Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פאסאט דיזל מודל 2000.

ממה שידוע לי ומקריאה בפורום ישנם כמה סימנים מקדימים שמעידים על כך שגיר הולך להזדקק לשיפוץ

או שייצטרכו להחליף אותו.

1.נקישות במעבר בין ההילוכים.

2.מכה בשילוב של R וD (אם כי יכול להעיד גם על תושבות).

3.גיר מחליק.

4.העברת הילוכים לא סדירה.

רציתי לדעת האם יש עוד סימנים והאם הם חייבים להופיע (כולם)?

כלומר, לדוגמא אם אני מרגיש לפעמים נקישות או מכות במעבר בין ההילוכים (אבל לא כל הזמן ולא באותה עוצמה),אבל הגיר לא מחליק

זה אומר בוודאות שיש לי עוד זמן או שהוא יכול ללכת סתם כך?

או שרק כאשר הוא יתחיל להחליק אני אדע שחייו קרובים לסופם?

האם שגיר מגיע למצב של שיפוץ זה קורה בפתאומיות ובהפתעה גמורה או שיש בד"כ סימנים מקדימים לרעה הקרובה?

תודה...

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

הקפצה.

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

מציע לך להרים טלפון ליורם מ"מוסך אדמונד" בחולון.

הוא מומחה לגירים של פולקסוואגן (03-6500613)

הגעתי אליו בעקבות המלצה של רפי לין, התייעצתי איתו לגבי תיקון של גיר אוטומטי של סיאט טולדו (שייך לאותה משפחה) עוד לפני קניה.

הוא היה מאוד נחמד בטלפון והסביר לי מה יכולות להיות הבעיות וההשלכות הכספיות.

לאחר רכישת הרכב הכנסתי אותו לתיקון אצלו, שוב הוא לט ניסה ללכת ישר ולשפץ בכל, אלא בדק מה נדרש ובסופו של דבר אצלי נדרש רק שיפוץ של המוח (שהתבטא בסכום נמוך משמעותית משיפוץ גיר מלא).

בכל מקרה מציע לך לדבר איתו ולהכניס אליו את הרכב

איתן

פורסם

אני גם יכול להמליץ על מוסך רון, שהוא חבר הפורום , מומחה לרכבי VAG וידוע מאוד.

כתובתו:רח' המסגר 31 ת"א טל:03-5373204

בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

תודה על התשובות, אבל ידוע כי : "מה שעובד לא נוגעים" , ואני שואל את השאלה

גם בעיקר כי זה מעניין אותי באופן כללי , וספציפית יותר לדעת את מצבו המכאני של הרכב שבו אני נוהג (ולפעמים קצת מפריע לי שיש מכה קטנה בין הילוך שני לשלישי) וגם כדי לדעת

האם לפתוח תוכנית חסכון לשיפוץ גיר....:wink:

אז יש סימנים מקדימים לשיפוץ או שזה מגיע כרעם ביום בהיר?

עתיד,מרק10 , מישהו?:roll:

פורסם

לחבר

הסימפטומים שציינת דומים מאוד לנסיעה עם מפלס נוזל הדראולי נמוך,גש לרון חיבור מהיר לסקנר בדיקת גובה נוזל ,בדיקת תאימות ,ונזילות שמן

אם תמשיך בשיטת " אחזקת השבר" ברכב זה ,אז יתכן שתצטרך להתחיל לחסוך!

יגאל

• תוכן חדש...