Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופלוב TU204 או בואינג 757-200 משומש?+נערך: airbus a310

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על חלופה אחרת: איירבאס A310! למישהו יש נסיון איתו? האם צריך להחליף רדיאטור לגדול יותר בגלל בעית ההתחממות (שלא לדבר על כניסה בבניינים)? אני רוצה להתקין לו צ'יפ כדי לשטח את עקומת המומנט, האם יש בנמצא צ'יפ למטוס זה וכמה הוא עולה? האם כדי לשים למטוס כזה פילטר פתוח אוניברסלי וכמה כח סוס זה יתן לי? אפשר לשים שני אורות סגולים במקום ירוק מהבהב בצד ימין ואדום בשמאל?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבתי על חלופה אחרת: איירבאס A310! למישהו יש נסיון איתו? האם צריך להחליף רדיאטור לגדול יותר בגלל בעית ההתחממות (שלא לדבר על כניסה בבניינים)? אני רוצה להתקין לו צ'יפ כדי לשטח את עקומת המומנט, האם יש בנמצא צ'יפ למטוס זה וכמה הוא עולה? האם כדי לשים למטוס כזה פילטר פתוח אוניברסלי וכמה כח סוס זה יתן לי? אפשר לשים שני אורות סגולים במקום ירוק מהבהב בצד ימין ואדום בשמאל?

צרפתי

לא אמין

תתרחק.

פורסם

מה עם דגמי אנטונוב?

בואינג 747? חורג מהתקציב? גדול מדי?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לא לגעת באיירבאס ובבואינג !

הם משתמשים במערכת מולטיפלקס ו fly by wire, כבר קרה לה כמה פעמים שהמנוע נכבה באמצע טיסה, או שהגענו ליעד אחר בגלל באגים במערכת הניווט.

קנה את מיטב תוצרת רוסיה ותיהנה (שמעתי שחלקי חילוף של פיאט מתאימים וזולים יותר מהמקוריים)

פורסם

שלום , יש לי בואינג 747 ורציתי לדעת , כמה יעלה לשים לשים נאונים מתחת לכנפיים??

כבר שמתי את כל החיזוקים הרציניים כמו כנפיים פתוחות ופלופאלו לחץ וכמובן צ'יפ

אבל הנאונים זה MUST HAVE , מישהו יודע ??

פורסם
שלום , יש לי בואינג 747 ורציתי לדעת , כמה יעלה לשים לשים נאונים מתחת לכנפיים??

כבר שמתי את כל החיזוקים הרציניים כמו כנפיים פתוחות ופלופאלו לחץ וכמובן צ'יפ

אבל הנאונים זה MUST HAVE , מישהו יודע ??

אתה חייב שיהיה לך תאורת זיהוי על גוף המטוס, מומלץ נאונים רק מתוצרת מקומית מכיוון שאצלנו ברוסיה משתמשים במתח שונה כך שנאונים מתוצרת הארץ לא יתאימו. למידע נוסף:

http://www.neonim_tolko_u_nas_dlya_vsego.ru

פורסם

שכחתי להוסיף, לשיפור והורדת הרעש של המטוס מומלץ להחליף רעש מנועים ברעש פליטה ויניקה של טורבו. :roll:

פורסם

אורן לשאלתך,התקנת נאונים למטוס זה 587$ לכנפיים,ואם אתה רוצה לשים גם לאורך הגוף זה 990$-1300$,תלוי בדגם,אבל אני לא הייתי ממליץ לך להתקין נאונים כי זה עלול לפגוע במערכת ההידראולית של המטוס (מנסיון,כמובן).

אבל דבר שאתה כן יכול להוסיף למטוס זה קיט עשן,וכך תוכל להפוך גם את המטוס שלך למטוס ארובטי !!! ואפילו להצטרף לצוות הארובטי של חיל האויר,כך שביום העצמאות גם אתה תעשה שושנות !!!

אגב,מי שקורא את זה עכשיו מומלץ לעבור לערוץ 21 בטלויזיה (ערוץ הקניות), מציעים שם למכירה 5 מטוסי הרקולס בדיל לא רגיל !

נ.ב

מישהו מכיר איזו פירוקיה טובה שאני יכול למצוא בא ג'אנטים לפייפר ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חבר'ה,רק דבר חשוב ששכחתי לציין !!!

תיזהרו באויר,כי יש עכשיו מבצע משותף של כמה חברות תעופה להגברת אכיפת מהירות הטיסה,והנה,כבר הורידו מהאויר את כל מטוסי הקונקורד על עבירות מהירות והפקעת מחירי טיסות,עשו מזה כזה רעש תיקשורתי שאפילו ב-CNN צילמו בשידור ישיר את ה"מרדף" אחרי הטייס הסורר,וכשהוא נחת,טוב שהם לא הגזימו עם הטקס שעשו למעצר הטייס,אפילו ראיינו סלברטיז בנוגע לעבירות מהירות של הקונקורד......פשוט נסחפו.....

ואנחנו חשבנו שיש לנו בעיות עם משטרת התנועה......

פורסם
:shock:

מה אתם סתומים,מה אתם סתומים מה אתםםםםם....

סתומים???

מה נפתחת? יוצא לך עשן מהאגזוז :?::?:

פורסם
כן ידידי היקר,ההמלצה שלי היא שתנסה ליצור קשר עם התעשיה האוירית,בגלל שעסקת מטוס הפלקון עדיין מתעכבת אולי הם ימכרו לך אותו........

הוא מגניב כזה,ויש לו מעל המטוס "שמשיה" ענקית כדי שלא יהיה לך חם בטיסות בקיץ,והיא אפילו מסתובבת תו"כ הטיסה,שחס וחלילה לא יהיה משעמם לנוסעים......

השמועות אומרות שבתוך המטוס מותקנות מספר "מערכות",מהטובות בעולם, משהו ברמה תחרותית..... :wink: , ואם תבקש יפה אז גם ישימו לך על הכנף האחורית מדבקה של ריגר ומקדימה מדבקה גדול "פלקון טורבו".

מומלץ בחום.

וטוב שזה לא הת'רד הכי הזוי בעולם.........

רק לידע הכללי, הצלחת של הפלקון מקובעת ולא מסתובבת. היתרון הגדול של מערכת זו על המערכת שמותקנת באייווקס הוא היכולת לפעול ולאתר מטרות גם ללא סיבוב הצלחת.

ובקשר לשאלתך, למטוסים הרוסים הנדסת אנוש גרוע אך אמינות מרשימה. אתה יכול למצוא מיג 29 ממריא על מסלול שמתוכו מבצבצים עשבים!!!

באחד מהסלונים האויריים בחו"ל שלח ח"א מטוס הרקולס שגם עשה כמה טיסות ראווה. באחת מהן הוזמן להשתתף צוות אויר של אנטונוב. הטייסים הרוסיים שגודלם היה מעמיד בצל את סטאלון ושות' ביקשו להחזיק את ההגאים והדבר הראשון שהם אמרו כשהם הזיזו קצת את הסטיק היה: "רך כמו חמאה".

second is the first looser

פורסם

סבבה,קיבלתי את תיקונך לגבי הצלחת של הפאלקון.....

לגבי המיג 29,לא זכור לי שטענתי לגביו משהו,כמוך אני מחזיק בדעה הרווחת שהמיג 29 אכן בעל הנדסת אנוש אחת הגרועות שנראו אי פעם במטוס קרב,אבל באמת יש לו אמינות ויותר חשוב,עמידות מאוד גבוהים גם ביחס למטוסים מערביים,ועד היום הוא נחשב לסוס עבודה בקרב צבאות אוייבנו (בעיקרון סוריה,אבל למזלנו בסוריה חיל האויר קיים בגדול רק על הנייר, הוא מורכב ממספר מצומצם של מטוסים לא מתוחזקים ומטייסים של בדיוק למדו לטוס ב"טופ גאן").

אגב,אם כבר מטוס מזרחי אז סוחוי 37......מטוס מדהים,שהוא התשובה "המזרחית" ל- F15.

אבל חלאס,נהיינו פתאום רציניים יותר מדי,מי בא לסיבוב על פאנטום ? .... :wink:

פורסם

שאלה חשובה שלא חושב שנשאלה פה ... טיסות פנימיות או בין יבשתיות ?

אם כך אז יש חלופות יותר טובות ל 752 (מבחינת פנימיות).

אם מדובר על בין יבשתיות, 752 חייב בעצירות בדרך ולא יכול לעשות NS ליעדים כמו JFK ולמזרח הרחוק.

במקרה כזה שווה לקחת הלוואה ולרכוש איזה 767 במצב טוב או להשקיעה באיזה 777-200er ספורט. אמנם הוא מהווה קפיצת מדרגה מבחינת העלות, אך הוא שווה כל $ שתשקיעה בו.

רן.

• תוכן חדש...