Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לקחתי רנו מגאן 2004 אוט' לבדיקה.עברה 90K.

הליקויים:

מנוע:

הספק מנוע:83 כ"ס(נתוני יצרן:110)

בלוק מנוע:הספק נמוך,נזילות שמן,החלף תומכים.

בוכנות:תצרוכת שמן מהצילינדרים.

ראש מנוע: נקישות\רעש בגל זיזים.

טיימינג צריך לבצע.(רעש שסתומים)

מערכת הנעה:

תיבת הילוכים:בלאי דיסקיות,שמן כהה,נקישות יתר,החלף תומכים.

גל הנע\ציריות:מרווחי יתר.

שלדת מרכב:

משמעות שולית:סימני פגיעה קורת רוחב אחורית+קדמית.

צמיגים:להחליף את שני האחוריים.

מה אתם אומרים??

אודה לכם על עזרתכם חבר'ה:-)

פורסם

כל הכסת"חים הרגילים.

אם אלו כל הליקויים-המכונית טובה סה"כ.

בדקת ספר טיפולים ואימתת את הנסועה מול הספר?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תשמע סיפור אמיתי, לפני מס' חודשים לקחתי רכב מסוג סוזוקי באלנו לבדיקה, תוצאות הבדיקה היו די דומות לשלך למעט השלדה.

אחרי כשבועיים, לקחתי את הרכב ליישור קו במוסך שאני מטפל בו תמיד. איך שנכנסתי למוסך הוא ביצע בדיקה למנוע, אמר לי שיש רעש מוזר. אמרתי לו שבבדיקה אמרו שצריך כיוון שסתומים. הוא אמר שזה רעש אחר. מסתבר שהדפיקות הן לא מהשסתומים אלא מהגל ארכובה (קראנק), אחד המייסבים או שניהם דופקים.

רק לידיעה, לאחר הבדיקה במכון, מכמסתי לשיחה עם הבודק בו הוא אמר לי מפורשות שהמנוע במצב טוב, קומפרסיה 2% כשמותר עד 4% כדבריו, ואין לי מה לדאוג.

בסעיף המנוע היה כתוב אותו דבר כמו אצלך!

לתשומת לבך!

אגב, מי בחר את מכון הבדיקה?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש כאן דברים די בעייתיים בדיקה,שלפחות לי ואולי לעוד מגיבים יעלו תמרור אזהרה בקשר לרכב:

1) האם שאלת את הבוחן מה משמעות הרעש מגל הזיזים (נשמע לא פשוט).

2) הספק המנוע מאוד חלש יחסית-אם תקח מחשבון ותחשב יוצא ש: 83/110 = 75.45% ולדעתי זה מאוד חלש יחסית לשנתון.

נכון שאנשים יכתבו כאן שיש הבדלים בין הספק מנוע לבין ההספק שנמדד דרך הגלגלים במכון הבדיקה אבל זו עדיין תוצאה חלשה יחסית שמראה אולי על כך שהקילומטרא'ז אינו האמיתי של הרכב ומישהו שיחק בו /זייף /ניתק כבל ספידומטר היכן שהוא.

תצרוכת שמן מהשסתומים ברכב בן 4 די מדאיגה ובכלל הבדיקה מספרת המנוע נשמע די עייף יחסית ל90K שעבר כביכול.

3) אולי הכי חשוב,שיסביר הבוחן מדוע סימני תיקון בקורות לא נחשב פגיעת שילדה .

זה נראה מוזר,תמוהה ואולי אפילו מעט מסריח.

האם הרכב נקנה מסוכנות /מגרש ? רשום על שם הבעלים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו שייך לבנאדם ,אחרי בדיקת ת"ז.

יד ראשונה היה ליסינג.

בקשר לגל זיזים הבוחן אמר שיש רעש שיכול להתפתח בעתיד למשהו רציני.

אבל בכלל הוא לא נקט עמדה בקשר לשום דבר,לא היה ניתן להבין ממנו יותר מידיי.

תודה על העזרה.

אני צריך להחליט האם לקנות או לא.

פורסם

משמעות שולית:סימני פגיעה קורת רוחב אחורית+קדמית.

אני חושב שהסעיף הזה בעיתיי, משמעות שוליית, לסוג כזה של פגיעה, התאונה מאחורה מעלה בי את החשש.

אולי תיקח את הרכב לפחח, שיתן אבחנה על סוג הפגיעה ואם זה לא קצה שילדה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

חוץ מזה, למה אתה מתפשר? חסר מגאנים בשוק? אולי תמתין קצת ותחפש אופציה טובה יותר.:-)

לא קונים רכב בלחץ של זמן, זה מתכון מנצח לבעיות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לגבי ההספק המכון בודק בגלגל בעוד היצרן מצהיר על הספק במנוע,אם המנוע עובד עגול ובבדיקת קומפרסייה לא נתגלו הפרשים

גדולים בין הצילינדרים לא אמורה להיות בעייה קריטית.

כל היתר הם קשקושים של מכון בדיקה רעשים קבועים וריג'קטים קבועים.

אם הרכב נראה לך קח אותו למוסך (עם דגש על הגיר) לבדיקת הריג'קטים ועלות התיקון שלהם.

אגב עד טיימינג יש לך 30K ק"מ או שנה מה שיבוא קודם.

הדבר היחיד שקצת מפריע כאן לסחירות העיתידית הוא הק"מ הגבוה

פורסם

כשאני בדקתי מגאן 2004 ישירות מליסינג, יצאה לה הספק מנוע 99.7 כ"ס, וחוץ מתיקוני פח, וברקסים שצריך להחליף רפידות, הכל היה תקין (ואני בחרתי את המכון). כך שחפש לך מגאן אחרת יש המון בשוק.

:-) just smile
פורסם

אתה בכלל מתלבט אם לקחת את הרכב הזה?????????????????.כולו שבוווררר זאת אחת הבדיקות הגרועות ששמעתי

מה אתה מקשיב פה לכולם אחי זה לא רכב ספורט זה רכב רגיל ואם זאת תוצאת הבדיקה שלו אתה לא רציני שאתה בכלל מתבט עליו

פגיעה בקורות שילדה האוטו עם שאסיייייייי אחי אתה לא תמכור אותו עד טו בשבט. 2012

תמצא רכב אחר תעשה טובה אל תקנה מרכב שהיה בליסינג טעות אנוששששש!!!!!!!!

speed its all that materrs

פורסם

הבדיקה, על פניו, נראית סבירה מאוד.

הייתי הולך איתו למוסך שאתה מכיר וסומך עליו לקבל הערכה לגבי הספק המנוע ומשמעותו.

אגב, גם נגיעה בקורה מלמטה כתוצאה ממדרכה יכולה להיות המשמעות השולית הזו, צריך לראות בדיוק איפה ומה אותה נגיעה בקורה.

סביר להניח שזה פשוט בגלל שרכבי ליסינג עולים על מדרכות יותר מהממוצע הרגיל, וזה הכל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...