Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קלה.

מסיבות שונות אני לא יכול שרכב יהיה רשום על שמי, או שם אמי.

אני מעוניין לקנות רכב ולרשום אותו על שם דודה שלי (כמו שעשיתי בעבר).

הבעיה היא שהרכב לא מאזור מגוריי והיא לא יכולה להגיע כדי שתתאפשר העברת בעלות.

האם ניתן לבצע העברת בעלות ולרשום את הרכב על שמה גם אם היא לא שם, כלומר, כמו שעושים עם יפויי כח?

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שבחיים יש לפעמים הפתעות לא נעימות.

חס וחלילה הדודה נפטרת, עד שלא יהיה צו ירושה הרכב ישאר רשום על שמה וכעבור שנה לא יחודש רשיונו. גם אם אין צו ירושה

רק בעלה יכול להעביר על שמו את הרכב בלי צו ירושה או צוואה.

כמה שזה נשמע לא ראלי, אם מדובר בהשקעה גדולה, כדאי לחשוב גם על ההיבט הזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לגביי טופס יפויי הכוח שהמשתמש GaBi 88 העלה רציתי לשאול, פעם היה יפויי כוח שונה הוא היה בצורה אנכית היה בצבעים סגול ולבן והיה צורך גם בחתימת עו"ד . למישהו יש מושג מה ההבדלים בין מה שהוצג פה למה שאני תיארתי ?

פורסם
לגביי טופס יפויי הכוח שהמשתמש GaBi 88 העלה רציתי לשאול, פעם היה יפויי כוח שונה הוא היה בצורה אנכית היה בצבעים סגול ולבן והיה צורך גם בחתימת עו"ד . למישהו יש מושג מה ההבדלים בין מה שהוצג פה למה שאני תיארתי ?

הטופס הסגול עדיין קיים וניתן לקבלו בסניפי הדואר ומשרדי הרישוי, הוא פשוט ערוך בצורה שונה ואין הבדל בינו לבין הטופס באינטרנט.

לגבי חתימת עו"ד - היא נדרשת רק כאשר מדובר ביפוי כוח של תאגיד (חברה/שותפות וכד').

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...