Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, העניין הוא כזה:

לפני כחצי שנה החלפתי נוע בניסאן אלמרה שלי(97).-מנוע מייבוא.

לאחר זמן קצר התחילו שריקות מכוון הרצועות מנוע, לקחתי את האוטו בחזרה למוסך, ומתחו אותן שוב-אך הבעייה שבה מידי פעם, וחזרתי, ומתחו שוב-אבל הבעייה נשארה.

לפני כשבועיים חזרתי למוסך ושם טענו שהפולי-המיסב היה רופף והם חייבים לחליפו וגם שמו רצועות חדשות-עלות התיקון 350 ש'ח. וכך עשיתי, הבעייה חלפה.

השאלה שלי היא:

האם כאשר מחליפים מנוע הפולי הזה הוא לא חלק מהמנוע? זה לא היה צריך להיות חלק שגם הוא באחריות על המנוע שהוחלף?

אני חייב לקבל תשובה מקצועית כדי לדעת אם לא שילמתי סתם על תיקון שהיה צריך להיות על חשבון המוסך בגלל העובדה שאצלם החלפתי מנוע לפני כחצי שנה.

תודה מראש.

פורסם

האחריות היא רק למנוע ולא לאביזרים שהיו מורכבים עליו, לרוב מעבירים את האביזרים ממנוע הישן לחדש ואולי היית צריך לבקש שיעשו זאת, הרי המנוע הישן שלך בטח עוד שוכב לו שם במוסך.

פורסם

תלוי, אם כוונתך לפולי המנוע הראשי, אז כן ואם כוונתך לגלגלת מתיחה של הרצועות אז לא. גלגלת מתיחה לא בטוח שמגיעה על המנוע מפירוק.

פורסם

פותח השרשור בטח התכוון למותחן רצועת אביזרים (לפי מיטב זכרוני באלמרה יש שרשרת ולא רצועת טיימינג). במקרה כזה המותחן הוא לא חלק מהמנוע, זה בסדר שחייבו אותך, רק חבל שלא עשו את כאשא הם החליפו את המנוע.... סתם עבודה מיותרת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...