Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי אופל וקטרה 2003 ( צורה חדשה ) עם מערכת מקורית שכוללת CD ( לא MP3 ) ו 7 רמקולים.

אני רוצה לשפר את הסאונד ברכב ולהתחיל קודם כל עם ההד יוניט.

מצורפת תמונה של איך זה נראה ברכב כמו שלי לאחר החלפת מכשיר.

הבנתי שאני צריך למצוא מכשיר דבל דין או משהו כזה. אין לי ממש מושג. מה שחשוב לי זה בעיקר סאונד ואני לא מחפש

DVD עם מסך יקר וכו'. מכשיר של אלפיין , קלריון ודומיהם יהיה מצויין. המלצות יתקבלו בברכה ,

תודה.

clarion-Vectra.jpg

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

המכשיר המקורי נחמד אבל אני רוצה לעלות לרמה גבוהה יותר. נדמה לי שהוא של קלריון או בלאופונקט.

מה שאני יודע בוודאות שהרמקולים מקדימה הם סט קומפוננט מקורי מגרמניה של אלפיין ועוד זוג אחוריים בדלתות של אלפיין.

השיקולים שלי במכשיר חדש הם קודם כל MP3 שהתרגלתי מהרכב הקודם וזה באמת הרבה יותר נוח.

יש מוזיקה מסויימת שאני לא מוותר על האיכות ואני שומע בדיסק מקורי או אחד שנצרב מקבצי LOSSLESS.

שאלה שקשורה לנושא האיכות - האם ישנו HU שיודע לקרוא קבצי FLAC / APE / WAV ?

במידה וכן אני מעדיף לקנות מכשיר עם תמיכה כזו. הבעיה שלי כרגע זה איך אני מתאים מכשיר לקונסולה המקורית..

התקציב הוא 1500 שח. אם לא תהיה ברירה אז קצת יותר לכיוון 2K.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תוכן חדש...