Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

+1

חוץ מזה, מה קורה אם תעבור בטעות באדום? לא בכוונה! אתה עייף, לא מרוכז.. אנשים עושים טעויות!

אתה מצפה שאני אחתום על משהו שאם קרה ועברתי בטעות באדום (כי בכוונה אני לא אעבור בחיים!) אני לא אדע איך לצאת מזה?

יחרימו לי את הרכב?

2000 שקל קנס? לא יודע מה איתך, אין לי סתם ככה 2000 שקל מיותרים!

בית משפט? לא רוצה להגיע לשם כשאני לא האדם הצודק!

האנשים שאתה רואה על הכביש שעושים עבירות תנועה, לא כולם עושים זאת בכוונה! למרות כל קריאות ה"כלב!!!" יש בינינו בני אדם אני מאמין ואנשים עושים טעויות.

GS300.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה עייף ולא מרוכז אל תעלה על הכביש.

לגרום למוות של אנשים זו לא טעות שניתן לתקן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רעיון מצויין, כיכרות ומחלפים אני בעד רק חבל שאי אפשר ליישם אותו.

תחשוב על העלויות של הקמת מחלפים בכל רמזור בארץ, דבר בלתי אפשרי.

מאידך קנסות גבוהים יותר אולי ירתיעו את הנהגים מלחצות את הצומת באדום .

ל'

מחלפים זה דבר שאפשרי כלכלית אם בונים כאלו בהדרגה של מספר שנים.

אם יתקצבו מחדש את תקציבי משרד התחבורה אולי זה יהיה אפשרי. הם נוטים להתמקד בקמפיינים של הפחדה והקמת מצלמות מהירות בעלות לא קטנה בכלל. כבר חזרו על זה מיליון פעם, תתחילו להמקד בתשתיות!

ד"א, מישהו קרא את הכתבה של גיל מלמד היום במעריב? תראו איך כביש מס' 1 מוזנח בצורה פושעת!

וזה לא הכתבה היחידה שלו. לא מזמן הוא גם פרסם לקראת החורף רשימת כבישים עם צפי להיות חלקלקים ביותר בגשם עם סכנת החלקה גדולה!

בכל מקרה, לעניין המקורי. בתור התחלה עדיף להתחיל עם כיכרות, זה באמת יציל חיים.

פורסם
רעיון מצויין, כיכרות ומחלפים אני בעד רק חבל שאי אפשר ליישם אותו.

תחשוב על העלויות של הקמת מחלפים בכל רמזור בארץ, דבר בלתי אפשרי.

מאידך קנסות גבוהים יותר אולי ירתיעו את הנהגים מלחצות את הצומת באדום .

הגדלת הקנסות זה צעד סרק שלא יהווה פתרון אמיתי לעולם, מכיוון שאותם אנשים חושבים "אותי לא יתפסו" ולא "מקסימום אני ישלם 200 ש"ח, זה שווה את ההמתנה המעצבנת הזאת".

לכן, הגדלה של הקנס לא תעזור - כי הם ימשיכו לחשוב ש"אותם לא יתפסו".

ובאמת לרוב לא תופסים אותם, עד שהם מסיימים את הקריירה באיזו תאונה חזיתית.

מופנה אלייך וגם לקסנון -

בניית מחלפים זה פתרון מציאותי ביותר, וניתן ליישם אותו ללא שום ספק.

הבעייה היא, שלא רוצים ליישם פתרונות כאלו.

הרי הקנסות יכניסו יותר כסף, בפחות מאמץ - אז נשקיע בעוד 1000 מצלמות רמזורים.

אה, וגם נצייד עוד 1000 ניידות תנועה במכשירי דבורה ואקדחי ממל"ז - זה בטוח יפחית את התאונות.

לא באמת מסתכלים בארץ על הרוגי תאונות הדרכים וחושבים איך לשפר את המצב - עם כמה שזה כואב, ל 90% מצמרת המדינה אכפת רק מכסף והם רואים אותנו כמספרים לכל דבר.

אז יתקינו עוד 1000 מצלמות ו 1000 מכשירי דבורה שיכניסו למדינה מיליארד וחצי שקלים בשנה. (סתם לדוגמא)

הנזק הכלכלי של התאונות מגיע לחצי מיליארד בשנה - הופה, ישבנו בלי לעשות כלום ועשינו מיליארד שקל לקופת המדינה.

חלם :roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הייתי חותם אם היו מוסיפים שניתן לפנות ימינה באדום (כשפנוי) כמו בארה"ב

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ועכשיו זו לא התקדמות מספיק חשובה בעיניך? בבקשה תחתום, אולי באמת יצא מזה משהו (למרות שקשה לי להאמין), וזו התחלה מבורכת - חייבים להתחיל בנקודה כלשהי, אי אפשר להפוך לארה"ב במכה :wink::lol:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
^

+1

חוץ מזה, מה קורה אם תעבור בטעות באדום? לא בכוונה! אתה עייף, לא מרוכז.. אנשים עושים טעויות!

אתה מצפה שאני אחתום על משהו שאם קרה ועברתי בטעות באדום (כי בכוונה אני לא אעבור בחיים!) אני לא אדע איך לצאת מזה?

יחרימו לי את הרכב?

2000 שקל קנס? לא יודע מה איתך, אין לי סתם ככה 2000 שקל מיותרים!

בית משפט? לא רוצה להגיע לשם כשאני לא האדם הצודק!

האנשים שאתה רואה על הכביש שעושים עבירות תנועה, לא כולם עושים זאת בכוונה! למרות כל קריאות ה"כלב!!!" יש בינינו בני אדם אני מאמין ואנשים עושים טעויות.

ואם אני במקרה אסתובב בשכונה שלך עם אקדח טעון (ע"ע הרכב), ואהיה עייף , ופשוט יתן באמא שלך\ אחיך \ אחותך \ אביך , איזה כמה יריות לכיון הראש , כי אני עייף ולא שמתי לב שהם מולי וסתם רציתי לירות באוויר.

גם אני לא חושב שצריך להחרים לי את האקדח, כי בכוונה בחיים לא הייתי יורה בהם ! אני סה"כ בנאדם.. זו רק טעות.

אני מקווה שהצורת הסבר המאוד לא נחמדה שלי תבהיר לך למה מה שאמרת זה טיפשות מוחלטת.

פורסם

משום מה כולם מתעלמים מכך שמחקרים מראים שהרוב המכריע של המקרים שבהם חוצים צומת באדום היא בהיסח דעת ולא בכוונה תחילה

ד"א אני בכלל לא בעד קנסות אלא בעד שלילות לפי עבירות מסוכנות (עקיפה בפס לבן, חציית צומת באדום למשל) כשעבריין מועד יקבל שלילה לכמה שנים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אותם אלה שנוהגים בהיסח דעת הם הנהגים המסוכנים, הרוצחים בפוטנציה!

אפילו הערס הכי מפגר בעולם לא יחשוב בכוונה תחילה לחצות צומת באור אדום, אלא אם הוא על באנגים או משהו...:shock:

אותם אלה שנוהגים בהיסח דעת ולא ממש אכפת להם מי ומה, להם צריך לשלול את הרשיון!

אופס שכחתי, גם אם ישללו להם את הרשיון ל-10 שנים ושנה מאסר בפועל, אז יבוא אבא שלהם שהוא מפקד איגוד הכיבוי באיזו עיר עלומת שם, וישחרר אותם בלי כלום אחרי שרצחו שני בני אדם על הכביש, כי "הוא יכול להשגיח עליהם"....מחיאות כפיים לשופט איזקסון!!! :evil:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

תתפלא, יש המון המון אנשים שחוצים צומת באור אדום בכוונה, ובידיעה ברורה שהם עוברים על החוק אחרי שהסתכלו שאף אחד לא קרוב לצומת.

המון אנשים.

אני מסכים איתך שאלו שלא שמים לב בכלל מסוכנים הרבה יותר - אך קיימים גם כאלו שמצפצפים לגמרי על החוק וגם הם מסוכנים מאוד.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תגובה 19 היא המשקפת את המציאות והקו המנחה של קברניטי המדינה.

אני מסכים שבני אדם עושים טעויות לא במודע, זאת אולי סיבה להתחשב ולהקל במידת מה בעונשם.

אבל כמו שאמרה ל' יש טעויות שאי אפשר לתקן וטעות כזאת יכולה לקחת חיים.

מה שאומר שטעות כזאת יכולה להושיב אותך בכלא.

אנשים מדברים כאן על עברתי בטעות תתחשבו בי ותנו לי קנס קטן: או קי הקנס קטן - הכלא גדול כי הרגת אדם בלי כוונה.

אני חושב שמעבר לקנסות, צריכה להיות החרמת רכב שיטתית. במצב כזה אפקט ההרתעה ילך ויגדל יותר ויותר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מחזק, גם לדעתי חייב להתחיל להשתמש בעונשי מאסר בפועל כלפי נהגים שהרגו (כמובן שיש להפעיל שיקול דעת).

עברת באדום בלי לשים לב והרגת מישהו? גרימת מוות ברשלנות באם היית צלול לחלוטין (לא תחת השפעת סמים ו\או אלכוהול), לא עוד שלילה וזהו - מאסר בפועל לתקופה קצרה (כמה חודשים) וקנס כספי גבוה מאוד, הרכב יוחרם לתקופה ארוכה גם כן.

נהגת בשכרות והרגת מישהו? הריגה, עונש מ-א-ס-ר בפועל.

עקפת בפס לבן והרגת מישהו? הריגה.

וכולי וכולי.

חייב להתחיל לתייג עונשים מרתיעים יותר לעבירות חמורות, ובנוסף לכך להתחיל לעשות משהו בקשר לשיטת לימוד הנהיגה (או בעצם שיטת תפעול רכב) בישראל, כי כאן ממש לא מלמדים אותך לנהוג, מלמדים אותך להפעיל את הרכב - ואני מניח שהרוב כאן מודעים למרחק העצום שיש בין השניים.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
זאת אומרת שאם תתאים את עצמך לתנאי הדרך לא יצא מצב שאתה מחליק לנהג אחר לתוך האוטו שלו והורג אותו.

זה מה שזה אומר.

תנאי דרך?! על איזה תנאי דרך אתה מדבר לעזעזל?

כאילו בחיים לא ראית ירוק שמתחלף לכתום בלי אזהרה.

במקרה הזה גם אם אתה נוסע 50 ותראה את הירוק מתחלף לו לכתום כשאתה 10 מטר מהצומת גם אם יש לך רפלקסים של חתול, עד שתלחץ על הבלם אתה תהיה כבר עמוק בצומת, באדום!

ואגב, זה מה שכותבים בפול גז על הנושא של השירשור הזה:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=23843

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא היה לי מושג שאור אדום זה קנס של 1000 ש"ח בלבד! אני הייתי בסרט שזה גורר משפט ושאר ירקות. הגיוני שאם זומנתי למשפט על נסיעה מעל המהירות המותרת ב3 בבוקר בכביש ריק כל כך שאפילו היתושים ישנו ולא התאבדו לי על האוטו אז עבריין אחר שחוצה באדום בכוונה תחילה יזומן לבית משפט גם הוא. והכסת"ח של הממשלה, עוד נידות ולוחמה אלקטרונית (מישהו אמר דבורה?), למה!? אין צורך לתפוס "עבריינים" חדשים, תתעסקו בכבדים שכבר יש. זה רק מחזק את הזלזול שאני רוכש לכל אותם מערבים שהמשטרע מציבה בכבישים מהירים וריקים באמצע הלילה מעבר לעיקולים שמבזבזים את זמני, זמני השוטרים ואת זמן השופט שגזר עלי קנס בלבד אך במקום זאת יכל לגזור שלילה למישהו שעבר באדום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...