Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ההבדלים בין WRX לבין STI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההפרשים בין שתי המכוניות שווים להפרש במחיר או שמא, בעל משפחה שאוהב נהיגה ומכוניות, יהנה מ-WRX "פשוטה"?

מה גם שלפי מיטב הבנתי, STI קיימת רק בתצורת הסדאן, הדרמטית מדי לרכב משפחתי שני.

דעת מומחים בלבד.( עדיפות למעל גיל 30, מעל לילד אחד וכלב, ועם כרס)

פורסם

ממש מתחתי יש את תיבת "נושאים דומים" השימושית עד מאוד, אני מאמין שתוכל להיעזר בה שכן נושא זה עלה בעבר

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כפתור החיפוש שנמצא במעלה הדף מצד שמאל יעזור לך בעניין.

יש הרבה מאוד חונר בנושא.

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני מכיר את כפתור החיפוש ואכן עברתי דרכו!

שאלתי איננה מבחינת הביצועים ו/או המכניקה אלא פילוסופית יותר, רכב שני במשפחה בת 6 נפשות כאשר האבא אוהב וחובב מכוניות/נהיגה!

אני אחדד אם כן כי כנראה לא הובנתי נכון:

האם לאיש משפחה(עם כל הנלווה...בית, חוגים לילדים,אוכל לכלב...) ההבדלים בין ה-STI לבין ה-WRX, שווים את ההפרש בכסף או שמא, ה-WRX הגיונית יותר?

פורסם

תלוי באבא, אני מכיר בחור מהקאנטרי שלי שמגיע עם הבת הקטנה שלו לחוג על אסתי ובחיים לא ראיתי אותו נוסע איתה מעבר ל50 קמ"ש. אני בטוח שכשהבת ישנה בבית והאישה עושה קניות הסיפור שונה :)

לעומת זאת אני הייתי ממליץ על הגרסה המעודנת יותר, הWRX, ולו בגלל המראה הפחות מוחצן והמיתלים הרכים (ורכים זו מילה יחסית) יותר. לדעתי הוא עדיין יהנה מאוד מהנהיגה באוטו וזו תהיי פשרה קטנה לכיוון המשפחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ביקשת תשובות מאנשים עם ניסיון, אז הנה:

אם תנסה לאפיין את ה-WRX וה-STI, תגלה לאחר נהיגה בשתיהן שה-WRX היא משפחתית-ספורטיבית, וה-STI היא ספורטיבית-משפחתית. הדגש כאן הוא על מה בא קודם. לכאורה שתיהן מתאימות למשפחה בדיוק באותו האופן, אבל במציאות ה-STI הרבה יותר קיצונית - קשיחה, לא מתפשרת, יקרה יותר לאחזקה ומעודדת יותר חוליגניות. WRX "סובלת" מרכות יתר שמונעת ממנה להיות הארד-קור באמת, אבל מאפשרת לה טווח סביר מאוד של הנאה עבור אנשים כמוך, אשר לא מחפשים לצאת לנס הרים או ערד-סדום מדי סופ"ש, אלא פשוט רוצים משהו עם ניחוח ספורטיבי במחיר שלא קורע את הכיס (ד"א, הכל יחסי. ה-WRX בהחלט כן יקרה לאחזקה, ומספיק להסתכל על צריכת הדלק בשביל להבין את זה).

אם תחפש להתעמק יותר פנימה, בסיבות שבעטיין ה-STI הרבה יותר ספורטיבית מה-WRX - עשה חיפוש בפורום. הנושא דובר לא מעט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

STI קיימת רק בתצורת הסדאן, הדרמטית מדי לרכב משפחתי שני.

ן ואיפה ראיתה פה WRX קופה ?

או שמא סטיישן הינו יותר דרמטי מסדאן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...