סוזוקי סוויפט

ta_l
שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בצעי חיפוש בפורום, ההשוואה הנ"ל דוברה רבות בפורום בעבר הלא רחוק.

בתמציתיות:

המזדה 2 והסוויפט הינן החבילות המשתלמות ביותר בקטגוריית הסופר מיני.

יתרון המזדה בבטיחות- מצויידת במערכת בקרת יציבות (ESP), מצילת חיים וחיונית!

יתרון הסוויפט, בהתנהגות הכביש, הנאה ומראה עדיף (לטעמי).

כרכב לעצמי, אני הייתי בוחר בסוויפט, נסיעת מבחן תפתור את ההתלבטות.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת צריכת דלק סיריון תהיה יותר חיסכונית בזכות מנוע יותר קטן (1300 לעומת 1500 בסוזוקי ובמאזדה) אבל ההבדלים מאוד קטנים. יתרון של מנוע קטן בחיסכון הוא החיסרון בכוח. לסיריון מנוע הכי חלש בין השלוש.

סיריון גם הכי זולה כחדשה בין השלוש וכנראה הביטוח שלה הכי זול.

מאזדה הכי בטיחותית (5 כוכבים במבחן הריסוק האחרון) וכמסורת אצל מאזדה היא כנראה תשמור טוב יותר על המחיר. אבל היא הכי יקרה לקניה.

סיריון כבר כמה שנים על הכבישים בארץ ואמינות שלה די גבוהה. סוזוקי ומאזדה רכבים חדשים כך שאי אפשר לדעת האם הם יותר אמינים מסיריון או לא אבל כנראה שגם הם יהיו אמינים למדי.

אפשר לראות את כל הנתונים ב- וואלה רכב:

http://cars.walla.co.il/

ההבדלים לא גדולים .

בטח יש לך העדפות סובייקטיביות כמו מראה חיצוני -גם חשוב לקנות את מה שאוהבים יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה את התמונה שבסמלון שלי + החתימה שלי, ותבין כבר מה עדיף :wink:

דבר ראשון, בקשר לצריכת דלק של המאזדה, אם אתה נוסע כמו סבתא, והנסיעות שלך משולבות (גם על המהיר וגם בעיר) הצריכת דלק תיהיה 1 ל-12.5 (כן כן!). אבל רק כמו סבתא.

בקשר להתנהגות כביש הסוויפט יותר טובה אבל בשביל זה קיימת מערכת בקרת היציבות במאזדה. המאזדה כמו כן אוהבת לקשקש עם הזנב בסיבובים :-P משהו סטייל צרפתיה משנות ה-90 :wink:

בכל מקרה, הכי טוב לעשות נסיעות מבחן ולהתרשם משלושת המכוניות. אם משקל ההחלטה הוא בעיקר על צריכת הדלק, הייתי הולך על הסיריון.

בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...