Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את זה ופשוט לא מבין איך אנשים חושבים. הבחור שבכתבה הזו הוא בעלים של S קלאס חדשה. נכון, אמנם מרצדס, אבל התקלקלה לו תיבת ההילוכים, קורה. בשביל זה יש אחריות, אתם אומרים? גם אני. אבל כנראה שלא אצל אנשים עשירים כמוהו. הוא רצה להחליף במכונית חדשה!

ולא תאמינו - מרצדס החליפה לו רכב בעסקת טרייד-אין. אבל עכשיו זה קרה שוב, וכמובן שהוא דורש - עוד מכונית חדשה!

כאן מרצדס אמרו "פוס" והודיעו לו שהם ישמחו להחליף לו את התיבה, אבל לא את המכונית.

ומה הוא עושה? רץ לספר ל-YNET ומאיים בתביעה!

עכשיו: אולי החוקים שונים אצל אנשים מורמים מעם כמוהו, או אצל עשירים כקורח באופן כללי, אבל לי נראה שזו דרישה מופרכת מיסודה. בדיוק בשביל מקרים כאלו קיימת האחריות, וראוי שהיא תנוצל כפי שהיא יועדה - אפילו אם זו מרצדס ב-800 אלף שקלים.

מה אתם חושבים?

רוני

נ.ב - מאוד לא מובנת לי עמדת הכתב, בני ברק, שכותב "אנחנו יכולים להבין את עמדתו". מה זאת אומרת "מי יבטיח ליוסף שאחרי ההחלפה גם התיבה החדשה לא תקרוס"? אם אצלך באוטו היו מחליפים רכיב והוא היה קורס שוב (כן, זה קורה) - היית מבקש להחליף אוטו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קצת ברור? שנה המכונית אצלו, למה שלא ידרוש מכונית חדשה? הרי לך (עוד?) ישראלי שיקפוץ על הטרמפ המזדמן הראשון לסחוט מהחברה רכב חדש. למה לא? אחלה תנאים

GS300.

פורסם
ולא תאמינו - מרצדס החליפה לו רכב בעסקת טרייד-אין. אבל עכשיו זה קרה שוב, וכמובן שהוא דורש - עוד מכונית חדשה!

מה שאני לא מאמין זה שהפראייר הזה הוסיף 220K.

ומה הוא עושה? רץ לספר ל-YNET ומאיים בתביעה!

ביטול עסקה זאת תביעה?

פורסם

ישנן שתי אפשרויות:

1. לבן אדם הזה יש עיקרונות והוא מוכן לשלם עליהם (הרי כסף לא חסר לו).

2. מכוניות יוקרה נמכרות לפעמים בהנחה גדולה ומכך נובעת ירידה מטורפת במחירון בשנה הראשונה .

וגם אם רוצים למכור אוטו כזה אחרי שנה -לא מוכנים לשלם עליו מחירון כי מי שקונה מרצדס S -CLASS קונה אותה חדשה ולא בת שנה.

כך שיכול להיות ש יוסף מהכתבה לא כזה פראייר.

וחוץ מכל זה -קשה להכנס לראש של כל אחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי הוא צודק ב- 100%.

תיבת ההילוכים הראשונה הושבתה והוא שילם 220K כדי לקבל רכב חדש (עיסקת טרייד אין שלא נראה שעשו לו בה הנחה מיוחדת), עכשיו שוב יש לו רכב יוקרה עם תיבת הילוכים גמורה.

מישהו חושב שזה סביר?

רכב כזה, במחיר כזה, קונים מתוך ציפייה לקבל שלמות מוחלטת. בפועל הרכב הראשון התקלקל, הבחור מתוך חוסר רצון לנסוע ברכב מתוקן רוכש חדש שגם הוא מתקלקל.

יתכן שמבחינת החוק היבש היבואן צודק (אם כי השתלשלות הדברים רומזת על תקלה סדרתית) והוא איננו חייב ללקוח דבר מעבר לתיקון, אבל כשמכניסים למשוואה עניינים כמו: יוקרת המותג, יחסי ציבור ומוניטין, אני חושב שיבואן חכם היה צריך להחליף את הרכב ללא וויכוח.

עוד דבר, בפסק דין בעניין לקוח עם קרייזלר ניאון שגם סבל מתקלות, שאלה השופטת שאלה פשוטה "לקוח סביר בא לרכוש רכב והמידע שיש לו היום בנוגע לאמינות הרכב היה מונח לפניו במעמד ההזמנה, האם לקוח כזה היה מזמין את הרכב?". נדמה לי שבמקרה הזה התשובה חד משמעית שלילית שכן הלקוח כבר החליף פעם אחת את רכבו.

לכן, גם מבחינה חוקית ישנו סיכוי די טוב שהאיש יוכל להוכיח שאילו ידע על התקלה הצפויה הוא לא היה מזמין את הרכב, לפיכך ישנו סיכוי שהוא גם ייזכה במשפט.

פורסם

דווקא אני יכול להבין את עמדתו. לקנות רכב ב-800K ש"ח זה לא כמו לקנות רכב ב20K ש"ח.

אם אתה קונה רכב יוקרה ב800K ש"ח, הדבר האחרון שאתה מצפה ממנו זה להיתקע בצד הכביש בדרך לפגישה חשובה. והבחור עשה טרייד אין, כנראה כי פשוט לא היה לו זמן להיתקע בלי רכב, עד שיתקנו לו, ויכול להיות שזה היה תירוץ בשבילו להחליף רכב לחדש, ואם יש כסף, אז למה לא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואולי מרצדס חושבים שהוא הורס גירים סדרתי ולכן בפעם השניה לא באו לקראת הלקוח.

אם למרצדס היתה בעיה סידרתית -

1. כבר היינו יודעים מזה

2. מרצדס ביוזמתה היתה מבצעת RECALL

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סליחה שאני אומר את זה רוני,אבל אני חושב שאם היה מדובר בבעל טויוטה קורולה,אתה היית בין הראשונים להמליץ שידרוש במקרה כזה החלפת הרכב בחדש.

לא מבין מה לא הגיוני בכך שאדם קנה רכב במיטב כספו,ברכב יש כשל חוזר ברכיב מרכזי,למה שלא ידרוש החלפה ?

אתה מראש בא בגישה של "אולי החוקים שונים אצל אנשים מורמים מעם כמוהו",למה,כי יש לו יותר כסף ?

הבנאדם קנה במיטב כספו מרצדס מהסדרה הכי גבוהה,על כל תקלה של הרכב הוא מפסיד זמן,אולי שעת עבודה שלו שווה 50,000 שקל ? אולי 100,000 שקל ?

תעשה חשבון של כמה שעות הוא הפסיד בגלל התקלה הזאת,תרגם את זה לכסף,ותראה שגם אתה ועוד איך היית דורש רכב חדש וגם פיצוי נוסף.

או שלדברייך החוקים אצל אנשים מורמים מעם באמת שונים,ולהם אסור לדרוש את מה שמגיע להם אלא אם הם משלמים על זה ?

אגב אמיר,אין קשר בהכרח לתקלה סידרתית,במקרה כזה אני בטוח שמרצדס היו מכריזים על RECALL, יכול להיות שזה רבה ספציפי עם תקלה מסויימת (לא בהכרח בגיר עצמו,יכול להיות ברכיב אחר שמשפיע על הגיר) שדופקת את הגיר.

כמובן שיכול להיות מצב שזה הנהג גם,את זה צריך לבדוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא מבין מה לא הגיוני בכך שאדם קנה רכב במיטב כספו,ברכב יש כשל חוזר ברכיב מרכזי,למה שלא ידרוש החלפה ?

על איזה כשל חוזר אתם מדברים?

בפעם השניה הכשל אמנם היה באותו רכיב, אבל באוטו אחר בכלל :roll:

פורסם

אופיר,גם אם זה ברכב אחר,עצם זה שהתקלה חזרה על עצמה,יכול להעיד על כך שייתכן שיש ליקוי מסויים שחוזר על עצמו (בין אם הליקוי ברכב או הליקוי בנהג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמובן שיכול להיות מצב שזה הנהג גם,את זה צריך לבדוק.

אני ממש לא מקבל את הטענה הזו.

הגיר אוטומטי ברמת תחכום גבוהה ביותר. הגיר הזה אמור להגן על עצמו מפני כל סגנון נהיגה ודרישה לא סבירה.

הייתי מבין אם בסגנון נהיגה כאסח הגיר היה מסיים את חיו מוקדם מהממוצע, אבל ב- 18,000 ק"מ ???:shock:

פורסם

נו באמת.

מי שקונה רכב ב-800 אלף ש"ח מצפה לקבל אמינות, ושקט מהרכב.

בדיוק כמו שתשקיע ותקנה מסך Toshiba ולא Tobishi,

ואז אחרי יומיים ישרף לך המסך, יחליפו לך והוא שוב ישרף.

נראה מי ישאר אדיש לזה.

יש בהחלט בסיס לטענותיו, ועידן העלה חלק מהן.

לא משנה אם יש לו כסף לעוד 20 S קלאס או שהוא חסך שקל-שקל,

כדי לקנות אותה.

העניין הוא שבמחיר כזה קונים איכות, ואם לא מקבלים אותה,

מה העניין בלשלם כ"כ הרבה?

תקנה מאזדה 3 וזהו.

כדי לשבת ברכב מושבת בחנייה, לא צריך S קלאס,

מספיק לקנות צרפתייה ;)

ובעניין הטענה כנגד הנהג - ברכב מסוג זה,

היית מצפה לגיר שיסבול גם "אינספור קיקים" והתנהגות ברוטאלית לחלוטין

(למרות שלא ברור לי למה לעשות את זה ברכב שכזה),

ו18K ק"מ זה לא מספק ולא תרוץ.

מה גם שמדובר על פעמיים ולא פעם אחת.

פורסם

אולי זה רק אני , אבל אם אני קונה סתם לדוגמא זוג נעליים , ואחרי 2 ק"מ , נקרעה הנעל ? הייתי רץ לחנות כדי להחליף, קיבלתי נעל חדשה ואחרי 2 ק"מ נקרעה ? הייתי מחליף שוב . חברים אני חושב שזה העיקרון, ולא הכסף, יש לזכור שהוא לקוח כמו כל אחר , הוא שילם כסף וציפה לקבל משהו בתמורה, התמורה לא שווה לכסף ? למה לא להחליף .

אתם הייתם קונים רכב עם 20,000 ק"מ שכבר עבר החלפת גיר ? ולא משנה אם זה מרצדס במליון שקל או מזדה ב 100,000 ש"ח, חוץ מזה , יכול להיות שכלמוביל לא תאשר לו את ההחלפה , אבל תאמינו לי אחרי מכתב מעורך דין לכלמוביל, או לחברת מרצדס בגרמניה , יחליפו לו רכב כמו גדולים.

אני כבר שמעתי על GTI שהלך בה טורבו אחרי שבועיים , החליפו לו טורבו אבל הבעיות לא נפסקו אחרי הטורבו הלך לו קלאץ' ואחרי זה עוד פעם טורבו, אחרי שנגמרה האחריות הבחור קיבל GTI חדשה מבלי שישלם שקל נוסף. למה? כי אבא שלו עו"ד לא קטן .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תוכן חדש...