Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לקראת קניה של רדיו דיסק שישמש אותי במערכת באוטו.

הרדיו דיסק יחובר לקומפוננט של מורל לסאב C12 של קיקר ולמגבר שעדיין לא ידוע סוגו.

יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק של קלריון DXZ656MP במחיר של 1100 שקל במקום 1500 שקל חדש מהיבואן.

השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע כול כך הרבה ברדיו דיסק שיחובר לרכיבים הנ"ל או שעדיף להסתפק בפנסוניק שכול כך מומלץ בכמה דיונים שקראתי פה ב750 שקל?

האם יהיה הבדל באיכות? באפשרויות? ברמה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בוודאי.

656 הוא דגם מתקדם מסדרת הPRO AUDIO של קלריון.

אמנם המכשיר כבר בן 3, אך עדיין זה קלריון, זה עדיין סדרה גבוהה, ואין שום השוואה בינו לבין פנסוניק ב750 שקל.

לגבי הסאב יש פה חילוקי דעות.

בשביל לייצב את הקומפוננט שלך הרדיו דיסק הזה סבבה לגמריי .

לגבי מגבר לדעתי זה חשוב לא פחות מהרדיו דיסק.

קח בחשבון שכדי לנצל את שני החלקים שלך תצטרך להשקיע במגבר של בערך 1000+ ש"ח .

פורסם

המגבר יקנה בחו"ל בהשקעה של בערך 600-800 שקלים, ולכן אני עדיין לא יודע איזה דגם אני יקנה כרגע זה או הJBL4060 או שאני אצליח למצוא קרוב שטס לארה"ב ואוכל להביא משהו איכותי יותר.

בקשר לסאב אני יודע שהוא לא שיא השיאים, אני לא מחפש סאב חזק להפך,אני מחפש סאב קטן בל מידות תיבה קטנות(יהיה במטען של פיאט פנדה) שיתן תפוקה מתי שצריך בדיוק טוב יחסית למחיר.

אם יש לך הצעות אחרות עד 500 שקל הן התקבלו בברכה

פורסם

בניגוד לדעתו של זה וזה וזה אני חושב שכדאי לך בתקציב שלך לקנות את הפאנסוניק 5301 שעולה הרבה פחות מהקלריון הזה . לדעתי ממש אין טעם לקנות קלריונים במחירים האלו .

ע"מ לנצל איכות קול (אם יש הבדל במכשירים בסדר הגודל הזה) , תיאלץ להוציא הרבה יותר ממגבר ב1000 ש"ח כדי שתקבל איזשהו אפקט . עדיף לקנות משהו טוב עם טיפה פיצ'רים מועילים , ולהשתמש בשארית הכסף כדי לשדרג את המגבר ו/או קומפוננט קדמי .

בברכה יהודה

פורסם
כן כן תקשיב ליהודה , הוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר אבל בסדר.נו מה נעשה , אני לא מומחה /נעול על דבר אחד כמוך . אני בהחלט חושב שלקלריון יש דברים מעולים מאוד , אבל עדיין צריך לדעת שיש עוד דברים בעולם והם נותנים פתרונות לאנשים אחרים

תקנה את הקלריון עזוב אותך משטויות.

ההבדל בסאונד הוא קיצוני.

כנראה שאת זה אתה לא מסוגל להבין . במקרה שלו עם הציוד שלו לדעתי לבזבז כסף על קלריון כזה שלא יתן לו שום תועלת זה פשוט מתכון לכך שיתאכזב . יש כאן עוד אנשים שהתאכזבו מקלריון כי המערכת שלהם לא מתאימה והקלריון הספציפי הזה לא מתאים .

אז לפני שאת מתחיל עם ידע , אני מציע שתלמד שיש עוד דברים בעולם

בברכה יהודה

פורסם

עוד אנשים יכולים לתת את דעתם אני כבר די מבולבל, האם אני ירגיש איזשהו הבדל בין שני המכשירים? משהו ששווה תוספת של 400 שקלים? או שעדיף להשקיע את ה400 שקל האלה במקום אחר בתקציבים נמוכים?

• תוכן חדש...