Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתחיל לעסוק בייבוא של מוצר חשמלי מסויים מחול,

מה הצעדים הראשונים ?

לפי מה שאני יודע צריך:

*רישון סחר

*רשיון יבוא

*יצרן בעל תקן ISO,

*לאשר את המוצרים בארץ, במכון התקנים.

יש עוד כמה דברים שאני מפספס ?

תודה

תמיר

פורסם

מאיפה אתה מתכוון לייבא?

איפה מיוצר המוצר?

המוצר עומד בתקנים הנהוגים בארץ?

אתה כותב "לאשר את המוצרים בארץ, במכון התקנים" כאילו זה עניין של מה בכך.

זה ממש לא. אתה תאכל הרבה חרא בהתחלה, וזה יעלה לך הרבה מאוד כסף.

עם הזמן אתה תמצא את קיצורי הדרך החיוניים במכון התקנים, וזה יקצר לך משמעותית את התהליך.

לגבי התקנים עצמם, לא כל מוצר העונה על תקן ה-ISO העולמי, עונה על התקנים של מת"י (מה לעשות, מכון התקנים יודעים יותר טוב...) תבדוק איתם לפני שאתה הולך לייבא קונטיינר. לפני זמן מה יבאנו סוללות עם מטענים מסין, העונים על תקני ה-ISO האירופאיים, אבל מכון התקנים פסל אותם, ונאלצנו לתת אותם להשמדה בנתב"ג.

ולאחרונה מת"י הכניסו שטות חדשה בשביל להוציא עוד יותר כסף ושנות חיים מהאזרח הקטן- כל יבוא אתה חייב לקבל אישורים מחדש, גם אם יבאת כבר את אותו המוצר בדיוק בעבר!

אם אתה מייבא מוצר שמיוצר בארה"ב או בארופה, ואתה יכול להציג טופס EURO1/DOLAR1 (עד כמה שזכור לי ככה הוא נקרא)

שהמוצר אכן מיוצר בארה"ב או ארופה, אתה תהיה פטור מחלק מהמיסים.

עד כאן בקצרה.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הצעד הראשון והכי חכם יהיה לפנות לסוכן מכס/משלח בינלאומי. תתאר לו את המוצר והוא כבר יסביר לך את כל האישורים שאתה צריך להשיג ואת כל הפרוצדורות שאתה צריך לעבור כולל עלויות.

אסף

פורסם

הצעד הראשון הוא להתחיל לעבוד כשכיר בתחום ללמוד אותו

ואז להתחיל להיות עצמאי

אין קיצורי דרך

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...