Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופלוב TU204 או בואינג 757-200 משומש?+נערך: airbus a310

yaron_z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה עדיף בהתחשב בכך שאני צריך מקום לנוסעים רבים במחלקת תיירות ומחלקת עסקים קטנה? גם תא מטען ובטיחות פסיבית חשובים לי.

מודה על עזרתכם.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מה עדיף בהתחשב בכך שאני צריך מקום לנוסעים רבים במחלקת תיירות ומחלקת עסקים קטנה? גם תא מטען ובטיחות פסיבית חשובים לי.

מה התקציב?

אוטומטי או ידני?

עוד פרטים בבקשה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מודה על עזרתכם.

תשאל איסה מסויימת לפני שנה וקצת משדה תעופה לוד לאוקראינה ....

טופולוב ....

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

757 יותר חדש מTU204 מבחינת דגמים.

אישית אני מעדיף טופולב 124 - ולא זה לא דגם של פיאט :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת זה לא דגם של פיאט ????

ואני חשבתי שטופולוב זה השם המקוצר של המולטיפלה המזוויעה.....

רק בואינג ......

אגב,איפה אפשר לעשות טיסת מבחן ?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת זה לא דגם של פיאט ????

ואני חשבתי שטופולוב זה השם המקוצר של המולטיפלה המזוויעה.....

רק בואינג ......

אגב,איפה אפשר לעשות טיסת מבחן ?...

TU124 זה מטוס צבאי על קולי , משהו בסגנון הקונקורד, רק צבאי

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב,אני לא יודע מי כאן מכיר את העניין הזה,אבל ברוסיה יש בסיס צבאי\אזרחי,זה נשמע מוזר אבל זה אמיתי,זה בסיס שיש בו כלים צבאיים (החל מרכבים צבאיים רוסיים,טנקים,ואפילו מטוסי קרב מדגם מיג 29),ועכשיו תשאלו למה הוא אזרחי?

הוא אזרחי כיוון שכל הכלים האלה נרכשו על ידי איזה מליונר,והוא פשוט משכיר את הכלים האלה לכל מיני אנשים שמעוניינים להתנסות בשימוש בכלים האלה.

הוא מחזיק שם צוות מיקצועי שמורכב מחיילים לשעבר,וכל חייל מוסמך על כלי שונה,ואז כשבאים אנשים לשכור את הכלי,אותו חייל מתפעל אותו בעוד הלקוח נמצא איתו על הכלי ונהנה מהחוויה.

כל הקטע הזה התחיל מהמצב הכלכלי הרעוע של רוסיה,דבר שאילץ אותה למכור כלים צבאיים לאנשים עתירי ממון על מנת שהכסף הזה ישמש אותם לתחזוקת הכלים שעדיין בשימוש צבאי.

סתם סיפור נחמד ומעניין שבעקבותו אפילו שקלתי לטוס לרוסיה (אני חולה על מטוסי קרב וטיסה על מיג 29 זה מסוג הדברים שאחרי שאני אעשה את זה אני אוכל למות באושר ובתחושת הגשמה עצמית..... :wink: ).

ועוד אגב אחד,גם בישראל,מדינתנו הקטנה והצנוע ישנם מספר מצומצם מאוד של מאושרים שזכו להניח ידם על מטוסים נחמדים מאוד.....

מדובר על מטוסים שהוצאו משימוש מבצעי והוצעו למכירה במסגרת מכרז (כן,פעם בכמה שנים הצבא עורך מכירה של כלים שהוצעו משירות,לרוב הקונים הם צבאות זרים,אבל לעיתים גם אזרחים מחליטים לקנות לעצמם משהו לא שיגרתי,כמובן בתנאי שהם מוסמכים לשימוש באותו דבר לא שיגרתי,וכמובן שהכלים נמכרים לאחר שהורידו להם כל יכולת מבצעית (הסרת כל מערכות הנשק,רדיו וכו',פשוט כלי נטו)).

עד כה ממה שידוע לי,יש בארץ לפחות מטוס צוקית (פוגה,המטוס שעושה לכם את השושנות,לבבות ושאר ירקות במפגן של יום העצמאות) אחד בבעלות פרטית,ודווקא יוצא לי לראות אותו די הרבה,ויש גם מטוס כפיר אחד (מטוס קרב פרי פיתוח תעשייה אווירית,היה להיט רציני בעיקר בשנות ה-70-80,היה אחד המטוסים הטובים לקרבות אויר בזכות מבנה כנפיים די יחודי (משולשות).

הטייסים של אותם מטוסים הם טייסי חה"א לשעבר.

וזהו.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחתי היום את הבואינג לבדיקה, המטוס אכול שאסי מכל הכיוונים, הטייסת אמרה שזה בגלל החניות הצפופות בנתב"ג, נשמע די מחשיד, היא שילמה על הבדיקה בכל מקרה... (קומפיוטסט ראשל"צ למתעניינים). ירדתי מהאקזמפלר הזה.

ה-TU הוא חדיש יחסית ומודרני בהשוואה ל-757 הספציפי שראיתי, לא פלא, לצד מודעה אודות עגלת גלידה מימין וחמור גזעי משמאל, המטוס ידני, ואמנם אין חלונות חשמל, אבל ההגה או ההגה, אתה ממש מרגיש כל חסידה שמפליצה לו על הזנב, המטוס נכנס לכינוף יתר עם כל עזיבת סטיק, שכמובן נשלטת מאוד בזכות כפתור פתיחת גלגלים עם היגוי אחורי פסיבי (תושבות גומי, 2 מ"מ סטיה), מצב הצמיגים היה לא מרנין, מישלין פיילוט במידה 480/50/20 בדירוג מהירות ZR 250MPH שעבר זמנם, מצב המושבים (מחלקת עסקים במצב בינוני) סביר והאחיזה בקרקע המציאות מקרית בהחלט.

לסיכום ואחרי בדיקה, אני חושב אלך על הבואינג.

אם למישהו יש עצות/הצעות נוספות בנושא, אשמח לשמוע על-גבי הפורום.

בתודה מראש.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אחי,ההמלצה שלי היא שתנסה ליצור קשר עם התעשיה האוירית,בגלל שעסקת מטוס הפלקון עדיין מתעכבת אולי הם ימכרו לך אותו........

הוא מגניב כזה,ויש לו מעל המטוס "שמשיה" ענקית כדי שלא יהיה לך חם בטיסות בקיץ,והיא אפילו מסתובבת תו"כ הטיסה,שחס וחלילה לא יהיה משעמם לנוסעים......

השמועות אומרות שבתוך המטוס מותקנות מספר "מערכות",מהטובות בעולם, משהו ברמה תחרותית..... :wink: , ואם תבקש יפה אז גם ישימו לך על הכנף האחורית מדבקה של ריגר ומקדימה מדבקה גדול "פלקון טורבו".

מומלץ בחום.

וטוב שזה לא הת'רד הכי הזוי בעולם.........

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע סיפור...

לפני כמה חודשים בערך ראיתי מודעה ל-TU. הלכתי לפגוש את הבנאדם והסתבר שהוא סוכן KGB לשעבר שסוחר בסחורות מהסוג הזה כדי להכניס כמה דולרים לתקציב של יחידה צבאית בחיל האוויר הרוסי, לבקשת גנרל שהכיר אותו בימי הזוהר.

המטוס נראה מצוין חיצונית. נראה שהבעלים הקודמים השקיעו בפראות בפוליש וקס כל כמה חודשים. לא נראו סימני קורוזיה או סממנים מדאיגים אחרים. הקילומטראז' היה גבוה מעט (3,000,000) אבל הוא אמר שהמטוס עבר טיימינג לא מזמן וטופל רק במוסכים מורשים. למותר לציין שהשתמשו בנוזל קירור מקורי בלבד והוסיפו סטולי קריסטל כתוסף לניקוי (ופשוט שישאר שמייח) כל 10,000 ק"מ.

מבפנים המטוס נראה שמור מאוד. מסתבר שהוא שימש לתובלה רוב חייו והוסב למטוס נוסעים רק מאוחר יותר בחייו. מחלקה ראשונה באופן מיוחד נראיתה פצצות. הפלסטיקה הרוסית בקוקפיט נראיתה גם כן מצוין.

לסיכומו של דבר, הבחור אמר שהעניין דחוף מאוד והוא מוכן להוריד מיליון וחצי ממחיר מחירון רק למכור מהר.

לקחתי את המטוס לבדיקה בהרצליה. התוצאות היו מצוינות יחסית. צמיגים קדמיים שחוקים קצת יתר כל המידה אבל שאר המערכות יחסית בסדר. כמה ארונות שירות שלא היו בשימוש פיתחו חלודות שהקשו על פתיחה אבל, נו...לא נורא.

רגע לפני שאני בא לחתום נזכרתי שדוד של חבר של אחות של שכן של מאמן הסוסים של בת דודה שלי מכונאי מטוסים בתעשייה אווירית. לקח קצת זמן להיזכר. התעקשתי לקחת אליו לבדיקה מהיר את המטוס. KGB התחיל קצת להתפתל אבל בסוף הסכים.

מפה זה נהיה מדכא.

פטריק (המכונאי) הסתכל איזה חצי שעה על הצעצוע ומגיע אלי מגחך. אז הוא אומר לי שדבר כזה הוא עוד לא ראה. "איזה דבר?" אני שואל. הוא אומר לי "ביקשת שאני יראה אם אין שאסי", אמרתי "אה-הה", הוא אומר לי "שאסי נראה מצוין..."

"יופי, מצוין!"

"לא ממש."

"למה?"

"זה נראה TU. יש לו מחלקות TU, קוקפיט TU, אפילו מנועים TU (לא אלה)."

"אה-הה?"

"יש לו שאסי של אירבאס."

"מה זה?!?!"

"מה שמעת. כזה דבר אני לא ראיתי. הרוסים האלה אלופי העולם."

והולך משם, קרוע מצחוק, לספר לאחוקים שלו בהנגר.

הרוסים האלה. :evil:

תיזהר ידידי.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי היה מקרה דומה........

לפני כמה שנים אני וחבר הלכנו לבדוק מטוס בשביל חבר .

המטוס היה נראה ממש מושקע,עשו לו מבחוץ גרפיקה יפה שנמתחה לאורך כל גוף המטוס, בדקנו לא את הכנפיים,במיוחד את המדפים ואת כנפוני ההיגוי (הם בדרך כלל הכי בעייתים), וכיוון שהחבר היה לחוץ ממש לבצע טיסת מבחן אז ביקשנו שיוציאו אותו החוצה מההנגר, אבל ביש מזל,ברגע שהמטוס ממש עמד להמריא התחיל לרדת גשם וכל הנייר שלו נהרס.....

ומאז למדנו שמטוסי נייר עדיף להטיס בבית....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...