Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשברה לי השמשה האחורית. הביטוח משבית את הרכב כי עלות התיקון יקרה יותר מהמחירון.

סתם.

מה שקרה באמת, זה שפעם, לפני 8:30 היום בבוקר, הייתה לי שמשה אחורית לתפארת מדינת צרפת. הייתה עליה מדבקה מקורית של היצרן, שהודיעה קבל עם ועולם שהמכונית שלי משתייכת לזן נכחד - היה כתוב עליה "רנו ספורט קליאו" (למטה היה גם "רנו ELF", אבל זה סתם פושטי).

החל מ-11:30 היום בבוקר יש לי שמשה "מוחלקת" וחדשה. זה קרה כנראה לאחר שמישהו הצליח בטעות לפגוע בשמשה המקורית ולנפץ אותה, ולאחר מכן פשוט נסע מהמקום בשלווה. לדעתי מדובר בעובדים של העירייה, שבדיוק חצי שעה לפני שיצאתי מהבית (מתי שזה קרה, לפי אחד השכנים שהיה בחוץ קצת לפני ולא ראה את הזכוכית שבורה) מילאו מלט בשביל לסתום חור ליד פתח ביוב. כמובן שטלפון למוקד לא הניב דבר - מנהל העבודה טען בתוקף שהוא היה בזמן התיקון ולא נגרם שום נזק, ולך תוכיח (ממול יש בית בבנייה אבל העובדים לא ראו דבר).

בקיצור - מזל שיש ביטוח שמשות.

אלו תמונות של זירת הפשע. אחסוך מכם תמונות של השמשה החדשה - זה לא באמת מעניין לראות מכונית תקינה :wink:

רוני

נ.ב. כן, הבובה מטופשת למדי, אני יודע. בכל מקרה, עכשיו היא עברה לשמשת צד ימין. משנה מקום משנה מזל?

IMG_0158_small.jpg

IMG_0164_small.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב לראות את האוטו הזה פגוע :-(

גם לי יש תחושה שאלה עובדי העירייה שתיקנו את החור. נראה לי שהיה לחלק מהם משעמם, והם התחילו לזרוק אחד על השני אבנים, עד שזה נגמר בבכי (או יותר נכון בשמשה שבורה) :wink:. נו טוב, גם זה קורה בחיים. מזל שזה השמשה, ולא בפח נניח :shock:

נ.ב

תתחדש על השמשה החדשה :-P:-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נשברה לי השמשה האחורית. הביטוח משבית את הרכב כי עלות התיקון יקרה יותר מהמחירון.

עם מדיניות התמחור של קרסו - לא הייתי מתפלא אם הדבר היה נכון.

אם על סט שטיחים הם רוצים 1,600 ש"ח - מעניין באמת כמה עולה השמשה... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת שאם לא היה מדובר בך, "החננה מרעננה", עוד הייתי חושב שאולי הסתכסכת עם מישהו. אבל עזוב, במקרה שלך קל ופשוט יותר לתת לך מכות.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

ובמקרה שלך "הערס מאצ'קלונה", כנראה שזה היה נגמר עם סכינים, לא? מזל שכבר אין לך גג בד נפתח :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מאוד חבל לראות אוטו כזה עם שמשה שבורה.

האם בדקת שהמפשיר האדים האחורי עכשיו פועל לאחר החלפת השמשה?

בכל אופן תתנחם שהיה יכול להיות יותר גרוע, היום, כאשר ההורים לא מחנכים נכון את הילדים שלהם הכל יכול לקרות.

פורסם

תתנחם בעובדה שזו שמשה אחורית ולא קידמית שם יש יותר הבדל בין מקורית לתחליפית.

כמה אתה מוכן לשלם בשביל מדבקה כזאת ?:twisted:

Veni Vidi Vici

פורסם

לדעתי נציגים של רנו ספורט עוברים בית בית ומנפצים שמשות שמודבקות עליהן בובה מגוחכות שמכתימות את שם המותג.

מקווה שהוספת כסף ולקחת מקורית.

אחרת בכל פעם שתעשה רוורס, תקלל את הרגע שלא עשית זאת.

לפחות ככה היה אצלי בפולו שהשמשה התחליפית היתה לא מושחמת כמו השאר, חזרתי לזגג הוספתי איזה 200 ש"ח ושמתי מקורית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזוב את השמשה- סידרת הכל טוב. אבל אחי הרכב נראה פצצה. ממש התלהבתי

אני גם רוצה סטיקר של Cars Forum :}

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
לדעתי נציגים של רנו ספורט עוברים בית בית ומנפצים שמשות שמודבקות עליהן בובה מגוחכות שמכתימות את שם המותג.

מקווה שהוספת כסף ולקחת מקורית.

אחרת בכל פעם שתעשה רוורס, תקלל את הרגע שלא עשית זאת.

לפחות ככה היה אצלי בפולו שהשמשה התחליפית היתה לא מושחמת כמו השאר, חזרתי לזגג הוספתי איזה 200 ש"ח ושמתי מקורית.

לא לקחתי מקורית מכיוון שהבטיחו לי שהחליפית באותה רמה. רק הזמן יגיד... בכל מקרה, לא הבנתי את העניין עם השמשה המושחמת והרוורס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ייתכן והשמשה נופצה כניסיון פריצה.

ע"מ לגנוב את הבובה כמובן.

כנראה שעובדי העירייה הבריחו את הפורצים ובזכותם נשארת עם הבובה.

אני במקומך הייתי מרים טלפון למנהל העבודה מתנצל ומודה לו על כך שהציל את הבובה.

(מה הקטע איתה באמת? אצלי, חברה שלי לשעבר הכריחה אותי להחזיק איזה בובה מטופשת שהיא הביאה לי באוטו, כל פעם שניסיתי להעלים אותה (כל שטיפה של הרכב) היא ישר עלתה עליי... אבל שמכרתי את האוטו ו"שכחתי" אותה בפנים... :twisted:

מה אני כבר יכול לעשות, להתקשר לקונה? לא נעים, וחוצמזה, הוא גר ממש רחוק 8)).

פורסם

רוני, סתם מישהו בשכונה שלך גילה שיש לך היום יומהולדת ודאג "לברך" אותך :?.

ותהיו בטוחים שלשמשה מקורית זה לא תוספת של 200 ש"ח. תוסיפו כנראה עוד אפס...

ניר

פורסם

מודים ומתוודים...

רוי וקספר :evil:

ההכרזה הרישמית בפורום שלנו

פורסם

נ.ב. כן, הבובה מטופשת למדי, אני יודע. בכל מקרה, עכשיו היא עברה לשמשת צד ימין. משנה מקום משנה מזל?

אל תתנצל על הבובה! גם לי יש בובה בקליאו של טאז בצד ימי מאחורה. אין כמו טאז- גם גברי וגם מאיים 8).

• תוכן חדש...