Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי לפורום !

בנוסף למה שגיליתי לפני מספר ימים שאני צריך לעשות ל106 (שקניתי לפני שבועיים) ..

היום נסעתי לתומי חזרה הביתה וקרוב יחסית לבית ניסיתי להחליף הילוך ולא הצלחתי , הרגשתי שאני מעביר על ריק .. כאילו שום דבר לא מחזיק את ההילוכים וגם היה מין ריח של שרוף כזה ..

****חשוב לציין המנוע לא התחמם***** אבל אני דיי בטוח שהיתה שלולית שמן שחור על הרצפה למה אני לא בטוח.. בגלל שהיה בכל האזורים מסביב שלוליות מהגשם של היום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

חברי בבקשה כוונו אותי אין לי מושג מה הבעיה לפי דעתי הקלאץ' בסדר בניגוד למה שאזרח תמים אמר שהקלאץ שלי נקרע..

יש לי חשד בשטנגות כי לפי דעתי ההילוכים היו קצת משוחררים כשהייתי בהילוך שלישי למשל אפשר היה להזיז את המוט שמאלה כמעט עד ההילוך הראשון...

אבל יכול להיות שהבעיה בגיר בגלל החשד לשמן .. אין לי מושג למישהו יש ניסיון בזה ?!

רכב ראשון חברה נראה לי שמהרכב הזה אני אפיק לקחים לכל החיים..

פורסם

אבא שלי שיחק קצת עם הגיר ועכשיו הוא כאילו תקוע בצד שמאל באזור ההילוך ראשון - שני ..

מנסיון שלו עם הBX הוא גם מעריך שזה השטנגות.. בכל אופן כמה עולה בערך החלפת שטנגות ??

פורסם

***עידכון***

פתחתי היום את הפקק של השחור שעל המנוע והוא היה מלוכלך שחור בוצי כזה ונראה שבפנים אין שמן בכלל וזה נראה כמו מיים מה זה אומר ?!!

פורסם

אם אתה מתכוון לפקק של השמן, אז זה הגיוני מה שאתה מתאר.

התאור שלך מצביע על, רכב שדיי התאכזורו אליו ולא טופל כראוי.

אם המצב באמת בוצי ככה רוץ להלחיף שמן. קנה 10W40 חצי סינטטי ומסנן מקורי או של MANN, לאחר כ1000 ק"מ החלף שוב שמן ומסנן.

השחור שראית שנראה לך יחסית יבש, זה הכיסוי של השסתומים.

תבדוק שיש מספיק שמן במנוע לייתר בטחון בעזרת המדיד.

במידה והיה לך שם בתוך הפקק של השמן, נוזל בצבע טחינה אז המצתב חמור הרבה יותר. (ראש מנוע)

אני לא חושב שיש קשר בין מצב שמן המנוע למצב הגיר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אין קשר בין הבוצה שמצאת על מכסה מילוי שמן המנוע לעובדה שאתה לא מצליח להעביר הילוכים בגיר.

כרגע עזוב אותך מפרונות יצירתיים. אם הרכב במצב נסיעה נצל את שעות הלילה המאוחרת וסע לאיתך למוסך קרוב. אם הרכב לא במצב נסיעה - זה הזמן לנצל את ביטוח הגרירה שקנית עם הצד ג' שלך ולהזמין גרר למוסך החביב עליך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה הזמן לבדוק את הפוליסה שהזמנת.

אם לא, והרכב לא זז אפילו בהילוך ראשון - זה הזמן להציץ ב144.

אגב, בכלל לא בטוח שהנזק גדול כמו שאתה אולי חושב. שטאנגה חדשה לא יקרה במיוחד, וגם קלאצ' או גיר (אם הלכו) לא יקרים במיוחד ברכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...