Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני מעונין לקנות אוטו אנשים שיגעו אותי כבר אני רוצה לדעת תשובה אחת ולתמיד איזה אוטו הייתם קונים סיאט איביזה FR

5 דלתות מנוע 1800 או הונדה סיוויק 2004 דגם LS

אני רוצה לדעת מה השוואת האמינות בין המכוניות פה וצריכת דלק וביטוח ובכללי איזה ואטו יותר טוב המחיר שלהם זהה מחירון של סיאט FR זה 72 ומחירון של הונדה LS 2004 זה 70 אלף

אני לא יודע אם אני מחפש משפחתי או ספורט אני מחפ]ש אוטו יפה שיכבוש בחורות חח סתם ם

לא רציני אני רוצה נהיגה יפה אני סובל עכשיו בנובירה שלי 2001 וחסכתי מלא כסף כדי לקנות אוטו טוב אז תעזרו לי בבקשה -

פורסם

אין שום קשר בין הרכבים, ה-FR היא הוט האצ' קטנה לעומת הסיוויק שהיא משפחתית די מיושנת ומשעממת.

אם אין לך צורך בלהסיע משפחה ללא ספק אני הייתי הולך על העיביזה, היא מרגישה איכותית יותר, בטוחה יותר, הרבה יותר חזקה! וספורטיבית, ניראת הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...