Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי דניאל ..בקשתי זאת אם תוכלו להמליץ לי על על מערכת (אם אפשר לקרוא לזה מערכת חחח)

יש לי פיאט פונטו שנת 95 התקציב שלי די נמוך אבל צד אחד לא נראה לי צריך יותר מזה אני רוצה שתמליצו לי על רמוקלים אחורים מגבר וסבאב וטויטרים וללא רמקודלים קדמים כי אינני יכול לשים וזאת הסיבה שהשקעה שלי לא הסטרית כי לרוב מה שנותן את עוצמה ואיכות אם קומפונט מקדימה ואין לי את אפשרות לשים למה אין מקום זה חלונות ידנים (יש אפשרות לעשות בניה אבל יקר מדיי )

אז ככה.......הייתי במספר חנויות בחיפה וכל אחד הציע לי דברים שונים אחד הציע לי מגבר סאב ורמוקלים הכל פיוניר אחד הציע לי מגבר של דלקו משהו שבחיים שלי לא שמעתי אליו סאב של פיוניר נראה מדגמי 2005 בקיצור ולענין מה שאני חושב שכולם מנסים לעשות עלי כסף ואיני מבין בסוגים של מערכות בתחום הזול יותר אז הייני רוצה שתמליצו לי על מקום ועל מערכת

בתקציב שלי עוד 2000- (זה תקציב רק למערכת בלי הרכבה וחוטים)התקציב קטן אבל זה סביר ביותר לאור הנקודה שלא ניתן לשים קומפונט

תודה מראש דניאל..........:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...