Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי הולך בכלל על מנועי HDI מבחינת אמינות. הגיר שלהם נהרס מהר בגלל המומנט הרב שנוצר מהמנוע והגיר פשוט לא עומד בזה לאורך זמן.(אני עובד בחברת ליסינג וכבר ניתקלתי ב2 רכבים מסוג זה שהוחלף להם גיר בסביבות ה 100 ק"מ).

אל תשכח שיש גם טורבו שזה עוד מקור לבעיה.

אתה יכול ללכת על הגרסה הגילה (71 כ"ס) שהיא מאוד אמינה וזולה יותר לקנייה.

ay-ahzakot.co.il

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אבל אני לא מתכנן על ברלינגו אלא על הפיאט המקבילה [הדובלו ]

למרות שאם אני אמצא ברלינגו עם קילומטראז' נמוך במצב טוב אני לא אתלונן... (:

לדעתכם יש מקום לנסות אפילו לחשוב על לקחת Private בנזין אחרי כל מה שאמרו לי פה ?

לא ידעתי שהמחיר של הסולר יותר יקר מבנזין , הייתי בטוח תמיד שזה ההפך ...

מה דעתכם ?

פורסם

אני מרגיש, שאנכנו קצת טוחנים מיים :-).

הנה עוד כמה נתונים בשבילך :

ב35000 אלף ש"ח אתה לא יכול לקנות ברלינגו HDI, היא עולה הרבה יותר.

פיאט דובלו JTD (טורבו דיזל) שהמליצו לך עליה נמכרה בארץ החל משנת 2002. מחיר מחירון לגירסת נוסעים (ELX) - מעל 50 אלף ש"ח למודל 2002. אני לא יודע, אם המכוניות האלו נמכרות מתחת למחירון ובכמה.

זה משאיר אותך עם הדיזלים החלשים הרגילים. למכוניות אלו צריכת דלק כ 13-14 ק"מ לליטר, רק מעט יותר טוב ממכוניות משפחתיות ידניות עם מנוע 1600.

חיסכון אמיתי בצריכת דלק תקבל רק אם תרכוש מכונית פרטית דיזל, אבל זה שוב מחזיר אותך למכונית עם עבר בחברה כלשהיא וקילומטרז' גבוה.

תעשה לך חישוב עלויות, תחשב קילומטרז' שנתי וצריכת דלק ממוצעת (זה יצא לך באיזור 100 ש"ח ליום רק על דלק, לפי חישוב גס, אם עתה עובר באיזור המרכז בשעות העומס), ותראה, מה משתלם לך יותר.

פורסם

תעשה לך חישוב עלויות, תחשב קילומטרז' שנתי וצריכת דלק ממוצעת (זה יצא לך באיזור 100 ש"ח ליום רק על דלק, לפי חישוב גס, אם עתה עובר באיזור המרכז בשעות העומס), ותראה, מה משתלם לך יותר.

הבעיה שאני לא מבין בזה כל-כך (חישובים למיניהם )

אשמח אם תסייעו לי

אני נוסע אשקלון-הרצליה כל יום הלוך חזור , לפעמים גם תל אביב , בדרך כלל זה יצא בשעות העומס לדעתי

זה בערך 70 ק"מ כל כיוון מה שאומר 140-150 ש"מ ליום שזה המון .

אין לי בעיה בכלל לרכוש רכב פרטי [דיזל או בנזין ] , אבל אני לא יודע מה יותר משתלם ומה הדגמים המשתלמים לי .

מה שחשוב זה בעיקר שיהיה תא מטען לא פצפון , וגם שאני עצמי אדם גדול אז שלא יהיה אוטו נמוך או משהו בסגנון .

תודה רבה שוב ומצטער על הטרטור (:

שי.

פורסם
הבעיה שאני לא מבין בזה כל-כך (חישובים למיניהם )

אשמח אם תסייעו לי

אני נוסע אשקלון-הרצליה כל יום הלוך חזור , לפעמים גם תל אביב , בדרך כלל זה יצא בשעות העומס לדעתי

זה בערך 70 ק"מ כל כיוון מה שאומר 140-150 ש"מ ליום שזה המון .

אין לי בעיה בכלל לרכוש רכב פרטי [דיזל או בנזין ] , אבל אני לא יודע מה יותר משתלם ומה הדגמים המשתלמים לי .

מה שחשוב זה בעיקר שיהיה תא מטען לא פצפון , וגם שאני עצמי אדם גדול אז שלא יהיה אוטו נמוך או משהו בסגנון .

תודה רבה שוב ומצטער על הטרטור (:

שי.

150ק"מ*.20 ימים בחודש=.3000ק"מ בחודש.

סיאט קורדובה דיזל או פולו קלאסיק: 18 ק"מ לליטר- 166 ליטרים בחודש *6.14 (סולר בהנחה 2 ש"ח)=1030 ש"ח בחודש.

ברלינגו: 13ק"מ לליטר-230 ליטרים*6.14 =1400ש"ח בחודש.

רכב משפחתי בנזין: 10ק"מ לליטר-300 ליטרים *5.90 =1770 ש"ח בחודש.

טסט שנתי לדיזל:400 ש"ח יותר מבנזין=34 ש"ח בחודש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי אז הסיאט קורדובה והפולו קלאסיק הן אופציות כרגע לפי מה שאתה אומר .

יהיה קשה מאוד למצוא את הרכבים האלה עם דיזל חוץ מליסינג, שזה מה שנקרא - רכב שחוט ...

פורסם

תחפש- מי שמחפש בסוף מוצא. לא ידוע לי שהיו כאלה הרבה מליסינג אבל כן היו הרבה כמוניות-לא לגעת בהם.

יש עדיין כמה פרטיות על הכבישים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=2000&UntilYear=2001&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=%E3%E9%E6%EC

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=261&FromYear=2002&UntilYear=2004&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=%E3%E9%E6%EC

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...