Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי ת"א VS ניו יורק ניקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את המחצית הראשונה, מכבי בהחלט שיחקה בצורה טובה..

אם נתחשב בזה שמדובר בקבוצת NBA ולא קבוצת יורוליג, אני רוצה להאמין שנגיע לפיינל-פור :)

בכל מקרה, נראה שאנחנו חוזרים השנה לימי חמישי חמים בהיכל נוקיה, ת"א :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ראיתי את המחצית הראשונה, מכבי בהחלט שיחקה בצורה טובה..

על מה אתה מדבר? הם הצליחו להוביל ב-10 ברבע הראשון רק כי הניקס שיחקו גרוע. כשהניקס התחילו לשחק, האשליה נגמרה.

זה נראה כאילו למכבי אין שיטה ואין תרגילים, לפחות ע" המשחק הזה.

יש הנחה מסויימת, כי שלושה עושי משחק שלה לא יכלו להשתתף (וויצ'יץ, ביינום ובורשטיין).

פורסם

פולו-מים!

שמעו, המכבי היחידה שהייתי שולח לNBA היא המכבי שהייתה עם שאראס.

המכבי הזאת עוד צריכה להוכיח את עצמה, אבל בסדר - קבוצה חדשה לגמרי, תנו להם הזדמנות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן אני הכי לא אין בעולם במשחקי כדור :lol: (אגב בנות אוהבות את זה, הם מראש יודעות שכשיהיה משחק הם ימשיכו ליראות טלנובלות בסלון)

משגע אותי שאנשים מדברים על זה ואני לא מבין כלום במיוחד שהם ניכנסים לויכוחים וכל מיני משפטים כמו "ואם היו מביאים להם את בנעמי אז הם היו סוגרים את הדרבי" (מה זה ?)

ראיתי שרשום NBA וזה דיי ברור לי שזה כדורסל, אבל המילה יורוליג מעלה לי אסוציאציות של כדורגל משום מה, יותר מזה ה ניקס נישמע לי כמו קבוצה של בייסבול

הגביע של צ'אסקה !!

ועוף זה ציפור ופרה זה חיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וויציץ' שחקן מאוד חשוב ומאוד חסר, אני מאמין שהוא יכנס לכושר יחול שינוי גדול לטובה, הוא כמו רכז נוסף על המגרש ומושך הרבה תשומת לב של ההגנה של היריב כך שהוא יחזור מכבי תשתפר.

ביינום יתרום גם ע"י יצירת מצבים, טוב נו, בעיקר לעצמו.

פורסם

הנה על זה אני מדבר !!

זה קוד מוצפן או שבאמת אפשר להבין מזה משהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נקווה לטוב. אם שארס היה חותם :shock: ! מצבנו היה טוב פי כמה!

מקווה שטל יחזור מהר- זה הכי חשוב.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
על מה אתה מדבר? הם הצליחו להוביל ב-10 ברבע הראשון רק כי הניקס שיחקו גרוע. כשהניקס התחילו לשחק, האשליה נגמרה.

זה נראה כאילו למכבי אין שיטה ואין תרגילים, לפחות ע" המשחק הזה.

יש הנחה מסויימת, כי שלושה עושי משחק שלה לא יכלו להשתתף (וויצ'יץ, ביינום ובורשטיין).

דבר ראשון, זה ברור לקבוצה כמו מכבי אין יותר מידי מה לחפש בNBA..

וזה היה ברור שברגע שהניקס יכנסו למשחק מכבי תפסיד.

דבר שני, למכבי דווקא יש שיטה.. משחק מהיר והתבססות על יכולת אישית של שחקנים.

ממה שראיתי בשלושה משחקים האחרונים של מכבי, זה לא כזה גרוע כמו שאתה אומר, ובהחלט יספיק לשלב הבתים ולפי היום שיתפסו השחקנים, גם בהצלבה.

ולסיום, לגבי עושי המשחק, על בורשטיין אין מה לבנות העונה, לפחות לא עד להצלבה/פיינל פור (אם נגיע בכלל).

על ביינום אני לא יכול בכלל לחשוב כעושה משחק.. כמו שציינו, אם הוא "עושה משחק" לעצמו בעיקר..

צריך רק להתפלל שוויציץ' ישמור על היכולת המצויינת שלו מהשנתיים האחרונות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קמינגס עושה סימן של שחקן מצויין ומנהיג, אהבתי איך שהוא אסף את כל החשקנים לפני הפתיחה לסוג של שיחת עידוד, מזכיר מאוד גם במראה את אריאל מקדונלד.

אני מקווה שיותם יתן חצי ממה שנתן באליפות אירופה, ברבע ה-3 הוא לקח כמה כדורים לסל בניגוד ליותם של השנים הקודמות, יש לו יכולת, הכול עניין פסיכולגי אצלו.

פורסם

דבר שני, למכבי דווקא יש שיטה.. משחק מהיר והתבססות על יכולת אישית של שחקנים.

ממה שראיתי בשלושה משחקים האחרונים של מכבי, זה לא כזה גרוע כמו שאתה אומר, ובהחלט יספיק לשלב הבתים ולפי היום שיתפסו השחקנים, גם בהצלבה.

אני לא ראיתי את שלושת המשחקים הקודמים, אלא רק את המשחק הזה (אבל את כולו) ולפיו נראה היה שלמכבי אין תרגילים והכל מאולתר. אם זה נקרא "משחק מהיר והתבססות על יכולת אישית של שחקנים", אז מילא. אבל זה אומר שמול קבוצות מאורגנות מבחינת מאמן וסקאוטינג, אין למכבי הרבה סיכוי (פילזן של בלאט וצסק"א).

למרות שהניקס הם קבוצת נ.ב.א, במשחק מסודר של מכבי, הם יכלו להיות בעמדת ניצחון. הניקס לא עשו רושם מיוחד אתמול (אחרי הכל, זו קבוצת נ.ב.א מדרג בינוני-נמוך והם רק בתחילת האימונים).

• תוכן חדש...