Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת חוות דעת על מערכת שאני מתכנן לקנות..מה ההייתם מוסיפים או מחליפים...זה מאוד חשוב לי למה זאת בעצם המערכת הראשונה שאני קונה....

מגבר-Redbox RBL1000

סאב- Pioneer "12 דגם : TS-W307D2

קומפוננט-domboss DB652CP3

אחוריים- עדיין לא סגור על משו, אשמח להצעות!

ורדיו דיסק יש לי של פיוניר הפשוט Pioneer DEH1900MP

תודה!:roll:

פורסם

ברוך הבא לפורום.

תציין מחיר מה אתה מחפש מהמערכת . בגדול אל תצפה ליותר מידיי רכיבים דיי נחותים יחסית המגבר הקומפוננט השאלה כמה אתה משקיע או רוצה להשקיע אולי שווה לך לחכות עוד קצת לחסוך עוד קצת כסף וללכת על משהו יותר איכותי קח בחשבון גם כבלים +התקנה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ממה שאני זוכר לסאב הנ"ל יש שני אפשרויות או 2 סלילים של 4 אום או 2 סלילים של 2, שים לבד לזה כשאתה קונה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אל תתקרב - ראה הוזהרת.

רכיבים שהם יותר "זבל" מ"זבל סיני"....

הייתי מגדיר רכיבים כאלו כ: לא לחובב מוסיקה מצוי/מתחיל. או "אני שומע רק רשת ב'.."

בצע חיפוש יש כמה נושאים על DOMMASS האלו .

התייחסתי למגבר ולקומפ'.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אל תתקרב - ראה הוזהרת.

רכיבים שהם יותר "זבל" מ"זבל סיני"....

הייתי מגדיר רכיבים כאלו כ: לא לחובב מוסיקה מצוי/מתחיל. או "אני שומע רק רשת ב'.."

בצע חיפוש יש כמה נושאים על DOMMASS האלו .

התייחסתי למגבר ולקומפ'.

+1 חבל להשקיע את הכסף על מוצרים כאלו תתרחק כמה שיותר מהר יותר יותר טוב

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...