Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהוא יראה אדם שרץ לכיוון הרכב הם נוטשים ומוותרים על הגנבה.

ל'

אל תבני על זה,יש כאלה שיתקפלו,ויש כאלה שעלולים לקפל אותך......

עובד של אחי בב"ש הגיע לקניון חוצות להב, החנה את הרכב למשך 10 דקות,כאשר חזר לרכב גילה בדואי שיושב לו ברכב ומנסה להניע אותו בעוד חבר שלו עומד בסמוך ומשגיח.

הוא כמובן צעק להם שזה הרכב שלו וניסה להבריח,הם ממש לא התרגשו,עד כדי כך שכאשר הוא הגיע בריצה לרכב, הבדואי שעמד בחוץ פשוט אמר לו בניחותה "אני ממליץ לך להמשיך ללכת ולשכוח שראית אותנו".

ומה תעשי במקרה כזה ליטל ?.....

ברור שלא תוציאי את הפלאפון ותצלמי אותם,כי הם יצרפו את הפלאפון שלך לרשימת הגניבה שלהם ובנוסף את גם לא תצאי מזה טוב (חס וחלילה כמובן!).

מסקנה ?

אלא אם כן אתה ניגש אליהם כשאתה בטוח שאתה יכול פיזית לעכב אותם,אל תמהר לעשות את זה.

ב-2 מקרים שנתקלתי,רק אקדח (שהוחזק ברשיון) הצליח לעכב את הגנבים עד להגעת משטרה.

ולשאלתכם,המשטרה לא עשתה כלום בנוגע לשליפת האקדח,כיוון שלא היה בו שימוש,הוא נועד להרתעה בכלל ולא היה טעון כמובן (אלא אם כן הם היו מנסים לתקוף,ואז זו כבר הגנה עצמית).

יותר מזה,השוטרים בסוף הודו לי על זה שנקטתי פעולה וסייעתי בכך למעצר.

נ.ב

במקרה של העובד של אחי,הרכב נגנב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד אפשר לטעון שאתה בדיוק בדרך למשחק :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אשמח לשמע איזה ביפר יש לך,

ואיך כיוונת אותה כך שעוצמת הצפצוף משתנה לפי עוצמת המכה?

ובלי שום קשר אשמח למריך לכיוון של אזעקת הביפר שלי ( LS 635 גארד)

תודה!

פורסם

לרוב גנב שלא הצליח לגנוב את הרכב כבר לא יחוזר, אבל כן כמו שנאמר קודם שים אותו מתחת לחלון ממש קרוב אליך ואם יש אפשרות תקנה איזה גרזן (כן כן נתניה) בחנות :twisted::twisted: ברגע שנוגעים אתה יוצא עם זה,:evil::evil: בכל מקרה אין יותר מה לעשות, דרך אגב מה שנאמר זו המלצה בלבד, אני לא היתי עושה את זה כי יש מצב לגנב יש איזה אקדחון או סכין פרפר האוטו לא שווה את החיים

worship my god: The BMW

פורסם
אל תבני על זה,יש כאלה שיתקפלו,ויש כאלה שעלולים לקפל אותך......

הוא כמובן צעק להם שזה הרכב שלו וניסה להבריח,הם ממש לא התרגשו,עד כדי כך שכאשר הוא הגיע בריצה לרכב, הבדואי שעמד בחוץ פשוט אמר לו בניחותה "אני ממליץ לך להמשיך ללכת ולשכוח שראית אותנו".

ומה תעשי במקרה כזה ליטל ?....

אלא אם כן אתה ניגש אליהם כשאתה בטוח שאתה יכול פיזית לעכב אותם,אל תמהר לעשות את זה.

.

קודם כל לעולם לא לגשת לבד, ואם כבר מחליטים לגשת להתקשר למשטרה במקביל ולהודיע על מיקום מדוייק כדי שהניידת תגיע בלי עיכובים.

מאדו קשה לתפוס גנבי רכביםובכל השירות שלי הצלחתי לתפוס 3, שאר הגנבים פשוט נטשו את הרכב לאחר מרדף ונסו באופן רגלי לתוך הכפרים.

(כמה שאדרנאלין בדם היה גורם להם לרוץ מהר).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל אני מסכים איתך,ברוב המקרים הגנבים אכן יברחו,אבל במקרים מסויימים כשהם ירגישו שאתה לא מהווה עליהם סכנה, הם ינפנפו אותך או שיפרקו אותך במכות (במקרה הטוב) וימשיכו בעיסוקם.

לרוב כאשר הם נתקלים באיום מפתיע (אקדח למשל) הם או שבורחים כל עוד נפשם בם,או שהם פשוט קופאים במקום מהחשש שזה שנמצא מולם יותר שרוט מהם.

ברוב המקרים גנבי רכבים\פורצי רכבים לא מצויידים בנשק חם (דוגמת אקדח) אלא מקסימום סכין או משהו דומה (לא שסכין לא מסוכן,אבל אדם שיש לו סכין לרוב לא ינסה לדקור מישהו שמאיים עליו עם אקדח).

פורסם

בקשר לזה ששאל על האזעקה, אני לא כיוונתי אותה שתעבוד ככה עד כמה שאני יודע היא באה כבר ככה ושהבחור שהתקין לי אותה (כאשר רכשתי אותה) נתן לי הסבר ממש קצר של איך לפתוח את האוטו ואיך לסגור, כל השאר זה באמת מסובך אבל יש 2 חוברות הפעלה דיי ברורות מי שרוצה אני אנסה לצלם את זה ולעלות לפה או שפשוט תשאלו אותי אני יחפש שם ויגיד כאן איך עושים,

אני יכול להגיד שלפי הראש לכוון שעון בשלט הזה אתה לוחץ על כוכבית לחיצה ארוכה של כ4-5 שניות ועם I וII למטה\למעלה את המספרים.

לחיצה קצרה על כוכבית זה מזיז במסך את הפונקציה שלמטה לאפשרויות של פתיחה ללא צפצוף, פתיחה עם צפצוף קצר, צפצוף ארוך , מצב פאניקה למקרה שהאוטו נגנב ואם אני לא טועה זה מכבה את המנוע אחרי קילומטר רק שאני לא יודע אם זה עובד באמת ועוד כל מיני פונקציות.

אוהד.

פורסם

אקדח :]

או כל רובה עם כוונת.

ובנימה יותר רצינית

קח את המצבר ביחד איתך.

3 שניות הרכב ו3 שניות ניתוק אבל בלי המצבר האוטו לא זז =]

ג'ימיניב!

פורסם

שאלה למביני דבר.

אם אני מחזיק אקדח צעצוע שנראה אמיתי ומעכב איתו את הגנב, יש מצב שאזומבר ע"י החוק?

מצד אחד, זה לא אקדח אמיתי (מקסימום יורה תפוחי אדמה או משהו)

מצד שני בעזרת אקדחים כאלה נשדדו לא פעם בנקים...

אני מאמין שאם לגנב אין קטלוג של אקדחי צעצוע ובחסות החשכה הוא לא כ"כ ישים לב אם זה אמיתי או לא...

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

כמו שכתבתי סיימון,במידה ולא נעשה שימוש באקדח אין שום סיבה שהמשטרה יעשו משהו.

רק תיקח שוב בחשבון,שיכול להיות שהטריק של אקדח צעצוע באמת יעבוד........................ויכול להיות שלא.

פורסם

שלום לבעל הרכב

לי יש מיצובישי סופר לנסר שמורה מאוד ואהובה

היתה תקופה שכל שלוש חודשים הייתי בא בבוקר ורואה את מנעול הדלת שבור(מאוד קל לפרוץ מכוניות רק שתדע)

והייתי מתקן את זה וממשיך בחיי כי חשבתי שאותו הפורץ לא הצליח ונכנע

לפני כ חודשיים אני ישן ואני שומע רעשים מכיוון האוטו אני שומע מין רעש שחשבתי שזה גיפ גדול עם מנוע בנזין...ואני אומר שזה די חריג שפתאום מישהו מחנה גיפ ליד הבית שלי(בית פרטי)

והייתי בטוח שמישהו פורץ לאן שהו...חשבתי שפורצים לבית כנסת ממול לבית שלי כי זה כבר קרה...הכל מקרה שמתי מחבנית ברובה ויצאתי וגיליתי שני בני דודים..אחד יושב על אופנוע קי אל אי והשני יושב בתוך האוטו ומנסה להתניע אבל לא מצליח כי יש קודן שאם לא מקישים קקוד נכון אז האוטו מניע ונכבה

בכל מקרה הבחור שיישב על האופנוע ברח והשאיר את חברו...איתו התחלתי לריב מכות בזמן שהוא לבוש מגני אופנוע(לא ירקיתי בו בגלל הסיפור עם החקלאי מהדרום..בכל מקרה נתתי לו ללכת כי הבחור השני עם האופנוע התחיל לחזור לכיווני וזהו...מהלחץ שול הוא השאיר את הטלפון ההנייד שלו בתוך האוטו שלי וככה גם תפסו אותו שבוע אחרי...

בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד שהם תמיד חוזרים...תהיה בטוח שהוא לא לקח את האוטו כי הוא נתקל בבעיה כל שהיא אבל הוא יחזור אני מבטיח לך

זה תמיד ככה

אני מציע לך להתקין עוד מערכת הגנה

פורסם
אם לראות 3 גופות ברחוב גורם לך לצחוק ולאושר מי אני שאמנע זאת ממך. :?

ולא יצא לי לראות גופה מוטלת ברחוב, אני נמנעת מלהסתובב במקומות מפוקפקים.

אבל כנראה שרק אתה צוחק מהבדיחה.

ל'

אזור הדר בחיפה הוא אכן מפוקפק.

לא כולם יכולים לגור בדנייה:evil: את יודעת.

וכמובן שזה לא גורם לי ל"צחוק ואושר", אבל מה אני כבר יכול לעשות?!?!

בואי נסגור את הנושא- לפי איך שזה נראה באמת רק אני צחקתי מהבדיחה:roll:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמו שכתבתי סיימון,במידה ולא נעשה שימוש באקדח אין שום סיבה שהמשטרה יעשו משהו.

רק תיקח שוב בחשבון,שיכול להיות שהטריק של אקדח צעצוע באמת יעבוד........................ויכול להיות שלא.

יש כיום הרבה רובי אוויר שמאוד דומים לאקדחים אמיתיים

עולה בערך 150 שקל

Toyota Yaris TS

פורסם

קנה רובה אוויר ברגע שאתה רואה שנוגעים לך באוטו רסס אותם

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...