Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו''ח על חניית נכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע יש נכים "שקצת" קשה להם ללכת לעשות קניות והרכב המשפחתי שלו משמש את אלו שמסייעים לו להביא את המצרכים הביתה או כדי שיטפלו לו בחשבונות.

ולהחנות את הרכב במרחק של 50 מ' בחניה מרוחקת לא יזיק לך.

תאמין לי ואני בטוחה במיליון % שאם לנכים הייתה אפשרות ללכת הם היו מוכנים לזנוח את החניה שלהם להחנות קילומטר ממקום היעד שלהם ולהגיע בריצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי בסיטי של חדרה , במקום שיש רק 2 או 3 חניות שמיועדות לנכים.

חנתה בלונדינית קופצנית (היא היתה קופצנית) שהחנתה את רכבה, בחניה של נכים ושמה תו (שם של גבר כלשהו) והלכה

לסידוריה.

אין שום סיבה שהיא תחנה שם!

אני מסכים איתך ! חניית נכים מיודעת לנכים ! אבל רק לנכים!

גם ה50 מ' האלה לא ישברו את אותה בלונדינית (במיוחד שכל מה שהחזיקה זה פיסת דף)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

יש לה תו נכה?

אתה לא יכל לדעת לאיזה מטרה היא הגיע לשם.

זכותה המלאה להשאיר את הרכב בחניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בבקשה - אל תהיו שוטרים,בלשים, או מחנכי הדור.

אם אדם חונה, בחניית נכה, עם תו נכה, ( כנראה הוא נכה )

ואם לא , יבוא יומו - ושוטר יבקש ממנו, להציג תעודת נכה ...

אל תרגישו דפוקים, כאילו אחרים חונים, בחניה מועדפת.

החניה הזאת, לא מועדפת - היא ברירת מחדל לנכים ( קשה להסביר)

- אבל , תאמינו לי, לא הייתם רוצים, את הנכות המתלוה לחניה -

ותודה ל " נהגת שודים " שלא רק, מצוטטת את החוק - אלה מבינה, את המחיר, אשר

נכים משלמים.

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש לה תו נכה?

אתה לא יכל לדעת לאיזה מטרה היא הגיע לשם.

זכותה המלאה להשאיר את הרכב בחניה.

ל'

זה לא משנה .

אני הייתי באיזור כי חיכיתי למישהו אז ראיתי את כל האירוע.

בעל התו לא היה באוטו (לא כנהג ולא כנוסע )ואסור לה לעשות שימוש שכזה בתו! זה נחשב כמעשה רמיה

זה ניצול מגעיל של זכות שמגיע לאותו אדם , כיוון שהיא היתה צריכה לדעת יותר טוב שאדם אחר היה עלול להצטרך את מקום החניה הזה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אפשר כי אתה צודק - שאלתה אותה ?

אולי אתה רופא, או מומחה במבט רנטגן - סרקתה אותה, והגעתה לאבחנה.

אולי יש לה סרטן דם, או עצמות, אפילפסיה, או פגיעה פנימית, בראש או במערכת העצבים.

ואולי, היא סתם נצלנית.

עזוב את זה ...

תהיה אתה בסדר, והלואי והאחרים, יהיו בסדר.

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נכות זה לא דבר שבהכרח רואים.

כמו שנאמר: סרטן, כליות וכד'.

זאת יש להבהיר:

גם אדם בריא לחלוטין יתכן ותראו אותו חונה בחניית נכים ויתכן שבצדק.

מה דעתכם שהבריא בדיוק חונה בנכים כדי לקחת את אמו הנכה שהיתה במספרה הסמוכה ?

מה דעתכם שהבריא חונה בנכים כי הנכה יושב עם חברים במסעדה והוא בא לאסוף אותו בסיום מפגש רעים.

מה דעתכם שלנכה אולי אין רשיון נהיגה ?

נכון הדבר שרבים רבים מהבריאים מנצלים לרעה את התו על בסיס הנ"ל גם לצרכים פרטיים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ותודה ל " נהגת שודים " שלא רק, מצוטטת את החוק - אלה מבינה, את המחיר, אשר

נכים משלמים.

- אייל .

:oops:

הכל מגיע מהחינוך של הבית ללמוד לעזור למי שצריך ולהיות סבלניים.

כמו כן מי שיודע היכן אני עובדת (יילו) מבקשים ומזכירים כל פעם מחדש לרענן לעובדים הנחיות בתדלוק עצמי עבור נכים המגיעים לתחנה על מנת לתדלק.

ל'

פורסם

כמו שכבר הוזכר - אל כל נכות רואים.

אני מכיר אדם אשר (נכה), בעל תו נכה, עם מום שקשה לראות במבט ראשוני חטוף,

אשר היה בעבר בעלים של רכב ספורטיבי צהוב (ידני).

מישהו שהחליט שאין מצב שנכה יסע ברכב ידני, הזמין פקח, שגרר לו את האוטו.

כמובן שנעשה נזק על הדרך (איך לא).

התוצאה:

הרבה מאוד כסף לעיריית ת"א בתשלום על הנזק, ותלונה שהוגשה כנגד הפקח הדביל שלא טרח לברר בכלל שום דבר.

-------------------------------------------------------------------------------------

אני מכיר לא מעט אנשים אשר מסיעים קרוב משפחה או כל דבר בסגנון שיש להם תו נכה על הרכב.

אף אחד מהם לא מחנה בחנייה של נכים, למרות שהם יכולים ואף אחד לא יגלה

("רק הורדתי את סבתא וחזרתי לרכב" / "אני מחכה פה כדי לקחת את סבתא מקופת חולים").

מה שכן - הם מחנים למשל בתל אביב על כחול לבן בלי לשים תו ודברים כאלה, ונמנעים מדו"ח.

בהתחשב בעובדה שהרכב באמת משמש נכה, וכל עוד הנכה לא ברכב - הם לא מחנים בחניית נכים,

ה"ניצול" של תו הנכה נראה לי סביר בהתחשב במצב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ערב טוב חברים,

אני אישית בשוק וקשה לי להבין ולהאמין בכלל שאני חניתי בחניית נכים, אני יגיד לכם את האמת חודש לפני חניתי את הרכב בדיוק באותה חניה, עברה ניידת סיור של הערייה צעקו עליי כמעט יצאה להם הקישקע שאני יזיז את הרכב, שאלתי אותם כמה שאלות הגיון והסברתי להם, הם נופפו לי עם היד אמרו ''אתה צודק מצטערים'' ונסעו.

עכשיו אני לא מבין את הגיון, וכן אני עוצר לפני התמרור עצור, וגם כאשר יש חניה ניצבת למדרכה ויש תמרור של חניית נכים על המדרכה, אנחנו לא נעלה ונחנה אחרי התמרור.

ואני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אני פעם אחת לא התעסקתי ובכלל חשבתי לחנות את הרכב לשנייה בשביל לדבר בטלפון אפילו בחניית נכים, אני בעד שיביאו דוחות על חניית נכים לכל אחד ואחד, וכן גם לניידות שעוצרות בחניית נכים והולכים ולא חוזרים גם אחרי שעה.

עזבו שנייה את עניין החניות , מה שמעצבן אותי (מאוד מאוד) זה שהם עושים מה בראש שלהם, לא חסרות לי תמונות במצלמה שצילמתי ניידות תנועה שחונות על אדום לבן וברקע רואים אותם אוכלים שווארמה, חונים בחניות נכים , נותנים דוחות חגורה ופלאפון בזמן שחגורים ולא מדברים בטלפון, סתם ככה כי משעמם להם שילכו לתת דוחות על מה שחשוב באמת.

אני לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שזה פשוט בזיון ואני חיי אשכרה במדינת משטרה, לא פעם הייתי עם חבר מגבניק שעמדו לתת לו דוח על דברים הרבה יותר גרועים , הוצאת תעודת שוטר מהכיס פתרה את הבעיה והתשובה הייתה סע לשלום.

סליחה ותודה.

עם כל הכבוד להיתממות שלך, אתה עושה מה בראש שלך ועוד פעמיים והבזיון כולו שלך. כפי שהסבירו לך, תמרור חניה מתיחס למה שמתרחש אחרי התמרור, כמו תמרור "אין עצירה". ואם אתה לא יודע את זה, אז יש לך או למורה לנהיגה שלך בעייה חמורה.

אז גש לבנק ותשלם ולפני שאתה מרחם על עצמך וכועס על כל העולם, תחשוב על הנכים שלהם "קצת" יותר קשה.

לדעתי חניה במקום המיועד לנכים היא מעשה אגואיסטי ולא מתחשב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לפני שאתה מייחס את האגואיסטיות אליי תקרוא שוב ותבין שבכלל לא הייתה לי כוונה להחנות אפילו בקרב חניית נכים, אז לא למדתי מספיק לתאוריה ובמקרה עברתי אותה בפעם הראשונה יותר מפעם אחת, אבל איך זה קשור אליי בתור נהג ולמורה נהיגה שלי כאשר החנייה עצמה לא מסומנת בכחול וסמל נכה או באיקס, וה2 הראשונות עם עלייה, לפי הגיון נכים לא יכולים להחנות בחנייה השלישית והרביעית ולעבור דרך האוטו שלי בשביל לעלות, ולא זה לא לאיסוף פחי אשפה.

וכן אני אלך לשלם את הקנס אחרי שאני יודע שטעיתי, ולא אני לא כועס על כל העולם אני כועס על הפקחים שלא מתחשבים בתנאים של החנייה, שלא מובנת ובמיוחד ב10 בלילה שכל החניה פנויה ואני 5 מטר ליד האוטו. בזמן שליידנו עובר אוטו ללא אורות ולא עוצר בעצור.

לילה טוב.

206 XS

פורסם

פקחים אוכפים חנייה.

שוטרים אוכפי חוקי תנועה.

אין קשר בין הדברים.

פקח לא יעצור מישהו על עבירת תנועה, לפחות מעולם לא היה כזה שאני שמעתי עליו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לנטרה,

לא צריך לסמן בכחול לבן - זה סימון לשם הנוחיות, לשם הגברת תשומת הלב- מה שקובע זה התמרור.

אם תחנה בכחול לבן כי יש כחול לבן, תגלה שבת"א (וערים נוספות) אתה יכול לקבל דו"ח אפילו ששמת כרטיס חניה - כי זה כחול לבן שמיועד רק לתושבים (בשעות מסוימות) וזה לא כתוב על הצבע, זה כתוב על התמרור.

מה שקובע זה התמרור.

גם ה- X על הכביש והסימון עגלה, נועדו לצורך הגברת תשומת הלב, ה- X לא בא במקום תמרור. שוב מה שקובע זה התמרור.

אל תסיק מסקנות לשם מה הרמפה. יכול להיות שהיא עבור נכים, יכול להיות שהיא עבור עגלות אשפה, וגם יכול להיות שהיא לא תהיה שם בכלל. לא חסרים מקומות חניה לנכים שלא תמצא לידם רמפה.

הגיע הזמן שתפנים שלחוק יש הגיון משלו, והוא לא עולה בקנה מידה אחד עם ההיגיון שלך. אחרת היה משעמם בפורם הזה שבו יש שפע תלונות למה החוק לא הגיוני בגלל מהירות, ולמה הוא לא הגיוני בגלל פלאפון/דיבורית ולמה הוא לא הגיוני בגלל נהג חדש ועוד שלל לא הגיוניים.

אולי הגיע הזמן להפנים שדווקא בגלל שהחוק לא עובד לפי ההיגיון שלך ושל עוד כמה, כדאי לא לחשוב על ההיגיון שבחוק אלא על החוק ככתבו וכלשונו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אולי הגיע הזמן להפנים שדווקא בגלל שהחוק לא עובד לפי ההיגיון שלך ושל עוד כמה,

כדאי לא לחשוב על ההיגיון שבחוק אלא על החוק ככתבו וכלשונו.

משפט לספרי ההיסטורייה !

פורסם

כן התכוונתי לפקחים וגם לשוטרים כאחד אבל לא משנה.

בקשר לחוק, אני יודע שאין בו הגיון כבר מזמן , טעיתי הפנמתי אני אשלם ואדע להבא .

תודה לכולם.

206 XS

• תוכן חדש...