Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא לכולם יש כרטיס אשראי, אם מבחירה או אם מתוך סירוב של חברת האשראי.

ל'

אנני יודע אם זה נכון (אני צריך לברר ) אבל שמעתי שיש כרטיס אשראי שנקרא דביט , שמחייב את החשבון באופן מיידי . ואז אין בעיה של כרטיסי אשראי . כששאלתי בבנק שלי אמרו לי שלא , אבל קראתי את זה בעיתון כך שאני מניח שיש

ולגבי התחנות . אני חושב שאתה צודק באופן עקרוני , אבל אני אומר לך משהו אחד , יש פתגם אין מריבה בלי שניים . אם אחד לא מוכן לריב אין מריבה . ובקשר שלך אם כול הגישה שלך היא בסדר אתה תראה שאנשים הם בסדר , אם אתה משדר (אפילו בנימוס) , עוינות /אדישות , אתה תקבל את זה בחזרה . אני עבדתי המון זמן בתור נותן שירות , כולל במחלקת מיסים בעירייה , ואפילו שם , שמי שבא לשם רוצה לרצוח את כול העיריה והפקידים , ידעתי בדיוק מה לשדר כך שהענינים יהיו חלקים . (ובדרך אגב גם ידעתי מה ואיך לשדר לסוציומטים שלא יתקרבו אלי , ואם כן שיתנהגו בנימוס ).

אני בהחלט חושב שזה גם אתה והאישיות שלך שתקבע את היחס כלפיך כולל מסוציומאטים , וכולל מסתם אנוכיים שלא רואים אף אחד ממטר

בברכה יהודה

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנני יודע אם זה נכון (אני צריך לברר ) אבל שמעתי שיש כרטיס אשראי שנקרא דביט , שמחייב את החשבון באופן מיידי . ואז אין בעיה של כרטיסי אשראי . כששאלתי בבנק שלי אמרו לי שלא , אבל קראתי את זה בעיתון כך שאני מניח שיש

כנראה שקראנו את אותה הכתבה, זה כרטיס אשראי שפועל לפי שיטה של כסף בחשבן.

הוא יאפשר לך קניה רק כאשר יש לך יתרה בחשבון, ברגע שתגיע ל 0 ש"ח לא תוכל להמשיך לרכוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין על השיטה האירופאית.

תדלקת, נכנסת לחנות, אמרת מספר משאבה, שילמת, נסעת.

כמובן שזה צריך להיות מוצע יחד עם אופציית הכרטיס אשראי.

ככה כל בעלי האשראי ש"רק רוצים להעביר כבר את הכרטיס" א יצטרכו לחקות - וכל משלמי המזומן לא יתבאסו שצריך לשלם עוד 5 שקל למיכל כי תדלקו בשבילם.

אגב באירופפה אין ג'וב שנקרא "מתדלק" הכל שירות עצמי - וזה עובד נהדר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור מתדלק (כן כן, אני מתדלק)

הלחצן, לא עוזר!!!!

הלחצן זה במקרה שהמשאבה נתקעת אז לוחצים עליה וזה קורא לעזרה.

זה לא בשביל שתשים דלק.

אם המתדלק לא מגיע תוך 2 שניות איך שאתה נכנס עם האוטו, לא קרה כלום ואתה לא צריך להתחיל בצפירות מטורפות! רוב הסיכויים שהוא אוכל משהו כי הוא במשמרת מהבוקר עד הערב על הרגליים כל היום.

והרוב הבחורצ'יק אמר

רק טיפת נחמדות תעשה טוב בלב

לא צריך להיות כאלו מגעילים.

ג'ימיניב!

פורסם

מילים כדורבנות אבל יהיה לך קצת קשה לשנות את "עם ישראל חי".

רק תמיהה אחת ברשותך, טיפ??? על מה בדיוק? אתה משלם טיפ לקופאית בסופר? אתה משלם טיפ לקופאית ב ACE?

כשאתה תשלם טיפ לקופאית בסופר אני אשאיר לך טיפ, בינתיים נראה לי ששניכם תישארו בלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפחות מכמה מקומות שאני מכיר בחו"ל, איפה שקיימת "חובת" טיפ, זה כבר כלול בחשבון בלי ששואלים אותך. כל מה שאתה יכול לעשות זה רק להחליט אם אתה רוצה לתת יותר טיפ ואז מציין זאת או משאיר בנוסף.

לעומת זאת יש מקומות בחו"ל שאם לא תיתן טיפ, יסתכלו עליך בתור אוייב העם ולהבא יתחמקו מלתת לך שירות (כגון מוניות).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מילים כדורבנות אבל יהיה לך קצת קשה לשנות את "עם ישראל חי".

רק תמיהה אחת ברשותך, טיפ??? על מה בדיוק? אתה משלם טיפ לקופאית בסופר? אתה משלם טיפ לקופאית ב ACE?

כשאתה תשלם טיפ לקופאית בסופר אני אשאיר לך טיפ, בינתיים נראה לי ששניכם תישארו בלי.

אני עובד ב YELLOW בתור עבודה נוספת, ואני חייב להגיד לך, שהשקפתי הייתה בדיוק כמו שלך..

אבל אתה לא תאמין איזה חיוך אתה עושה למוכרן משקל . פשוט שקל .. שים לבנאדם שקל (קנה מלבורו, עולה 19, תן לו שטר של 20 ולך) הבנאדם יגיד לך פעמיים תודה.. וזה כולה שקל

אבל כל השקלים האילו (תאמין או לא) מסתדרים בסוף היום להיות 50-100 שקל ..

שזה גורם לעבודה הקשה שעושים שם להיות משתלמת יותר (למשל ימי שישי אפשר להגיע ל 550 שקל ל 8 שעות, יחד עם הטיפ ! שזה 550 שהרווחת, ו 0 שקל בזבזת;) )

הבחור שפתח את הנושא צודק ב 100 אחוז.. פשוט אחד לאחד - רק דבר אחד הוא שכח, וזה את הויכוח עם האנשים באינטרקום שהולך כך:

לקוח: שלום אני רוצה מלא מזומן

מוכרן: אין בעיה, לבוא לשלם מראש ב YELLOW בבקשה.

לקוח: אבל מאיפה אני יודע כמה יצא

מוכרן: שים סכום שנראה לך שיכסה, ותקבל עודף.

לקוח: נו אבל מה הקטע הזה שאני צריך ללכת 7 פעמים

פה אני כבר סוגר את האינטרקום, פה גם בד"כ באות קללות וגידופים.

ויש את הפחות נחמדים, שצועקים עלי שאני אפתח להם מיד ושהם לא באים ושהם יפטרו אותי מחר על הבוקר.

אגב לפחות פעם פעמיים במשמרת מישהו מפטר אותך למחרת בבוקר.

:)

פורסם

הערה קטנה ליניב: קופאית באייס ואופיס דיפו, א. אסור לה לקבל טיפ ! אני פעם ניסיתי להשאיר עודף.

ב. מוכרן בYELLOW, מנקה שירותים, מסדר את החנות, מכין קפה ועוד. הקופאיות באייס ואופיס דיפו יושבות כמו סתומות עם הסקאנר ולא עושות כלום, בכל בעיה הן קוראות לאחראי משמרת או אחראי מחלקה.

זה ההבדל הקטן.

לגבי הויכוחים באינטרקום, קרה לי ויכוח עם גרוזיני, מי שיודע יש להם קטע עם כבוד אז זה הלך ככה "הלו ביז'ו מה אני בורח לך ?" אני שומע הכל באינטרקום ולא מתייחס, בסוף הוא נכנס לחנות, מהכבוד שלו הוא לא השאיר כסף אלא את המפתח של הרכב !

ועוד דבר שלמדתי, לא בYELLOW אלא כמתדלק, לא צריך להיזהר ממי שנראה כמו אחד שיברח (נרקוטים ואנשים מפחידים ברכבים ישנים), צריך להזהר דווקא ממי שלא נראה כמו אחד שיברח (אנשים ברכבי יוקרה ואנשים לבושים אלגנט שמתווכחים איתך קודם דלק ואח"כ כסף !)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מצטער ואני לא שותף לברכות שלכם על ההודעה שפותחת את השרשור הזה.

מיותר מדיי סעיפים נושבת שם רוח של נקמנות, ציניות וחוסר רספקט ללקוח.

זה מגיע גם לאלימות - כי עוד מעט המתדלק יצא וינגח את מי שעצבן אותו.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ידידי, אם לא שמת לב רוב הדברים נכתבו בהומור. (עוד לא יצא וגם לא יצא לי לנגוח במישהו בעבודה... גם אני מצולם..)

א ב ל. . . אפשר ללמוד מהתגובה שלך שאתה עונה על רוב הסעיפים, ובגלל זה התגובה המרתיעה/מפוחדת שלך!

תרשום לנו את מספר הרכב שלך, ונפרסם אותו בתחנות בתור איימת מתדלקי השירות עצמי :lol:.

ובקשר לשאר התגובות-

מי שמכיר את העבודה יודע שאין אין אין מצב שהמתדלק מכין לעצמו קפה, כי גם כשאין מה לעשות- אז יש מה לעשות! מנקים, מסדרים, מתמחרים, ממלאים מדפים-

וכן, מגיע לנו טיפ על זה!

פורסם

אי אפשר לחנך אומה שלמה ואפילו להגיע לאחוז אחד זה קשה.

לא רוצה להכליל אבל מי שאין לו כרטיס אשראי בעולם כה מודרני, זה אומר דרשני.

לא צריך להיות בעל משכורת של יותר מחייל או תלמיד ברבע משרה כדי להחזיק אשראי, אשראי לא עולה כסף, זו נוחות.

אז לרוב זה אותם טיפוסים שמתדלקים כל יום ב 20 שקל ושלא מודעים לתיפעול אינטרקום, כיבוד אנשים בטור, ואמירת תודה.

שוב, אני לא מכליל ואמרתי שזה הרוב או חלק גדול, יתכן בהחלט שישנם אנשים שהם לא כאלו ואין להם אשראי.

בקיצור, מי שהולך לשרת לקוחות צריך לזכור איפה הוא נימצא ואת מי הוא עומד לפגוש בדרך

במיליון אנשים שמדתלקים בעצמם בעמדה הוא לא פוגש אבל בכל יום הוא יתקל בבבון שיעלה לו את הסעיף ולמחרת יבא בבון אחר.

זה שמוכר בחנות מנקה שירותים ועושה עוד כמה עבודות רס'ר זה העבודה שלו ולא שירות לאזרח אז על מה הטיפ ?

בכל אופן, עודף של שקלים אני תמיד משאיר בלי קשר לטיפ, אני משחיל אותם לקופסא הראשונה שאני רואה וזה לא משנה לי אם זה כוס של טיפ או תרומה לער'ן.

מהסיבה שהם מרשרשים אז אם הם יתרמו למישהו אחר שיבושם לו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טיפ נותנים לא על שירות, אלה על שירות יוצא דופן, משהו מיוחד, מעל ומעבר לסטנדרט - זה הרעיון שעומד מאחורי הטיפ.

מי שבא להיות מלצר/מתדלק/נער מעלית וכד' - עצם הגדרת תפקידו היא לתת שירות. בשביל זה הוא מקבל לפחות 20 שקל לשעה.

גם נציג שירות בפלאפון/מירס/פרטנר/סלקום וכד' הנמצאים בתחנות שירות למכירה/שידרוג/תיקונים, עובדים קשה מאוד. אנחנו משלמים אלפי שקלים על מכשיר שמכרו/שידרגו לנו ובכל זאת לא משאירים להם טיפ.

נסיעה לבאר שבע במונית ספיישל עולה כ-350 שקל. לא צריך לתת טיפ, תנסו להגיד לנהג 300 שקל ותראו שהוא מיד מסכים.

את הדירה שקניתם ב-200,000 דולר ואמרתם תודה לקבלן שנתן לכם מפתח, בנו פועלים קשי יום שמצצו את לשד נשמתם ב-12-15 שעות עבודה תמורת שכר זעום - למה להם לא מגיע טיפ ??

חברת הובלות גובה ממך 1,500-2,000 שקל עבור הובלה, קנית מכונת כביסה וביקשו ממך עוד 150 שקל הובלה, מאיפה החוצפה לבקש טיפ.

משהו השתבש לנו בהבנת המושג טיפ.

אם אני רוצה לבקש חשבון במסעדה וצריך לחכות 10 דקות למלצר שיביא חשבון, לחכות עוד 10 דקות שיקח כרטיס אשראי ויחזיר לחתימה, זה לא בדיוק שירות לחכות 20 דקות כדי לקום וללכת.

כשאני מחכה למלצר יותר מ-3 דקות לחשבון, אני פשוט קם ומתחיל ללכת, ואז פתאום המלצר תוך 2 שניות מגיע אליך, עושה חשבון לוקח כרטיס מחתים ומחכה לטיפ.

אם תבינו שטיפ זה לא סטנדרט, אלא תודה על המעל ומעבר, גם נותני השירות ילמדו לנהוג בהתאם.

זה לא אומר שלא צריך לתת טיפ - צריך לתת טיפ באופן מושׂכל, אחרת הענין של טיפ נראה כברור מאיליו ומאבד את ערכו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא צריך להיות בעל משכורת של יותר מחייל או תלמיד ברבע משרה כדי להחזיק אשראי, אשראי לא עולה כסף, זו נוחות

נראה אותך מחזיק כ.אשראי עם משכורת חייל של 350 ש"ח בחודש, בלי דמי כיס מההורים, ועוד עם הוצאות על סיגריות ופלאפון על הראש.

ודרך אגב, אשראי כן עולה כסף, לוקחים עמלות עליו.

נ.ב. לא רואה סיבה שלא לתדלק בשירות עצמי, בתור אחד שממלא כל פעם טנק של 65 ליטר, הנחה של 20-30 א"ג לליטר מאוד חשובה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מר אמיר שליט, מי היה מאמין והגיע היום ששניינו תמימי דעים לחלוטין בנושא הזה :lol: אשכרה סיבה למסיבה!

בקשר לטיפ, אין פה שום מקום לטיפ.

מצד שני, אם מוכרן מבקש לשים על הדלפק כוס ולהביע משהוא בסגנון "אני נורא מסכן ועובד קשה ומקבל שכר מינימום ועל כן מצאתי את הכוס הזאת ועכשיו אני מקבץ נדבות" (כי זה מה שבעצם אתם עושים)מי אני שאפריע לו או אעיר לו על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ידידי, אם לא שמת לב רוב הדברים נכתבו בהומור. (עוד לא יצא וגם לא יצא לי לנגוח במישהו בעבודה... גם אני מצולם..)

א ב ל. . . אפשר ללמוד מהתגובה שלך שאתה עונה על רוב הסעיפים, ובגלל זה התגובה המרתיעה/מפוחדת שלך!

תרשום לנו את מספר הרכב שלך, ונפרסם אותו בתחנות בתור איימת מתדלקי השירות עצמי :lol:.

אתה ממש פסיכולוג מדופלם :lol:

בינתיים גם עם פזמוט אני יוצא ומתדלק לבד כי ב-90% מהמקרים עד המתדלק מגיע............

בסה"כ אין מה להתמם - כמו בכל מגזר מתן שרותים בארץ גם בתחנות תדלוק רמת שרות לא פעם היא רחוקה מלהיות מדהימה.

זה לא תמיד כך - בדיוק כמו שגם לא כל הלקוחות הם כולרות - אבל יש מספיק מקרים.

אנו בתור צרכנים ואלו שמוצאים את הכסף מהארנק יכולים לבצע רק דבר אחד - להצביע ברגלים.

לי ליד הבית יש תחנה של פז שכאשר רכבים מגיעים ועוצרים בשורת משאבות רגילה (לא שרות עצמי) בד"כ יש 2 מתדלקים/ות יושבים/ות על המדרכה ולא עושים/ות סימנים שבא להם לקום ולגשת.

ואני מדבר על שעה שמונה בבוקר פלוס/מינוס.

אז רק בגלל שבא לי להקיע מהתנהגות כזו ומוסר עבודה כזה (אני לא באמת צריך את השרות שהלם/ן) אני ממעיט כמה שיותר להגיע לשם.

פשוט מאוד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...