Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-P

איזה חומרים צריך בשביל לעשות חלונות שחורים?

הבנתי שאת המדבקה מוכרים בACE .. ומדביקים את זה בעזרת סבון ומים?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אני מניח שמהפעם האחרונה שהשחרתי חלונות ע"י מדבקה לא השתנה הרבה, אז:

אתה קונה גליל של ניילון-מדבקה , ויחד איתו (בד"כ) מקבל פלסטיק רך וגמיש.

המלצה: פרק את החלונות מהאוטו אחד אחד ובצע את ההדבקה, לא נוח לעבוד על החלונות כשהם מורכבים.

לאחר פירוק החלון, נקה אותו טוב טוב משני הצדדים , בעיקר מהצד הפנימי, עליו מדביקים את הניילון השחור.

לאחר ייבוש יסודי, אתה מרטיב את החלון עם מים מעורבבים בסבון , לא מעט מידי סבון, אך גם לא בהגזמה.

אתה חותך מספיק ניילון לכיסוי כל החלון כולל הקצוות, ומניח אותו על החלון מצידו הפנימי.הסבון ייתן לך גמישות בהזזת הניילון לפי הצורך.

עם הפלסטיק שקיבלת (או משהו אחר עדין) אתה אמור "לגרוף" את הסבון שנמצא בין הניילון לחלון החוצה אל אחד מקצוות החלון. בעת גריפה זו המים יוצאים והניילון נדבק הייטב. הקפד לעשות את הגריפות בעדינות ובאותו כיוון על מנת לא לשרוד מידי את הניילון.

סיימת? קח סכין יפני חד (!), וחתוך בקוים אחידים (כלומר, חיתוך אחיד ללא עצירות) את יתרת הניילון מקצוות החלון.

זהו, סיימת.

דגש: הניילון דבוק הכי פחות בקצוות, ורגיש מאוד לקילופים בדיוק שם, דבר שסביר שייקרה מתישהו. שם הכי צריך להזהר בעת התקנת החלונות חזרה, או באופן כללי בהתעסקות עם החלונות.

התקן את החלונות בחזרה וזהו.

ד"א: פונקציית ה"חיפוש" בפורום זה מאוד יעילה, שימושית ומומלצת. לעצות נוספות חפש "חלונות שחורים" וכו'

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתמול כתבת בפורום, מישהו מכיר איפה אפשר לעשות חלונות כהים לא בתנור אלה בהדבקה באזור רחובות?

קיבלת טל' של מתקין מנ"צ, והיום אתה רוצה לעשות לבד. מה קרה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המדבקה עולה לו הרבה פחות. אני מנחש : שיקולים כלכליים.

מה גם שאם עושים בעיות בטסט לגבי כהות החלונות (כהים מידי/על חלונות קדמיים) ניתן להוריד את המדבקה בקלות.

למיטב ידיעתי חלונות כהים במכונים המתמחים לכך (כולל אישור משרד תחבורה) כלל לא זולים.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתמול כתבת בפורום, מישהו מכיר איפה אפשר לעשות חלונות כהים לא בתנור אלה בהדבקה באזור רחובות?

קיבלת טל' של מתקין מנ"צ, והיום אתה רוצה לעשות לבד. מה קרה ?.

דוד.

כי הוא רצה הרבה מאוד כסף , ואני מעדיף לעשות לבד :)

erezfed - תודה רבה אחי , לגבי הטסט לא עושים בעיות בחלונות האחוריים זה חוקי . .

שאלה נוספת , איפה אני יכול לקנות את הגליל של הניילון-מדבקה הזה? זה הולך לפי אחוזי כהות?או לפי צבע?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

שאלה נוספת , איפה אני יכול לקנות את הגליל של הניילון-מדבקה הזה? זה הולך לפי אחוזי כהות?או לפי צבע?

סתם לידיעה כמה הוא דרש עבור 2 חלונות?:wink:

פורסם

מעניין. כשאני עשיתי כהות לחלונות (האחוריים בלבד) לא עברתי טסט עד שהורדתי אותם בו במקום.

ייתכן כי שינו את החוק מאז?

למיטב ידיעתי המדבקה באה בגוונים שונים, החל מ-'ממש כהה' וכלה ב-'מאוד בהיר' (וכמעט לא מורגש).

לדעתי, אם המאוד בהיר טוב בתור מסנן קרינה או משהו, כדאי לשים אותו לחלונות הקדמיים.

אם מאחור מותר כהה מאוד, שים ככה. זה טוב לדיסקרטיות מאחור (:wink:) וקל יותר למזגן לקרר בקיץ.

לגבי קניה: כל חנות חלפים (או יותר נכון אביזרים) שמכבדת את עצמה מחזיקה כאלה.

אתה יכול לנסות גם באוטו דיפו ודומיו (אני אישית לא אוהב רשתות כאלו, המחירים לרוב יותר גבוהים).

פורסם

מה לכתוב עוד פעם ?. לבן שלי הוא לקח 350 ש"ח עבור 4 חלונות. בהונדה אקורד שהם די גדולים. ביצע את העבודה אצלי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מאיר, זה הרעיון הכי מטופש ששמעתי!:-P:-P:-P

ובלי קשר, המדבקה תעלה לו בערך אותו הדבר.

פורסם

אתה לא מתכוון שלקחת את רציני ???

אני עוד הוספתי סמיילים של צחוק כדי שיבין שזה לא רציני כי הבחור רצה את הזול ביותר.

צריך להיות טיפש אמיתי כדי לעשות את זה .

בכל אופן זה היה כהלצה ולא רציני כלל.

ירון מאיר

פורסם

ההלצה ברורה (כמובן).

אבל כבר נתקלתי באנשים שצובעים פנסים, מראות (סטייל סינון קרינה) ובערך כל דבר שניתן להגיע אליו עם ספריי צבע.

u can never b 2 sure

שהבחור פה לא יתחיל לעשות שטויות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...