Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקפי לב בזמן נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקנה: אני טיפש, בעיקר מכיוון שידעתי שהיא בעייתית, הייתי צריך לזנק מהר לפנות מהר ולא להתחיל להסתבך איתה. אין לי מושג למה באותו הזמן החלטתי לפנות לאט.

נאלץ להסכים איתך :)

אתה יודע שהאישה בעייתית? המכונית יותר חשובה לך מהאגו? אל תנסה לעקוף, תחכה בצד או תמשיך לסוע מאחוריה ופשוט תן לזה לעבור.

דרך אגב, אני מצאתי את עצמי מתחנן לאלוהים שיגיד לאישה קשישה אחת לא להכנס בי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש אחד טוב -

תארו לכם כמה מהר הלב דופק כשאתם רואים טנדר נכנס בכם כשאתם לא נוהגים אפילו.

הכנסתי משהו לרכב, הסתובבתי, ולפני שהספקתי להתרחק, טנדר נכנס לי בדלת של הרכב שמחצה לי את הרגליים.

לא כיף במיוחד...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כשהייתי סטודנט היתה לי רום כרמל. יום אחד אני יורד את דורי (מהטכניון לכיוון גשר פז), לוחץ על הבלם והדוושה נכנסת עד הסוף בלי שום תגובה.

אני כבר מתחיל לחשוב איך אני יוצא מזה במינימום נזק גופני, מושך בלם יד (שגם לא היה יעיל במיוחד כי מי שמכיר את הכרמל יודע שתושבת הכבל עשוייה שני פלחים דקים שנוטים להתכופף), מוריד הילוכים, בודק שחגורת הטיחות קשורה טוב ומחכה.

למזלי הגדול היתה שעת לילה והכביש היה ריק. הגעתי לרמזור של גש פז בסוף הירידה , חציתי אותו באדום תוך צפירות רועשות ובסוף הצלחתי לעצור כ 50 מטרים אחרי הרמזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי מה הייתה התקלה??

משאבת בלם מרכזית?

אנשים חלקכם מפחידים בחיי, טוב לדעת מי נוסע על הכביש.

אני נסעתי בכביש חד מסלולי לכל כיוון, זה כביש ללא שוליים שהיה פעם כביש הגישה ליישוב, אדיוט עקף רכב ממולי, הייתי על 70, עצרתי ל אפס קמ"ש ובשניה האחרונה הוא הצליח להשלים את העקיפה ולא להתנגש בי חזיתית.

ירד הלב לתחתונים, אבל כבר הייתי ב 0 קמ"ש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם המנוע היה מתפגר יש נבוט מתחת למושב למקרים כאלה,

ואני לא אדם קטן,

למרות שכל מפגר מחזיק אוסף סכינים ברכב בימנו,

טפו טפו טפו, ב-5500 סל"ד הגלגלים התעופפו להם איי שם במבוכי קרית אונו

----

פורסם
שי מה הייתה התקלה??

משאבת בלם מרכזית?

צינור קשיח שנקרע.

לכרמל היתה משאבת בלם, בוסטר ואפילו בלמי דיסק מקדימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני כמה דקות - בכביש עירוני נוסע בערך על 60, כש-20-30 מטר לפני צומת קולט רכב שמחליט שתמרור עצור זה המלצה בלבד - דופק ברקס של החיים (ברוך ה' ה-ABS עובד) ועוצר כמה סנטימטרים ממנו. יצאתי לקחת פרטים אבל הייתי כל כך עצבני שבסוף רק צעקתי עליו עד כמה הוא משוגע וזה יכל להיות תאונה של חיים ומוות, והוא פשוט אומר - "מצטער, לא ראיתי את התמרור" המשכתי הלאה הביתה כדי להרגע, וגם כי החיים שלי לא שווים את זה אם הוא יחליט לברוח עם הרכב או לשלוף איזה סכין.

מחר זמן טוב להגיד הגומל :)

...Carpe Diem

פורסם

אני לא ממש מבין מה הקטע... אסור לומר הגומל אפילו אם הייתם בתוך תאונה, ולא נפגעתם, כל שכן, אם "בשניה האחרונה לא היתה תאונה".

כמה כללים לברכת הגומל:

אדם שניצל ממחלה קשה ועלול היה למות, אומר הגומל.

אדם שיצא מבית האסורים, אומר הגומל.

יורד ים, שחזר הביתה, אומר הגומל (לדוגמא: אני שטתי ליוון וחזרתי - כשאני שוב באחד הנמלים של הארץ, ועוד חי, אני אומר הגומל).

מי שטס, אומר הגומל בנחיתה חזרה בבית (כנ"ל).

הבינותה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
לי יש אחד טוב -

תארו לכם כמה מהר הלב דופק כשאתם רואים טנדר נכנס בכם כשאתם לא נוהגים אפילו.

הכנסתי משהו לרכב, הסתובבתי, ולפני שהספקתי להתרחק, טנדר נכנס לי בדלת של הרכב שמחצה לי את הרגליים.

לא כיף במיוחד...

ועם מה יצאת מהתקרית? אני פשוט קולט טנדר נכנס בך באיזה 60 קמ"ש, תבהירי את הסיפור, נשמע מאוד מפחיד כרגע.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
סליחה על הבורות מנחם, אבל לא עלינו מה זה בית האסורים?

כלא

2 תווים

נראה לי כלא, לא?

עריכה:

הקדימו אותי :-(

אכן, לכל בעלי החור בהשכלה, :wink:, בית אסורים, זהו כלא. (Cא מלשון אסור, שממנה בא המילה 'אסיר').:-D

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם - טעות בידך.

אין בעיה להגיד הגומל על כל החלצות ממצב סכנה - גם אם לא נפגעת.

אפשר להמשיך את הוויכוח באתר אחר יותר רלוונטי. אבל הנה כמה תשובות רלוונטיות לנושא:

כ"ד אב תשס"ו

נושא: ברכות מיוחדות arrow.gifברכות הגומל ושעשה לי נס

שאלה:

1. האם צריך לברך ברכת הגומל לאחר נסיעה כלשהי בת יותר מ-72 דקות?

2. האם מי שנוסע יום-יום לעבודה ובחזרה פחות מזמן זה אך הנסיעה היא בין-עירונית צריך לברך ברכת הגומל אחת לשבוע?

תשובה:

1. כן.

2. כן.

ועוד אחד אפילו יותר תכליתי:

אמנם למנהג אשכנז (אורח-חיים רי"ט סעיפים ז, ט ) מברכים הגומל רק כאשר התרחשה סכנה בפועל וניצלו ממנה. בעוד תפילת הדרך נתקנה על הסכנות הצפויות בדרך, אולם למנהג ספרד מברכים על כל הדרכים שכולן בחזקת סכנה. על כן הדרך הנכונה בברכת הגומל לעניות דעתי, היא, שבכל שבת ישאלו הגבאים בקהל, מי היה במצב של סכנה או קרוב לסכנה (והרי כל אחד מכיר מצבי 'כמעט תאונה' לאלפיהם, ובכלל זה סטיה מנתיב, עייפות בנהיגה, בלימת פתע, עקיפה לא זהירה שנגמרה 'בסדר', ועוד, ועוד - והוא יברך הגומל בקול רם, להוציא את כל הקהל הנוסע בדרכים.

ממליץ להסתכל בכתבה הזאת שתבינו באיזו רצינות דתית נלקח כל נושא הנסיעה בדרכים והסכנה שבהם.

קצת סטינו מהנושא אבל בשביל זה יש פורום אוףטופיק :D

המשך חג שמח,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...