Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סוזוקי סוויפט שעבר 15 אלף ק"מ ושנה בדיוק על הכביש.

הצבע הוא לבן פנינה, הבעיה היא נקודות חלודה והתקלפות צבע עד לפח כאילו מישהו קילף עם הציפורן.

יש הצעות מאיפה להתחיל לטפל בעניין? עם מי להתחיל לדבר

מדובר על בעיה כללית בכל חלקי הפח ברכב ולא בנקודה ספציפית שאפשר להחליף חלק כזה או אחר באוטו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, תעשה מה שאמרת - תבדוק אם הבעיה קיימת גם ברכבים אחרים בסביבתך.

במידה ולא, אזי אין ברירה אלא לפנות ליבואן ולדרוש החלפת רכב או פיצוי כספי

הרי זאת לא הבעיה היחידה שלכם עם הרכב הנ"ל...

תעדכן!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ללכת ישר ליבואן זה לא חכמה, אני מניח שאני אתקל שם בקיר רציני, השאלה היא אם יש מחקה ספציפית שאליה כדאי לי להגיע מראש או אולי לעשות הכל דרך עורך דין מההתחלה

in the face

with a chair

פורסם

שלום רב,

מהיכן אתה בארץ?

בשנת 2001 נתקלתי בתופעה דומה ברכב שרכשתי (יצרן ויבואן אחרים).

פניתי אל שירות הלקוחות של אותו יבואן וקיבלתי שירות מעולה - 100% וכן מספר הסברים, כדלקמן:

באיזורים מוכי זיהום אוויר ממפעלים (דוגמת אשדוד וחיפה) ישנה צניחה של מזהמים מהאוויר על רכבים ואלה יוצרים שתי תופעות:

1. התחמצנות של אותם חלקיקים, שנראית כמו חלודה, אך למעשה נמצאת על הצבע ולא בפח עצמו.

2. פגיעה איטית ומתמשכת בצבע.

יש לציין שהתופעה מופיעה ביתר עוצמה על רכבים בהירים (דוגמת הרכב ההוא [צהוב] והלבן של הסוזוקי שלך).

מן הסתם, אם זה הגורם במקרה שלך - היבואן יתנער מאחריותו וסביר להניח שיציע לך את עזרתו בשיקום צבע הרכב לשביעות רצונך.

בברכה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני אומנם גר ליד תנובה, אבל זה הרכב הראשון שלנו שסובל ככה, עברו צלי בבית 8 מכוניות לפני הסוזוקי כולל חדשות מהחברה וכולל שנות 80, אף רכב לא סבל מהבעיה הזאת וגם אם כן זה לא היה נראה לעין כמו שזה נראה בסוזוקי מה שמצביע על חומרת המצב.

in the face

with a chair

פורסם

תומר,

התחלת הפתרון מתחילה ביבואן.

תיגש לשם ותשמע מה תשובתו. אם הוא מתנער, תבקש תשובה בכתב, (כדי שאחרי שזה יגיע לכותרות, הוא לא יוכל להגיד שלא אמר ולא ידע).

אם מדובר בזיהום סביבתי שלא היה קודם לכן, אולי עכשיו יש זיהום סביבתי חדש, ואולי במקום לדאוג לרכב בלבד, כדאי להתחיל לדאוג גם לבריאות המשפחה. לענ"ד אם מדובר בזיהום סביבתי, גם מכוניות אחרות שחונות בסביבה כשנה אמרות להיפגע. תעשה סיבוב בשכונה ותראה מה מצבן.

בכל מקרה, נראה לי שיבואן שמודע לבעיות זיהומיות סביביתיות, אמור לעדכן רוכשים לקחת זאת בחשבון בבחירת הצבע, בפרט אם מדובר באיזורים מועדים לפורענות.

קח בחשבון שלמרות רוח הקרב שאתה חש, אולי בכלל היבואן יטפל ברכב ללא כל טענות.

(כשאצלי היתה בעיה "קוסמטית" ברכב, כשנתיים לאחר תום האחריות, הכנסתי הרכב לטיפול תקופתי שגרתי. כשחזרתי לקחת את הרכב, התברר לי שהבעיה הקוסמטית נעלמה. שאלתי מה ? מי? איך ולמה? הסבירו לי שזה במסגרת recall, כך שגם אם לא ביקשתי זה טופל. לפעמים יש הפתעות לטובה, בעצם במוסך שאני מטפל, כשהיו הפתעות, הן תמיד היו לטובה).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תומר, אבא שלי עובד ביפאורה (שזה פחות מקילומטר מהבית שלך) וגם על הרכב שלי לפעמים מופיעות נקודות חומות קטנטנות שלפעמים לא יורדות עם מים.

תנסה לוקסס(מהמילה ואקס) את הרכב, אם זה ירד - מזל"ט.

אם לא - לא מדובר על אותו הדבר והייתי פונה ליבואן.

ניחוש פרוע יעיד שהרכב עלול היה להיות תחת גשם חומצי בארץ היצור שלו, בנמל או בכל תחנה אחרת בדרך אליך מהמפעל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...