Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הקודם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179867

החלטתי לעשות משהו בנוגע לצורה של הקומפוננט מקדימה לכן עשיתי הגבה לכל רמקול משני טבעות MDF בעובי 18 מ"מ כל אחת

ורפדתי אותם עם בד שהיה לי בבית.

גם כן שמתי עץ פורמיקה מסביב להגבהות כדי לכסות את החורים הקטנים שבינם לבין הדלת ורפדתי אותם.

קצת תמונות מהעבודה:

phpFgiOJ4.jpg

php0Oaj2V.jpg

phpiaUZ5Y.jpg

phpHdIOCP.jpg

phpnIVXnM.jpg

php6WNoh2.jpg

phpvbgoaM.jpg

phpthIZhi.jpg

phptAo4OU.jpg

phpKnkSwU.jpg

php0EF8PE.jpg

phpPIreDv.jpg

איך התוצאות?

פורסם
יצא נחמד מאוד

הייתה יכול לצפות עם חומר שדומה לדלת כדי שיהיה פחות בולט

בחרתי בזה דפקא כדי שיהיה בולט

פורסם

למה הציפוי בצבע כזה?!

עבודה טובה ויצא טוב, רק הצבע הזה הורס.

חתיכה כזאתי תקנה בצבע שחור/אפור (שיהיה פחות או יותר דומה) וזהו.

חתיכה כזאתי ממש קטנה, המוכר נראה לי גם לא יבקש ממש כסף עליה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תראה עשית דבר טוב מאוד כי מנסיון פולס נשמעים פשוט מעולה בתוך תיבה (או שבעצם כל רמקול ככה :idea:)

בכל אופן לדעתי הבד לא יפה...הוא דומה מדי למרקם של העץ, והוא מאוד בולט ולא משתלב עם הצבע של הריפוד של הדלת.

כל הכבוד על העבודה בכל מקרה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אהה יצא יפה, אהבתי את הרעיון ואת אופן העבודה והתוצאה כמובן :]

תתחדש :]

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

טוב, בהחלט הבנת למה התכוונתי כשאמרתי ליצור פלטה מעל הפאנל המקורי! תסכים איתי שעכשיו זה נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב ממה שהיה קודם!

הבעיה עם הצבעים בצילומים - זה שהם לא משקפים את המציאות (בייחוד אם זו מצלמת פלאפון) לכן אני לא אמהר לשפוט ולהגיד איך זה נראה.

אבל באופן כללי - ככל שאתה מבליט רכיבים במערכת - ככה זה יותר מושך עיניים של גנבים. (אני אפילו הורדתי אצלי מדבקות של מורל מהרמקולים עצמם). לכן דווקא כן עדיף לכסות עם בד שתואם את צבע הרכב. אם אתה יכול עדיין לפרק ולהחליף את הריפוד- אני ממליץ לך בחום לעשות את זה. ואולי טיפה ליישר פינות ואזורים עקומים בפלטה (ראיתי כמה מקומות לא ישרים).

שמח שלקחת את הביקורת שלי בצורה הנכונה! :) יישר כוח!

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש לי מתאם בדיוק כזה מפלסטיק שחור הרבה יותר יפה....

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם
מה שאני לא מבין זה למה צריך את הפלטת עץ מסביב לטבעת?

זה עניין של יופי או שיש לזה תפקיד?

אצלי הפולס מחוברים עם הטבעת שמרופדת בצבע דומה +- לריפוד של הדלת.

זה עניין של יופי

JMG נכון עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם

לגבי החפלת הריפוד יש לי רעיון קטן למה לא לצבוע אותו עם טוש שחור וכך אני חוסך הרבה זמן ועבודה אבל אני צריך לנסות את זה על שאריות הפד ולראות איך התוצאות

פורסם

נראה לי זה יצא מכוער רצח. בייחוד שזה לא יהיה ציפוי חלק ואחיד.

תשמע לי, אל תעשה קיצורי דרך. תאמין או לא, רואים כל קיצור דרך! אולי הילדים בשכונה יתלהבו, אבל מי שמבין קצת יגיד לך בדיוק את מה שאני אומר.

תעשה לעצמך טובה (לא בשביל אף אחד אחר), אם אתה מתכוון להחליף צבע - תתלוש את הריפוד הנוכחי בעדינות, ותדביק אחד אחר במקומו. או לחלופין, אם אתה מצפה עם סקיי, אז אתה יכול אפילו להשאיר את הריפוד הנוכחי בתור "ריפוד פנימי" לסקיי. כלומר אל תדביק אותו, אלא תתפור מסביב, או לחלופין, תהדק אותו עם אקדח סיכות בצד האחורי. ככה הציפוי מקדימה יהיה נעים ורך למגע, יחד עם גימור נקי.

את הציפוי עם סקיי אתה יכול לעשות ע"י מתיחת הסקיי מסביב לפלטה, ובאזורים העגולים אתה יכול לחתוך אותו בקצוות למקטעים קצרים ולהדק כל אחד בנפרד. קצת מסובך להסביר את זה במילים, אבל זה דיי בסיס למעשה. (אם אתה רוצה הסבר יותר מעמיק, אני אנסה לצייר את זה).

בכל מקרה - אל תצבע עם טושים. זה יראה עוד יותר מזעזע מהציפוי החום לדעתי.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...