Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפלאוז 92 בצבע ירוק בהיר הבעיה היא שהלקה על הגג נשרפה

כאילו מכוויות שמש ומאחורה הפגוש שלי מקולף ככה שהאוטו זקוק לצבע חדש.

הבעיה היא שאני לא רוצה ירוק בהיר ולא טורקיז ולא תכלת ולא אדום ולא כלום

שחור.

הכי פשוט שחור והכי יפה על כל אוטו...

השאלה שלי היא כזאת, הרי אני לא יכול לצבוע את האוטו ולהתחיל ליסוע צריך ללכת למשרד הרישוי

לבקש שם איכשהו לצבוע את האוטו שיאשרו לי כל מיני כאלה שטויות...

תכלס, כל החוקים בארץ שקשורים בתנועה הם דפוקים... בשביל לצבוע את האוטו לצבע אחר אני צריך לעבור קילומטרים

של ניירת ובלאגנים ונסיעות למשרד הרישוי אבל אם אני עובר באור אדום משלם 1000 שקל ונוסע הלאה (כמו שהיה בתוכנית הזאת

עם הזקן המעצבן על עברייני תנועה בארץ)

קיצר תעזרו לי ותייעצו לי מה השלבים של צביעת רכב.

תודה רבה! :-)

פורסם

אם אתה לא מקצוען,גש לקבלת הצעת מחיר במוסכי פחחות וצבע.

ידוע שבכפרים של בני דודינו יש הנחות יפות תמורת תשלום במזומן ביד ומיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא לא שאל איך לצבוע, הוא שאל מה הפרוצידורה לעדכן את הצבע ברישיון. לא נראה לי שהבני דודים יכולים לעזור לו בזה.

פורסם

הלכתי לבקש הצעת מחיר לצביעת מכסה מנוע ומכסה תא מטען.

תנחש כמה השודדים רצו ? 2500 ש"ח על שעה עבודה.

אין פחחות כלום. רק לכסות עם כמה ניירות ,ליטוש וצבע. אני אומר לך שעתיים עבודה גג.

שוחטים פה בארץ ללא פרופורציה.

לא פלא שכולם נוסעים עם רכבים עם צבע שרוף ומכות בפח . כי במחירים האלה רק משוגע יעשה.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

רנו... תן טלפון של המקום באשקלון - או שתברר לי בבקשה כמה יעלה לצבוע כחול מטלי - גג ומכסה מנוע לפוקוס האצ'בק 2001 שמסכנה אכלה הרבה לשלשת לפני שקניתי אותה לאישתי...

פה באזור חדרה באמת מדברים על מחירים בסביבות ה3000 פלוס...

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
רנו... תן טלפון של המקום באשקלון - או שתברר לי בבקשה כמה יעלה לצבוע כחול מטלי - גג ומכסה מנוע לפוקוס האצ'בק 2001 שמסכנה אכלה הרבה לשלשת לפני שקניתי אותה לאישתי...

פה באזור חדרה באמת מדברים על מחירים בסביבות ה3000 פלוס...

מה שעולה בזול משלמים עליו יקר מאוד אחר כך.. במיוחד בצבע

מניסיון על צבע מלא על אפלאוז אפורה ב1500 שחים

אחרי חצי שנה מתחיל קילופים ופיצוצים.

פורסם

החלפת צבע לרכב מבחינת משרד הרישוי פשוטה ישנה אפשרות של ללכת למשרד הרישוי ולהמתין בתור,או שבטסט הקרוב הם משנים לך את הצבע ברישיון דרכם ואתה מקבל אישור שמוצמד לרישיון ובאגרה הבאה שתגיע לך זה כבר יהיה מעודכן. אני החלפתי צבע ברכב מצהוב לכחול בטסט ללא כל בעייה.

בברכה

גלעד מירון

• תוכן חדש...