Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופלוב TU204 או בואינג 757-200 משומש?+נערך: airbus a310

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

767 נראה אופציה טובה מבחינת הטווח, אבל הוא מעט קטן לי.

777 עולה בהרבה על התקציב שלי, ולמרות העדיפות בתחום האיבזור והמנועים המעט חזקים יותר של CFM אני חושב שאלך על ה-757. להזכירך מדובר במטוס שני בבית ולא במטוס לטיסות יומיומיות.

האם לדעתכם ניתן לסמוך על מטוס אמריקאי או ללכת על צרפתי עם מנועי TU?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הכוונה במטוס שני בבית לכך שמדובר בטווח טיסה ארוך, ה 752 נופל אלה אם לקחת בחשבון את העלויות של חניות הביניים והתדלוקים שתצטרך לעשות.

767 יכול לעשות טיסה ישירה ללא תדלוק מהארץ עד לטורונטו \ JFK.

ל 767 יש בסיס גלגלים יותר רחב ומבחינת מקום הוא עולה במעט (אם אני זוכר נכון) על ה 752.

רן.

פורסם

752= קיצור ל 757-200 כמו 744 שהוא ה 747-400 .

אין לי כרגע נתונים אך אני כמעט בטוח שמבחינת נפח הם די זהים. ה 767 רחב יותר אך קצר יותר לאומת ה 752 שהוא ארוך וצר.

רן.

פורסם

הצעה מעניינת:

עכשיו שכל הקונקורדים הורדו מהאויר,חלקם מוצעים למכירה.

המטוסים במצב טוב,רובם עברו סדנאות שיפורים ב-FLIGHT TUNING (קיטים להנמכת החיכוך עם האויר,ציפוי מיוחד שהופך אותם לחמקנים וכו').

יתר המטוסים הם במצב סטנדרטי,ומצויידים בהגבלת מהירות (אל דאגה,ניתן לבטל את הגבלת המהירות האלקטרונית בטיפול 500,000 הראשון שהמטוס יעבור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...