Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאותת אוויל, זה לא עולה כסף!

Vovka
שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אתם מוזמנים להצטרף לקהילה שנפתחה ברגעים אלה בFACEBOOK בשם "תאותת מפגר, זה לא עולה כסף!"

הקהילה מוקדשת לאלה שגם אותם מעצבנים נהגים שלא מאותתים. זה לא עולה כסף, זה מציל מתאונות ושומר על הסדר הטוב בכבישים. אז למה לא לאותת כמו בן אדם?

כל מי שמעצבן אותו המנהג המפגר הזה מוזמן להצטרף ולצרף את חבריו. אולי נשנה לכמה מאיתנו את ההרגלים בכבישים.

יום נפלא לכולם!

http://www.facebook.com/group.php?gid=5990579657

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוסיפו גם את אלו שמאותתים שמאלה ופונים ימינה וגם את אלו עם איתות תקוע כל הדרך.

נ.ב.

מה הקהילה שלכם עושה בשביל לחנך את אותם הנהגים? או שאתם רק נרשמים ומתעצבנים שם בשקט.

Omnia mea mecum porto

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה קצת קשה לצלם עניין של כמה שניות תוך כדי נהיגה.

בכל מקרה, צריך לפתוח תת-קהילה של "תאותת לפני כיכר ותחייה. אם לא, אז לא.תחייה."

מכירים את התופעה? כביש קצת עמוס, כיכר, אתה חושב שהרכב ממול רוצה להמשיך ישר כי הוא לא מאותת, אתה נכנס לכיכר, בלימת חירום של שניכם, קללות, בלגאן...

כדי להימנע מהשיט-ואצייה הזו אני פשוט תמיד מאט ל-5 קמ"ש לפני כיכר פנוייה ועוצר אם יש עומס עד שאני משוכנע שאפשר להיכנס.עד היום תמיד צדקתי, בלי ז' הרע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקהילה שלכם עושה בשביל לחנך את אותם הנהגים? או שאתם רק נרשמים ומתעצבנים שם בשקט.

מתעצבנים ומרגישים הזדהות במשך 20 שניות ואחרי זה ממשיכים לשרוף זמן על אפליקציות מפגרות ולשלוח דואר זבל לחברים בעבודה...

בהחלט בזבוז זמן.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...