Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם במדינות ערב הדלק עולה כמו גרעינים כי שם נמצא רוב הנפט בעולם.

אז זה אומר שבעפולה גרעינים עולים כמו דלק כי שם נמצאים רוב הגרעינים בעולם?

וואלה...אני לא יודע.אף פעם לא קניתי 200 גרם שחורים בעפולה...

לצורך העיניין גם לא לבנים.....

פשוט לא יצא לי.

קניתי לפני איזה חודש תורמוס בעוספיה עם ידידה שלי-וזה סתם גרם לי להפליץ כמו חמור.....

הפלאפל בעוספיה טוב.ממש טוב.

פעם אכלתי שם פלאפל (בעפולה) וזה לא להיט כמו שמספרים.יכול להיות שזה בגלל שזה איזשהוא מיתוס שתפס טרמפ על הקטע של הגרעינים.סה"כ הרי על חצי מהפיצוציות בגוש דן כתוב "גרעיני עפולה-מעצמה גרעינית" - אז חייב להיות לזה כיסוי כלשהוא.

ארה"ב לדוגמה קוראת לעצמה מעצמה גרעינית כי יש להם נשק גרעיני- והם אפילו הוכיחו את זה על היפנים-מה שגרם לצאצאים שלהם לבנות את הטויוטה קאמרי כנקמה באמריקאים.

אבל...אף אחד לא כתב שעפולה היא מעצמה של פלאפל.

בפ"ת יש פלאפל טוב (4 טעמים) וגם יש כמה ממש פגזיים בחיפה- אבל עד כמה שלי זכור-חיפה אף פעם לא הוכרזה כמעצמה של פלאפל.בטח שלא פ"ת. פ"ת היא,אם כבר,מעצמה של צ'יפים ושל סטלנים (לא יודע למה....כל מי שאני מכיר מפ"ת סטלן)- אבל זה לא אומר שפתח תקוואים מתהדרים בתואר "קיסרי הבאנגים" או שחיפאים קוראים לעצמם "נסיכי הטחינה"- למרות שבעיר התחתית היה פעם "אברהם מלך הפלאפל" ומולו פתחו איזה "נסיך הפלאפל" - אבל הוא לא החזיק הרבה זמן - כי המלך הוא עירום.......

אז לסיכומו של דבר- המחירים באמת נהיו שערורייתיים.זה הכל.

הכתיבה שלך מזכירה לי את אתגר קרת, לא יודע למה.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

מן הסתם במדינות ערב הדלק עולה כמו גרעינים כי שם נמצא רוב הנפט בעולם.

אז זה אומר שבעפולה גרעינים עולים כמו דלק כי שם נמצאים רוב הגרעינים בעולם?

וואלה...אני לא יודע.אף פעם לא קניתי 200 גרם שחורים בעפולה...

לצורך העיניין גם לא לבנים.....

פשוט לא יצא לי.

קניתי לפני איזה חודש תורמוס בעוספיה עם ידידה שלי-וזה סתם גרם לי להפליץ כמו חמור.....

הפלאפל בעוספיה טוב.ממש טוב.

פעם אכלתי שם פלאפל (בעפולה) וזה לא להיט כמו שמספרים.יכול להיות שזה בגלל שזה איזשהוא מיתוס שתפס טרמפ על הקטע של הגרעינים.סה"כ הרי על חצי מהפיצוציות בגוש דן כתוב "גרעיני עפולה-מעצמה גרעינית" - אז חייב להיות לזה כיסוי כלשהוא.

ארה"ב לדוגמה קוראת לעצמה מעצמה גרעינית כי יש להם נשק גרעיני- והם אפילו הוכיחו את זה על היפנים-מה שגרם לצאצאים שלהם לבנות את הטויוטה קאמרי כנקמה באמריקאים.

אבל...אף אחד לא כתב שעפולה היא מעצמה של פלאפל.

בפ"ת יש פלאפל טוב (4 טעמים) וגם יש כמה ממש פגזיים בחיפה- אבל עד כמה שלי זכור-חיפה אף פעם לא הוכרזה כמעצמה של פלאפל.בטח שלא פ"ת. פ"ת היא,אם כבר,מעצמה של צ'יפים ושל סטלנים (לא יודע למה....כל מי שאני מכיר מפ"ת סטלן)- אבל זה לא אומר שפתח תקוואים מתהדרים בתואר "קיסרי הבאנגים" או שחיפאים קוראים לעצמם "נסיכי הטחינה"- למרות שבעיר התחתית היה פעם "אברהם מלך הפלאפל" ומולו פתחו איזה "נסיך הפלאפל" - אבל הוא לא החזיק הרבה זמן - כי המלך הוא עירום.......

אז לסיכומו של דבר- המחירים באמת נהיו שערורייתיים.זה הכל.

אכן ילדות קשה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

הכתיבה שלך מזכירה לי את אתגר קרת, לא יודע למה.

כי אני מאוד מוכשר ויצירתי.

(למרות שאני הולך יותר בכיוון של ילדות קשה...)

:lol::lol:

סתם.... האמת שזו לא פעם ראשונה שאני שומע את זה.כשאני כותב משהו מצחיק אז כל העולם אומר לי שזה טקסט שנשמע כמו משהו של אתגר קרת.

אז אני מצטט משפט חכם שאמר קובי אליאסי ,הוא סבלימינאל (או הצל,אני לא יודע....)-

"אני לא גר אצל ההורים שלי-ההורים שלי גרים אצלי".

סתם...משפט נחמד.

פשוט לאתגר קרת יש יתרון של כמה שנים עלי (הוא בן 31,אני חושב) - אז הוא פירסם את הספרים שלו ראשון.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

דבר ראשון, מחירים הדלק באירופה יחסית זהים לאלו שבארץ. אבל המכוניות שם פי 2 יותר זולות. וזה נכון גם למחיר האחזקה שלהם.

בארה"ב וברוסיה הדלק עולה משהו כמו שקל לליטר (אולי טיפ-טיפה יותר).

הדלק בישראל ברובו מיובא מאיזו מדינה בדרום אמריקה... רק שאני לא זוכר איזו ! (זו לא גואטאמאלה, נכון ?)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
דבר ראשון, מחירים הדלק באירופה יחסית זהים לאלו שבארץ. אבל המכוניות שם פי 2 יותר זולות. וזה נכון גם למחיר האחזקה שלהם.

בארה"ב וברוסיה הדלק עולה משהו כמו שקל לליטר (אולי טיפ-טיפה יותר).

הדלק בישראל ברובו מיובא מאיזו מדינה בדרום אמריקה... רק שאני לא זוכר איזו ! (זו לא גואטאמאלה, נכון ?)

הרוב בא מונצואלה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שתי ידיעות מעתון גלובס של אתמול :

1)שר האוצר הנחמד שלנו רוצה להגדיל את נטו השכירים כתוצאה מייקור הסולר.

2)הסולר יתייקר לפני הראשון לחודש הבא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...