Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באתי להניע וכאילו לסטרטר אין כוח והוא מסתובב לאט, האורות עבדו הכל עבד האזעקה השתגעה קצת.

פתחתי את המים במצבר וראיתי שהכל ריק אז מילאתי ונסעתי הרבה ושוב אין כוח להניע, איך אדע אם הבעיה היא באלטרנטור או במצבר עוד לפני שאני יבקר במוסך? לא אמורה להדלק נורה כלשהי ? ומה יותר יקר לתקן אלטרנטור או לרכוש מצבר חדש?

תודה, יוגב

פורסם

יוגב שלום,

בעיות התנעה כתוצאה ממצבר ריק נדונות רבות בפורום ולכן בצע חיפוש.

כמו כן חפש בעיות בנושא חוסר טעינה ותמצא שפע של מידע מועיל.

איזה כייף לי :)

פורסם

כוון אותו ל20V שים את הדקיו על המצבר, את האדום על ה+ ואת השחור על -,לפני זה תניע קודם כל,כבה צרכנים באוטו.

בדוק מתח במצ זה,אח"כ העלה טורים ובדוק במצב של העלאת טורים מתח תקין אמור להיות בין 13.8-14.2

פורסם

משהו מאוד מוזר פה.. עשיתי הכל עם חבר והמצבר מראה 12.77 ללא הטנעה ו13.8 בטורים גבוהים

וכשהאוטו לא מותנע ואני מפעיל תסטרטר הוא יורד ל4 :\

פורסם

האלטרנטור תקין, המצבר גמור (מת). הסטרטר הינו צרכן כבד ולכן המתח יורד למתח שציינת בגלל שהמצבר מת. במידה והמצבר היה תקין המתח היה יורד ל-10.5 וולט וזה תקין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...